LG G4: Νέα press renders δείχνουν όλες τις πλευρές

Μετά το χθεσινό πρώιμο render του LG G4, σήμερα διέρρευσαν κι άλλα press renders που δείχνουν και τις δυο πλευρές της επερχόμενης ναυαρχίδας. Αν και δεν είναι η τελική συσκευή, δεν περιμένουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές από αυτό που εμφανίζεται στις εικόνες. Παρατηρούμε κυρτό design το οποίο θα είναι λιγότερο έντονο από του LG G Flex 2.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν από το γαλλικό Nowhereelse, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο, αλλά όπως και να έχει δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι.

Το LG G4 το περιμένουμε με Snapdragon 810, κάμερα 20 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά. Η ανακοίνωση θα γίνει Απρίλιο με Μάιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2015 15:35

Σχόλια

  • Ωραιο φαινεται.

    Εξαρταται και απο την τιμη που η lg ηταν παντα καλη σε αυτο το θεμα.

    Αν ομως το exynos αποδειχθει καλυτερο τοτε μαλλον θα προτιμουσα το samsung.

  • Φτιαγμένο στα πρότυπα του g flex 2. Αυτές οι έντονες γωνίες δεν μ' αρέσουν εμφανισιακά. Θέλω να πιστεύω ότι θα φτιάξει κάτι καλύτερο μέχρι την παρουσίαση. Έχει προχωρήσει πολύ η lg από το g2 και μετά..

  • Θα το ξανά πω...μούφα είναι το λογότυπο της lg είναι το παλιο...Δεν είναι όπως στο lg flex 2

  • Μονο εμένα δε μου αρέσει καθόλου εμφανησιακα? Κρίμα είναι να χαλασει την τόσο πετυχημένη σειρά, εκτός αν το φορτωσουν με πολλα καλουδια! Ειδομεν!

  • Καλό φαίνεται αλλά λίγο χοντρό δεν πιστεύω να είναι 5,3" το κόβω για κανένα 5,7" με της διαστάσεις που δώσανε.

  • Ουτε εμενα μ'αρεσει εμφανησιακα, ενω φαινεται ιδιο με το G3, η κυρτοτητα καπως το χαλαει.. ειμαι λατρεις του g3 και ελπιζω μεχρι το τελος να δω κατι καλυτερο

  • Εαν εχει και αυτο το lag του flex 2 θα παει απατο. Ενα smart εβγαλε η LG και ειναι το Nexus 5 ολα τα αλλα ειναι μονο φρου φρου και αρωματα

  • Τι εργαλειο εφτιαξε η LG ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΧΩ ΤΟ LG OPTIMUS L9ii ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

  • @Στυλιανος Βασίλης Καρκαρης
    Παρότι έχουμε Μαρτιο και έχει πολυ ψωμί η χρονιά, το σχόλιο σου ειναι εύκολα το κορυφαίο του 2015. Εύγε!

  • Θα συμφωνήσω με τον φίλο Στυλιανό Βασίλη, και γω με ένα φιλαράκι στην αρχη ουτε καν θα θέλαμε το G4, ύστερα αφου μας ειπαν οτι δεν θα το θελαμε, μετα απ'ολα αυτά όμως εμείς τελικά δεν συμφωνήσαμε και δεν θα το θέλουμε. Αυτό ακριβώς.

  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Tony Cool ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ LG ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΑ KNOCK KNOCK DE ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

  • Τίποτα .. Απλά κ ωραία 20mp camera με το laizer auto focus που τα σπάει, 8πυρηνο 810 πάνω από 2ghz, 4gb ram, 32gb μνήμη με ή χωρίς microSD (και μεγαλύτερη ), Qhd οθόνη στις 5,3 ίντσες, και 3800mah μπαταρία έτσι ώστε να μην μεγαλώσει το μέγεθος, και φυσικά ΟΧΙ πλαστικό αλλά μεταλλικό τύπου HTC κ apple! Τις χαζομάρες με τα δακτυλικά δεν θα το χρησιμοποιήσει κανείς!!!! Βάλε όλα αυτά στα 599 αρχική τιμή και να δω ποιος ΔΕΝ θα το πάρει...

