LG G3 vs Galaxy S5 vs One M8 vs Xperia Z2 [Mega poll]

Λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του LG G3 και γνωρίζοντας αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουμε ήδη αρχίσει όλοι να κάνουμε τις συγκρίσεις μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 και Sony Xperia Z2. Με την έλευση του G3 ξεκινάει και επίσημα η Τιτανομαχία για το καλύτερο Android smartphone του 2014. Ποιο είναι κατά τη γνωμη σας αυτό;

Ψηφίστε στο Mega poll του Techblog και πείτε τη γνώμη σας με ένα σχόλιο. Η τεχνολογία μας ενώνει!
Τα μοντέλα εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Το poll “προστατεύεται” με cookies και IP.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:46

Σχόλια

  • καλα g3 στο χαλαρο,
    το θεμα ειναι τι θα γινει με την κυκλοφορια των prime...

  • Ε Κωστα και συ τι περιμενες με διαφορα ολοι g3 θα καβατζωσουνε ;-Ρ

  • Δεν ψήφισα g3 γιατί φοβάμαι πολύ την αυτονομία που θα έχει με τέτοια οθόνη,όχι βέβαια ότι θα είναι τελείως απογοητευτικη απλά πιστεύω θα είναι κατώτερη από τον ανταγωνισμό...τώρα στην ακραία περίπτωση που διαψευσθω απλά για μένα η LG θα είναι κορυφή!!
    (αν και δεν νομίζω να γίνει...)

  • Ψηφίζουμε lg g3 πριν καν βγει..Δεν ξέρω μπορει να ειναι φοβερο αλλα ακόμα ρε παιδια Γιαννάκη τον βαφτίσαμε..Htc m8 η συσκευή εχει την πιο γρηγορη απόκριση οθόνης κ φοβερη οθονη με φυσικα χρωματα..Δεν ξέρω την γουστάρω πολυ..Η καμερα το μελανό σημείο αν μπορείς να πεις..

  • είναι το g3 μποστα που καν δεν εχει περασει ουτε ένα τεστ? που δεν ξερουμε πως θα είναι το τελικο αποτέλεσμα καταλαβα ότι σας πλασαρουν περνετε με κλειστα τα ματια επισης το z2 δευτερο με τοσα θεματα υπερθέρμανσης ελα τωτα ότι να ναι

  • παίζει σημαντικό ρόλο το ότι δεν ξέρουμε τα πάντα γιαυτό υποστηρίζω Ζ2

  • @greg τι κινητο έχεις; Γιατί αν έχεις samsung ή εισαι οπαδός της να σου θυμίσω πως σε περσινό poll το s4 που δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα παρόλα αυτά ήταν στη λίστα βγήκε πρώτο. Άρα δεν μπορείς να τους καταδικάζεις όταν είχε γίνει το ίδιο πράγμα με την εταιρία σου. Αν δεν εισαι τότε και μόνο τότε έχεις λίγο δίκιο, γιατί ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με αυτά που ξέρει για το g3 και 90% θα βγουν αληθινά

  • Ψηφίζω HTC ONE M8 γιατί είναι ήδη σε κυκλοφορία...Για το G3 κρατάω μια στάση γιατί δεν το είδαμε επίσημα ακόμα καθώς με τέτοια οθόνη η αυτονομία μάλλον θα πάει περίπατο...Αλλιώς αν έχει και αυτονομία λέω κι εγώ χαλαρά G3..Προς το παρών όμως..Μ8!

  • @greg το z2 το πρόβλημα με την υπερθέρμανση που έχει θα λυθεί μέσω update και αυτό είναι σίγουρο ενώ στο s5 ότι και να του κάνεις με TouchWiz μια ζωή αργό θα είναι... Καλύτερα να έπαιρνες moto e στα 120 € και να κραταγες τα άλλα 600 στην τσέπη να ήσουν άρχοντας

  • Αιώνιοι αγοραστές/πρόβατα , " φυσικα G3" γιατι με τα τόσα reviews που είδαμε εχουμε σχηματίσει άποψη!
    Τα εχω δει και δουλέψει ολα.Για μένα το Μ8.

  • Εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής M8 και Z2! Χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Οθόνη, S5 και G3. Φωτογραφία, Z2 και S5. Εμφάνιση Z2, G3, M8. Αλλά απορρίπτονται όλα λόγο της τιμής. Δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ένα smartphone, Όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με λιγότερα από τα μισά λεφτά.

  • techblogakias καιj@ 1 όταν δίνεις 750 το κινητό σου πρέπει να λειτουργεί τέλεια και όχι να περιμένεις να φτιαχτεί εάν είναι δυνατόν είμαι κατά του ζ2 για αυτό και μόνο και 2 εγώ το g2 αλλά θα το δώσω για κάποιο άλλο όχι γιατί δεν μ κάνει απλά αλλάζω κάθε χρόνο

  • Περιμέναμε των μεσσία!(g3) δεν μας έπεισε; Για το htc έχω κάποιες ενστάσεις , το Z2 δεν μ'αρέσει παρόλο που υπήρξα fanboy της Sony, αυτήν την στιγμή γράφω από note2 τα παιδιά βλέπουν YouTube μέσω chromecast από το τηλέφωνο τι άλλο πρέπει να κάνει το τηλέφωνο για να καλύψει τις ανάγκες μού; ψηφίζω s5 που για εμένα είναι το καλύτερο all round σε σχέση με τα άλλα.

  • NOTE 4 μαγκες..!!!!το μονο που θα ξεχωριζει πραγματικα... εκει που φτασανε οι ιντσες στις ναυαρχιδες πλεον μπαινουν στην ιδια κατηγορια (phablets) απο θεμα design: G3 kai M8 κορυφαια. S5-Z2 αδιαφορα...

