Sony Xperia Z2 hands-on #2 [MWC 2014]

Για δεύτερη φορά είχαμε την ευκαρία να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο Sony Xperia Z2 και να το δουλέψουμε για περισσότερο χρόνο και σχετικά πιο άνετα από την πρώτη φορά. Το Xperia Z2 έχει μεγάλη και λαμπερή οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης Full HD, είναι ελαφρύ στην αίσθηση και τρέχει Android 4.4.2 KitKat. Δείτε το βίντεο.

• Δείτε το συγκριτικό βίντεο του Sony Xperia Z2 με το Xperia Z1.

Επεξεργάστηκε την 25 Φεβρουαρίου 2014 17:31

Σχόλια

  • Πολλά μπράβο. καλή προσπάθεια κ στην ποιότητα που είναι κορυφαία και στα χαρακτηριστικά.
    σε λίγο καιρό θα μιλάμε μόνο για ανταγωνισμό μεταξύ SONY - APPLE.

    Πολύ καλή προσπάθεια κ από την LG τελευταία. η samsung στάσιμη κ αδιάφορη.

  • να ρωτησω τα καπακια ειναι απο αλουμινιο και αυτα η πλαστικο οπως το Ζ1????κ. βλαχακη αν μπορειτε δωστε μας τα φωτα σας..μιας και το ειδατε...!

  • Όλα ωραία είναι μέχρι να τα πιασεις στα χέρια σου. Μόνο τα galaxy S έχω να πω πως αλλάζουν την γνώμη μου μόλις τα κάνω hands on. Για την sony έχω να πω πως οι οθόνες τους είναι tragic.

  • το παρακολουθω και αν δω καλες κριτικες, το πηρα. Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια απο την Κορεα, αμαν πια... Απλα θα περιμενω και το Oppo Find 7 (25/3)... να δω τι λεει ρε παιδι μου...

  • @VasiliSII οι οθόνες της Sony στις ναυαρχίδες μιλάμε τώρα είχαν θέμα μόνο με τις γωνίες θέασης τώρα που έχει IPS θα είναι μια χαρά.

  • Καλό είναι!! Απλά δεν μπορούμε κάθε λίγο να αλλάζουμε κινητά πρόσφατα έχω πάρει το z1 οπότε μένω σε αυτό

  • Παρα πολυ ωραιο! Καλα για το design τι να πουμε πολυ ωραιο και αυτο!
    Γυαλι και μέταλλο ! Τέλειο!

  • Μετά από λίγους μήνες θα βγει το Z3 και θα λένε ουαου!!! Καλύτερο από το Z2 και κάθε λίγο αγόραζε κινητό, μετά λένε κρίση!!!!!!

  • @Κώστας Η σονυ αναφερει οτι το ζ2 εχει διπλα στερεοφωνικα ηχεια και οχι το ακουστικο στο κατω μερος,οπως λεει στο video!

  • @Νίκος με βάση το γεγονος οτι το z1 compact παρουσιαστηκε 4 μηνες μετα το z1, να αναμενουμε κατι παρομοιο με το z2 compact? Δηλαδη καπου μεσα στον Ιουνιο αν το αποφασισει η Sony?

  • ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ζ2..
    ΠΟΣΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΗΧΕΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ?

  • 16gb με δυνατότητα επέκτασης με microSD.
    Ναι, έχει στερεοφωνικά ηχεία (πάνω κάτω).
    Επίσης, έχει IPS οθόνη και όχι την ελεεινή TFT των προηγούμενων μοντέλων.
    Η μόνη συσκευή που μου τράβηξε την προσοχή.
    Περιμένω να δω το νέο HTC Μ8 και το LG G3 για να αποφασίσω.

  • Σε αυτό το βίντεο πρόσεξα για πρώτη φορά τα στερεοφωνικά ηχεία μπροστά. Γενικά το καινούριο κινητό της Sony είναι τέλειο από όλες τις απόψεις και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό για Sony κινητό. Ήχος εικόνα πολύ καλά για πρώτη φορά. Εμφάνιση για μένα όμορφη. Τεχνικά χαρακτηριστικά τα καλύτερα και το UI απλό και όμορφο. Στην θεωρία μοιάζει με το τέλειο κινητό θα περιμένω όμως και την HTC και τις εις βάθος κριτικές για να έχω καλύτερη εικόνα. Το galaxy S5 μπορεί να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά για κατόχους Galaxy S3 και κάτω είναι μια χαρά αναβάθμιση. Και έχωντας GS3 έχω μάθει να μου αρέσει η samsung για αρκετούς λόγους. Όμως θα ήθελα και κάτι με πιο high end εμφάνιση και με LCD οθόνη για αλλαγή. Περιμένω. Αυτό που με χαλάσει στην Sony είναι οι αναβθμίσεις λογισμικού και ο εξάμηνος κύκλος αναβάθμισης flagship.

  • Εγω παλι για καποιο λογο απογοητευτηκα δεν με ενθουσιασε και τοσο οσο το ζ1.Πιστευω πως δεν αξιζει η αναβαθμιση και ουτως η αλλως δεν εχουν γινει και μεγαλες διαφορες,το σχημα ειναι ολοιδιο σε διαστασεις η καμερα πανω κατω ιδια εε νταξει να περιμενουμε και τα αλλα και να συγκρινουμε για αναβαθμιση θα αξιζει το ζ3 αν το κανουν καλυτερο.......

  • Σωστά Μάρω και η κάμερα είναι ακριβώς η ίδια απλά έχει το 4κ σιγά και τη έγινε. Για να αλλάξεις το Z1 πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές και όχι σαν το Z2 απλά δεν μπορούμε χα αλλάζουμε κινητά κάθε 4 με 5 μήνες που βγάζουν καινούριο μην τρελαθούμε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.