    Και ας αφήσουμε τους σαμσουδάκιδες, τους αιφονάκιδες και τους φουρτουνάκιδες να μιλάνε για το S7 και το iphone 7!!!

  • @στυλιανος @tony cool hi και απο μενα !!
    Σαφως respect στον στυλιανος που σαν γνησιος lg ακιας εκφραζει την αγωνια του, εγω να πω απλως οτι μια ελαφρα (EΛΑΦΡΑ ΟΜΩΣ!) Κυρτοτητα θα εδινε στο g4 περισσοτερη εταιρικη ταυτοτητα και προσωπικοτητα.
    θα το κανε να ξεχωριζει.

    Μακαρι να μη πεσει στη λουμπα που επεσε η samsung, που στη προσπαθεια να μοιασει στο λεπτο iphone, λεπτυνε κιαλλο το σωμα του κινητου σε βαρος της μπαταριας!

    Επισης αναμενω συνεχεια στη σωστη κατευθυνση που ξεκινησε με το g3 της καρτας micro sd και αποσπωμενης μπαταριας !

  • Δεν την ξαναπατάω..αυτή την φορά θα το περιμένω το note 5.Στο g3 δεν με βόλεψαν τα κουμπιά στην πλάτη και το ηχείο πίσω.Αν κρίνω από το S6 το νέο Note θα έχει το ηχείο κάτω και πιο ελαφρύ toutchwiz .Eλπιζω να διατηρήσει την sd και την απoσπωμενη μπαταρία ,ειδικά την αποσπωμενη μπαταρία

  • παντοφλα...
    τι ειναι αυτη η εμμονη τησ lg καθε χρονια να μεγαλωνει τις συσκευες της.
    ελεος πια.
    το lg g2 καλυτερο μου φαινεται..
    σα βαρκα ειναι...
    θα δινει και δωρο σχολικη τσαντα μεταφορας...!!!

  • Απογοήτευση.

    Ερωτήσεις :
    Το flex πούλησε τρελά; Η πλειοψηφία του κόσμου αποδέχτηκε την αλά μπανάνα κούρμπα; Για ποιο λόγο μια αποτυχημένη προσπάθεια υιοθετείται στη ναυαρχίδα;

  • Το flex δεν πουλησε λογω μεγεθους,τιμης και αναλυσης οθονης.
    Αλλα πιστεψτε με οτι αν παρει λιγο κυρτοτητα το G3 δεν θα ειναι μειονεκτημα.
    Εγω πρωιν κατοχος Gflex και μεν G3 μπορω να πω οτι η κυρτοτητα του Flex μου ειναι αξεχαστη και παρα πολυ εντυπωσιακη και στην αφη αλλα και στη προβολη.
    Οποιος ειχε η εχει Flex θα καταλαβει τι εννοω

    • Συμφωνω με Cocous για την εμπειρια της κυρτης οθονης του G Flex.

  • Κώστα πρέπει σιγά σιγά να προγραμματίζεις καμιά συνάντηση-καφέ Αθήνα με s6, one m9 και g flex 2. Σε κάνα μήνα δηλαδή να έχει έρθει και το s6...

  • Ο άλλος λέει παντόφλα... Κλασικός Έλληνας που από μια φωτογραφία έχει καταλάβει τα πάντα για ένα προιον!!! Μετά τι να κάτσεις κ να συζητήσεις με αυτόν τον άνθρωπο που προφανώς όταν είδε σε φωτογραφία το iphone 6 plus είπε τι σουλουπωμένο κινητό είναι αυτό...

    Χθες το βράδυ στο όνειρο μου εγώ είδα το G5 και προτείνω σε όλους να μην το αγοράσουν γιατί ζυγίζει 2 κιλά και έχει μέγεθος λαπτοπ!!!