  • Παράγονται και κάποιοι που λένε "σαν το s5 κανένα". Ενα εχω να πω σαν το s5 (και καλύτερα) πολλα (κινεζικά και όχι- επώνυμα και μη)

  • Σκεφτε'ιτε η Motorolα να έβγαζε ένα κιν. τέτοις αξίας..εδώ με κιν. των 130 ευρώ ξεπερνάει το GS5..

  • Η lg δεν θα χρειαστεί να πάει σε δεύτερη Κυριακή χαχχα .. πέρα από το χαβαλέ η lg με το g2 έδειξε ότι πλέον είναι πολύ πιο μπροστά από τα άλλα αλλά η Sony φέτος έκανε καλη δουλειά το είδα και απο κοντά το κινητό φυσάει ...

  • το Ζ2 για το οριακα λειτουργικο του μεγεθος,ειναι αδιαβροχο,εχει 3Gb Ram,καλυτερη καμερα και καλυτερη μπαταρια!

  • Η lg δεν θα πάει σε δεύτερη Κυριακή χαχαχα
    Έχω Samsung,αλλά φέτος η Sony έκανε καλή δουλειά Z2

  • τα κινητα πλεον ειναι κατα 95% ιδια...εκει που διαφερουν ειναι στον τροπο λειτουργιας και πρακτηκα

  • Οι περισσότεροι βάλατε g3 ? Να φανταστώ για θέμα ανάλυσης οθόνης μην τυχόν και πάθει τίποτα το μάτι και δεν βλέπει στα FHD και έτσι είπατε να πάμε στην ανάλυση QHD.

  • Ψήφισα Z2. Έχω το Ζ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Σαν δεύτερη επιλογή θα έλεγα το G3. Θετικό, κατά τη γνώμη μου είναι ότι το G3, σε αντίθεση με το G2, θα παίρνει και κάρτα μνήμης. Επέλεξα το Ζ2 γιατί είναι και αδιάβροχο. Προσωπική προτίμηση, μου αρέσει το λευκό χρώμα και εκείνο που μου αρέσει στο Ζ2 (όπως και το nexus5) είναι ότι το λευκό σταματάει στις άκρες. Δηλαδή δεν υπάρχει και στην μπροστινή όψη, όπως στο galaxy S5 π.χ.

  • Θα έλεγα G3 αν είχε την κάμερα κ την μπαταρία του Z2 (το οποίο Z2 από εμφάνιση είναι κατώτερο του G3, αν θα είναι όντως έτσι) οπότε ψηφίζω Z2.

  • Ψήφισα G3.. Αλλά σαν το OnePlus One που αν βγει η 64gb έκδοση στα 299€ κανένα δεν συγκρίνεται σε σχέση με την τιμή τους.

  • Ναι βγάλατε ένα κινητό που δεν το είδατε καν πρώτο. ¨Οντως σοβαρή ψηφοφορία. Ας μην ξέρατε πως σε 3 μήνες θα έχει πάει πιο κάτω και απο το S5 και ζήτημα να ήτανε πρότελευταίο. Μεταξύ μας σιγά το τηλέφωνο που ήτανε το G2 κοιτάω το NEXUS του ξαδέρφου μου και είναι μίλια μακριά Vanilla όχι εικονίδια και αισθητική απο πανηγυρτζίδικα. Κακή ποιότητα κατασκευής όσο καλή και να λέτε κάποιοι, του Nexus είναι μίλια μπροστά λόγος κάποιος να επέλεγε το G2 κανένας. Και μήν πείτε πως και το άλλο LG είναι, η εταιρία παραχώρησε με μίσθωση την παραγωγή της στην google και εκείνη ρυθμίζει την διαδικασία. Μόνο μην προσπαθείτε και να βγάλετε τα LG καλύτερα απο samsung, απαράδεκτη η δεύτερη αλλά η πρώτη ήτανε πρωταθλητής κακής αισθητικής και ανακύκλωσης συσκευών. Για κανά ψυγείο και πλυντήριο καλή είιναι.

  • M8. Το G3 δεν το έχω δει,δεν το έχω πιάσει για να ξέρω. Τα υπόλοιπα τα είδα,τα έπιασα,τα δούλεψα αλλά κανένα δεν συγκρίνεται όπως το Μ8 σε εμπειρία χρήσης. Αν έπρεπε να τα βάλω σε σειρά θα ήταν Μ8,S5,Z2. Πάντως καλό θα ήταν το poll να γίνει αφότου παρουσιαστεί το κινητό. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να συμμετάσχουν τότε και τα S5 Prime, One M8 Prime, Note 4 που δεν έχουν παρουσιαστει.

  • 1) lg g3 γιατι ειναι τουμπανο κ θα ειναι κ πιο φθηνο απ τα αλλα, 2) galaxy s5 γιατι τα αλλα 2 μου ειναι παντελως αδιαφορα!!! ειδικα το πλακακι της sony... (ειμαι κακος???)

  • Είναι άδικο για τους ανταγωνιστές του g3 να είναι μέσα στο poll Ένα κινητό που δεν έχει κάν παρουσιαστεί ακόμα και ουσιαστικά οι μόνες ΕΠΙΣΗΜΕΣ πληροφορίες Που έχουμε για αυτό είναι 3 teaser βίντεο και η θήκη του. Στις 27 του μηνός Όταν παρουσιαστεί και έχουμε και κάνα review από g3 θα αποφασίσω.

  • Lumia 930 δαγκωτο ρεεεεε!!!!!Δεν το βαλατε γιατι ειναι εκτος συναγωνισμου βεβαια,οποτε οκ σας συγχωρω..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.