LG G4: Ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge η τιμή του;

Για το LG G4 έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης την ερχόμενη Τρίτη, από την οθόνη, την κάμερα, τα υλικά κατασκευής και το design. Οι leakers δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά καθώς η ίδια η LG για να τραβήξει την προσοχή μας έχει δώσει αρκετό υλικό.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε για το LG G4 είναι η τιμή στην οποία θα κυμανθεί. Οι σημερινές αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο για τιμή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στις τιμές των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στην Κορέα, δηλαδή μεταξύ 795 δολαρίων και 910 δολαρίων.

Στην Ν.Κορέα το LG G4 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην SK Telecom, KT και LG U+ με τιμή στα 825 δολάρια, δηλαδή πιο ακριβό από το Samsung Galaxy S6 32GB.

Σύμφωνα με την Korea Economic Times, εκπρόσωπος της LG φέρεται να δήλωσε ότι η LG δεν έχει καθορίσει ακριβώς την τιμή αυτή, αλλά το LG G4 πράγματι θα είναι ανάμεσα σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge. Αυτό συμβαίνει διότι θεωρείται περισσότερο ανταγωνιστής του Samsung Galaxy S6 Edge λόγω της βελτιωμένης κάμερας και της υψηλής ποιότητας με τη χρήση δέρματος στην πίσω πλευρά.

Το LG G4 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440x2560p που σημαίνει 534ppi, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB, μπαταρία 3000mAh, κάμερα 16 Megapixel με άνοιγμα φακού f/1.8 για καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Απριλίου 2015 9:29

Σχόλια

  • Με τετοια τιμή άπατο θα παει μαλλον. Φέτος θα ειναι για την lg οτι ηταν η περσινη χρόνια για την samsung

  • Ανταγωνιστης του s6 θα ηταν αμα ειχε μια τιμη πιο κατω απ'αυτο γιατι απλα οι φιλοι της samsung και οχι μονο δυσκολευονται να πανε στην lg παρ'οτι εχει πολυ καλα κινητα. Αλλα μην λεμε πολλα γιατι ο χρονος μονο θα δειξει..

  • Καλα με αυτη την τιμη και με αυτα τα specs δεν παει πουθενα οπως με αυτη την τιμη δεν πανε πουθενα και τα s6/s6 edge. Τωρα αν μεχρι τον δεκεμβρη εχουν πεσει στα 400ε τοτε οκ.
    ΥΓ. Ευτυχισμενος κατοχος g2 και g3 αλλα το g4 δεν με συγκινει αντιθετως μου ειναι αδιαφορο

  • Ωχ η LG καβαλησε καλάμι!!! Ευτυχής κάτοχος g2... Δε πάνε καλά με αυτές τις τιμές... Μαύρο σε όλους!

  • A ρε LG...ακόμα και το ίδιο κόστος παραγωγής να έχεις με αυτό που έχει η Samsung για τα S6 και S6 edge , ε δεν πας και βάζεις ίδια τιμή. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το λόγο. Τέλος πάντων όλα αυτά με τις τιμές μικρό ρόλο παίζουν για εμάς καθώς ξέρουμε την πτώση που ακολουθεί μετά στα σκρουτζομάγαζα. Αν αγόραζα τώρα κινητό τηλέφωνο LG, ε δεν τίθεται ερώτημα ποιο θα έπαιρνα. G2 δαγκωτό.

  • λογικο το σ6 32GB να εχει πεσει κατω απο τα 600 ευρω.. ποιος παλαβος θα αγορασει κινητο με τοσα λευτα με 20GB εκμεταλευσιμο χωρο..το 32αρι πιστευω τελος του μηνα να εχει φτασει χαλαρα 550 ευρω...και σε κανα μηνα στις λαΐκές, ελα παρε παρε σ6 32αριιι :P

  • Δεν υπάρχει αυτή η τιμη.. μην ξεχνάτε ότι μπορείς να πάρεις πλαστικό και όχι δερμάτινο καπάκι. Λιγότερο ισχυρο το SOC...οπότε η τιμη χαμηλότερη σίγουρα... 400€ σε 4-6 μήνες . Μετα τα καπάκια ίσα πέσουν ως ανταλλακτικά

  • Καλά κρασιά... για καινούργιο ούτε σκέψη... σε κανα εξάμηνο μπορεί αλλά γιατί να μην πάει κάποιος σε ένα εξάμηνο για το s6 και να πάει για το G4...
    Αν έχει αυτή την τιμή, μέγα σφάλμα.

  • Σαν κάτοχος του LG G2 έχω να πω τα καλύτερα για την LG κυριως λογω της πολύ καλής ποιότητας των προϊόντων της σε συνδυασμό με φυσιολογικές τιμές... Αν όμως ισχύει αυτή η τιμή (πραγμα που δεν θέλω) τότε όχι μόνο θα δει μείωση στις πωλήσεις της αλλά, στο σύνολο, το g4 όσο πρωτοποριακό και αν θα είναι, δεν θα πιάσει, μιας και η sammy με το s6 έκανε πολύ θόρυβο και όπως και να το κάνουμε το brand της είναι ισχυρότερο από της LG...

  • Εγω θα το παρω αμεσως για να το βγαζω στα τραπεζια στις καφετεριες πρωτος και να σας τρεχουν τα σαλια!!!!
    Υ.Γ. (Μελλοντικος) Υπερηφανος κατοχος LG G4

  • Xωρις μεταλλικη κατασκευη(ειτε με πλαστικη,ειτε με ''δερματινη''),με χειροτερο και λιγοτερο εξελιγμενο επεξεργαστη απο τις αλλες ναυαρχιδες(συν γραφικα),αναρωτιεμαι πως θα βγει τετοια τιμη.....Απατο θα παει γιατι με τα ιδια λεφτα θα αγοραζεις τα πολυ καλυτερα s6 και s6 edge..

  • Manuelo, το μόνο που θα πετύχεις είναι να σε κοροϊδεύουν όσοι γνωρίζουν από τεχνολογία. Ποιός να ζηλέψει το G4; Ούτε οι κάτοχοι προηγούμενων συσκευών Lg.

  • αντε ρε παιδια βγαλτε κανενα τηλεφωνο της προκοπης, φοβαμαι οτι θα πεθανω με το g2

  • Ένας από τους λόγους που πούλησε το G3 ήταν η χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες , τώρα που έπεσε το S6 στα 580 (έστω και αν είναι branded της Ιταλικής TIM στην τιμή αυτή όπως διάβασα) προβλέπω να πατώνει το G4 γιατί δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσα τo Samsung.

  • Άσχετο με την είδηση αλλά πιστεύω θα ενδιαφέρει πολλούς.
    Μόλις έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 για το G2 !
    Γίνεται ΜΟΝΟ μεσω Lg PC suite και όχι OTA.
    Αντε καλό update!

  • προφανώς σε αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να περπατήσει ............ lg πέρα απο τα προβλήματα του τα αγόραζαν γιατί ηταν vfm.......... τώρα ουτε καν.........

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.