LG G6: Ποζάρει σε νέο press render

Το Samsung Galaxy S8 δεν είναι η μόνη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε μέσα στους επόμενους δυο μήνες και σίγουρα δεν είναι το μόνο που απασχολεί τα leaks. Μαζί με τις εικόνες του Galaxy S8, διέρρευσε φωτογραφία και από το LG G6.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί σε λιγότερο από έναν μήνα στην MWC 2017. Πρόσφατα είχαμε δει το πρώτο press render, το οποίο έδειχνε εντυπωσιακά bezel και νέο design. Στην ίδια γραμμή κινείται και η εικόνα που εμφανίστηκε σήμερα.

Βλέπουμε και πάλι τα λεπτά περιθώρια, ειδικά στο πλάι, τις στρογγυλεμένες γωνίες και την μεταλλική κατασκευή. Η υποδοχή για την κάρτα SIM είναι τοποθετημένη δεξιά, αλλά είναι αρκετά μεγάλη για μια μόνο κάρτα. Λογικά εκεί θα μπαίνει και η microSD. Το περίεργο είναι ότι και οι δυο εικόνες επιμένουν να μην μας δείχνουν το κάτω μέρος του κινητού.

Το LG G6 θα ανακοινωθεί στις 26 Φεβρουαρίου σε press event που έχει προγραμματίσει η LG για την MWC. Αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2880×1440 pixels και 18:9 aspect ratio. Θα είναι αδιάβροχο, χωρίς αποσπώμενη μπαταρία και αντί για Snapdragon 835 θα φορά 821. Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ευθύνεται γι αυτό καθώς θέλει να κρατήσει όλα τα 835 για το Galaxy S8. Τέλος, στην πλάτη έχει διπλή κάμερα και αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτή.

lg g6 press render, LG G6: Ποζάρει σε νέο press render

lg g6 press render, LG G6: Ποζάρει σε νέο press render

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Όλα θα παιχτούν στο θέμα “τιμή … Αναγκαστικά πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερη από Samsung S8 αν την ενδιαφέρει βέβαια ;;

nikolakis

Μαλλον φέτος θα παμε σε lg

9gag

παλι το πανω μερος μας δειχνουν….το κατω μας το κρυβουν καλα…γιατι αραγε? 🙂

George

Δεν ξέρω αν ισχύει τόσο αυτό για τον 835 γιατί άλλες φήμες δείχνουν να τον φοράει η ναυαρχίδα της Sony

Γ.Κ.

Αν θυμάμαι καλά αυτό που διέρρευσε είναι πως η Samsung θα δεσμεύσει τον SD835 μέχρι τον Απρίλη που θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το S8. Δεν σημαίνει ότι δεν θα βγούνε άλλα κινητά με αυτόν τον επεξεργαστή. Η Lg ανακοίνωση του νέου μοντέλου θα κάνει τον Φεβρουάριο, όχι όμως και την κυκλοφορία του.

Sosimple

Θα γινω γραφικός επαναλαμβάνοντας τα αυτονόητα, αλλά αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι μικρα bezel. Στην καλύτερη ειναι μετρια και για ναυαρχίδα μεγαλα.
Παιζει ακομα και ο βασιλιάς των bezel, η σονυ, να εχει μικρότερα πλεον στις ναυαρχίδες της.
Αριστερά δεξια βλεπεις το μεταλλικο bezel ανετότατα ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Εδω υπάρχουν φθηνα κινεζικα που η οθονη φτανει στην κυριολεξία απο τη μια ακρη στην αλλη, και bezel υπάρχει μονο στα πλάγια.
Εδω ειναι και απο πανω, οπότε τι νόημα εχει να παπαγαλιζουμε ειδησεις, οταν ειναι οφθαλμοφανες οτι δεν ισχύει.
Σαν κατι φθηνά κινεζικα ειναι. Αν βαλει και περσινό επεξ, γιατι να λέγεται ναυαρχίδα και όχι mid range? Οταν την ιδια εποχη με αυτο τον επεξ mid range θα κυκλοφορήσουν.

barbie

@Sosimple δίκαιο έχεις…είναι τεράστια τα bezels….χαχαχα ρε που τα βρίσκετε…

Nio

Sosimple φαίνεται πολύ στιβαρή κατασκευή με πολύ μικρά bezels.
Τωρα εσύ που είσαι Μάστορας και κάστορας έχεις την δικιά σου άποψη.
Σεβαστή αλλά δες πρώτα το κινητό ολόκληρο. Εγώ προβλέπω η LG να κάνει το θαύμα της.

Φωτης

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των bazel ειναι πλεον η xiaomi με το mi mix!!!!!!!!

Nick_GR

lg g5.5 is that you?

giorgis

Ο παραπάνο κύριος μπορεί να μας πει τι κινητό έχει μιλάω για τον sosimple που λέει τα bezels του LG g6 μεγάλα μήπως έχεις iPhone φίλε μου που για μένα είναι ο βασιλιάς τον bezels για πες μου ένα iPhone με μικρά bezels κανένα και η Sony ήταν ο βασιλιάς έχει δει μήπως το XA ULTRA ι το Xperia x perfomance έχουν ελάχιστα bezels εγώ πάντως θα πω ένα μπράβο στην LG που δεν το έβαλε κάτω από το μέτριο g5 και προχωράει δυναμικά με το g6

vaggos

μετά τα bootloop και τα shadow screen στο g4 και την αποτυχία στις πωλήσεις στο g5 λογω design φυγανε και οι τελευταίοι πιστοι στην LG

manosz

Οταν ο αλλος βλεπει μεγαλα μπεζελ δν εχεις να προσθεσεις τπτ παραπανω.. προφανως θα βλεπει και ανάπτυξη στην οικονομια..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.