    Και τα μυαλά στα κάγκελα ΝΙΚΟΛΑ!!!

  • Σέβομαι την LG και τις συσκευές της. Όμως αν δεν κάνει κάτι και αυτή με τα υλικά κατασκευής προβλέπω ότι θα μείνει πίσω.

    Επίσης οι ±5,5 ίντσες ειναι πολλές για την βασική της ναυαρχίδα. Η τακτική του να έχεις μία συσκευή ~5 ίντσες και μία ~6 ειναι προτιμότερη κατά την γνώμη μου.

  • Ωραίο κινητό εμένα μου αρέσει μακάρι να είχα τα λευτά και να μπορούσα και θα το έπερνα.
    Προς το παρών θα μείνω με το ativ s μου και σε κανά χρώνο με επηδότιση μάλλον θα πάρω το G2

  • Επειδη συμπαθω την lg θα της δωσω μια ιδεα.

    Ενα g flex pro στις 12 ιντσες oled ,να δειτε μετα ποσο πορωση θα ναι η κουρμπα σε τετοιες διαστασεις.....

  • Πολύ χειρότερο σχεδιαστικά από το G3 , ειδικά το πάχος σχεδόν 1 cm είναι αστείο για τα σημερινά δεδομένα. ΑΝ είναι αληθινές οι πληροφορίες βέβαια.

  • Φίλε Γιάννη άμα σου βάλει 4.000mah μπαταρία που θα κρατάει 2 μέρες φουλ χρήσης τύπου G2 με jelly Bean τότε το 1cm θα το βλέπεις 1mm!!! Εκτός άμα είσαι καθαρά της εμφάνισης να το έχεις πάνω στο τραπέζι να το βλέπει ο κόσμος και να το θαυμάζει... Τότε πάω πάσο και πάμε για το iphone6..

  • το G2 μου ειναι 8.9mm νομιζω με 3000mah μπαταρια !!!

    μια χαρα το θαυμαζει ο κοσμος , εχω το λευκο και ειναι τελειο και πολυ ομορφο !

    πραγματικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με αυτο το κινητο της LG !

    εχω βαλει και g3 ρομ και εχουν βελτιωθει και τα μικροπροβληματα με την καμερα το βραδυ και το φλας κλπ κλπ ! τελειο ...

  • Ο/Η tolis το 1cm θα το βλέπεις 1mm.!!!!!εκλαψαααα......χαχαχαχαχαχα.!φοβερος.!ετσι ειναι.!ας αποφασισουμε τελικα τι θελουμε....απ την μια κλεγομαστε οτι δεν κραταει ι μπαταρια....απ την αλλη ειναι κουμουτσα....αν εχει παχος σαν το γ2 που εχω τοτε μαι χαρα..πολυ ομορφο θα ειναι.!

    Ο/Η giannis13 τι εννοεις g3 rom?δεν σκαμπαζω και πολλα γι αυτο ρωταω.!

  • Δίπλα στο S5 δεν πιάνει μια (ενώ μέχρι τώρα η LG έβγαζε πιο στιλάτες ναυαρχίδες απο την Samsung) , ούτε με το G3 δεν υπάρχει σύγκριση , δεν λέω να μην έχει καλή μπαταρία αλλά να μην είναι και σαν τούβλο.

  • φιλε PAP το g3 rom που λεει ο giannis13 ειναι ενα λογισμικο οπου το περνας στο τηλ με root και το συγκε κριμενο εχει το ui του g3 με android 4.4.2 αν δεν κανω λαθος

  • Βασικα οσων αφορα το s5 θα πω οτι το ειχα για πολυ λιγο και το εδωσα διοτι αλλιως θα το πετουσα απο το μπαλκονι. Μεγαλη αποτυχια για μενα.
    Ειδικα διπλα στο flex και κατοπιν του G3 δεν συκγρινεται.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.