Το LG G6 με αρχική τιμή από 700 ευρώ στην Ευρώπη;

Μπορεί το βραβείο του καλύτερου smartphone στην έκθεση MWC 2017 να το κέρδισε το Sony Xperia XZ Premium, όμως και η LG ήταν από τις εταιρείες που εντυπωσίασαν στη Βαρκελώνη.

Το LG G6 είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον Κορεάτη κατασκευαστή και ξεχωρίζει με αναλογία οθόνης-συσκευής στο 79% και οθόνη 18:9 Full Vision.

O Cho Juno, επικεφαλής του τμήματος mobile της LG μιλώντας πρόσφατα στα κορεάτικα media στην MWC, ανέφερε ότι το LG G6 θα κυκλοφορήσει στη χώρα από 10 Μαρτίου με τιμή γύρω στα 800 δολάρια.

Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι το πόσο θα κοστίζει Ευρώπη. Ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη τιμή, αλλά το κινητό εμφανίστηκε σε online κατάστημα στη Ρουμανία με τιμή στα 700 ευρώ, περίπου (RON3,200). Πρόκειται για το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 32GB, ενώ τα 64GB θα είναι πιο ψηλά.

Το LG G6 διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB, μπαταρία 3300mAh, Android 7.0 Nougat και design που δεν είναι πλέον αρθρωτό. Θα κυκλοφορήσει από 10 Μαρτίου Κορέα και λίγο αργότερα στην παγκόσμια αγορά.

lg g6 price europe, Το LG G6 με αρχική τιμή από 700 ευρώ στην Ευρώπη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

400 σε 3 μηνες….μια χαρά.
κι αν έπεφτε και λίγο μποϊκοτάζ και στους υπόλοιπους,στο τρίμηνο όλα 400 θα είχαν.

Spiros

Χα χα χα χα έχουν χιούμορ

Fanis

Ακριβό… Πανάκριβο θα έλεγα… Τον Σεπτέμβριο κ βλέπουμε…

george

Για μενα έχει καλύτερη υλοποίηση bezzeless απο την sammy απο τις μέχρι τώρα διαρροές, επίσης μπορεί να είναι περσινό chipset αλλα δε παύει να σου προσφέρει μια κορυφαία 5,7 οθόνη σε σώμα 5,3.
Ο κανονας είναι δεν αγοράζουμε πριν το εξάμηνο τίποτα, η τιμη να κάτσει εκεί που πρέπει κ επίσης οι beta testers δηλαδή οι βιαστικοι να έχουν φάει τυχόν προβλήματα.
Προσοχη πλεον με τα κινητά να αφαιρουν την κορνίζα κ να κάνουν εναν αγώνα σμικρυνσης η μπαταρίες ίσως κ να ειναι στριμογμενες ισως κ να μην εχουν ανοχες στο φούσκωμα ξεφουσκωμα κ να γίνουν επικίνδυνες.
Αγορά νεου κινητού πολύ μετά.

thanasis

Πολυ ωραια εκτελεση / μεγεθος – ιδιως οπως αγκαλιαζει το σωμα την οθονη με στρογγυλες γωνιες, αν και διαβαζω οτι ισως υπαρχουν καποια θεματα με τη καμερα στις μοναδες προ παραγωγης.

Δε νομιζω να πεσει στα 400 σε τρεις μηνες οπως διαβασα παραπανω – γενικα οι προτασεις των καλυτερων κινητων φετος ειναι μετρημενες και θα ξεκινουν στα υψη.ΠΧ Το περσινο γκουγκλ πιξελ με 32 γκιγκ και 821 δε βρισκεται ευκολα κατω απο 500 μεταχειρισμενο, και επειδη εχει τις πολυ καλες κριτικες με τι καμερα και οικονομια μπαταριας θα κρατηθει υψηλα..

basilist

400 τον Σεπτέμβρη είναι πολλά τα 700 για sd821 και γενικά για οποιοδήποτε τηλέφωνο.

Ioannis

Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Σίγουρα και εγώ από την πλευρά μου θα την χαρακτήριζα ακριβή για ναυαρχίδα με περσινό επεξεργαστή αλλά παρ όλα αυτά θα είναι μια τίμια επιλογή κινητού μετά από αρκετούς μήνες σε συνδιάσμο με μια χαμηλότερη τιμή διάθεσης. Για να δούμε κανένα unboxing – review για να καταλήξουμε που θα πάμε. Εν αναμονή και του galaxy s8 ( όχι του edge , που είναι όντως γκατζετια και σαν κάτοχος s6 edge plus κατέληξα πως οι φλατ εκδόσεις μου ικανοποιούν περισσότερο , όχι ότι με χάλασε κάπου ίσα ίσα )

χρηστος

700 ευρω με επεξεργαστη προηγουμενης γενιας και παλαιοτερα Gorilla Glass; Λυπαμαι αλλα η τιμη θα επρεπε το μεγιστο να ξεκινα απο 600. Παλι καλα που δεν το εκαναν 800 δλδ, οπως το S7 Edge. Παντως σημερα με 470 ευρω μπορεις να βρεις το Edge και με λατι λιγοτερο το κανονικο S7 αλλα και το OnePlus 3Τ μ τον ιδιο επεξεργαστη..

JohnWave

Συμφωνώ και εγώ ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει στα 600. Η σμίκρυνση των bezels και η καλύτερη 2η wide κάμερα δεν δικαιολογούν την τιμή των 700€. Πάντως σε ένα χρόνο από σήμερα θα βρεθεί στα 350-400€ οπότε θα είναι μια χαρά.Βέβαια εκεί κοντά θα βρεθεί και το S8 ( 400-450 ) που βάσει χαρακτηριστικών θα είναι ακόμα πιο value for money αγορά.

Πάνος

Να το αγοράσουν οι της LG, να το χαίρονται.

Άγγελος

Που πας ρε LG με 3300 μπαταρία ?! και μάλιστα μη αφαιρούμενη. 3000 είχε το G3 πριν τόσα χρόνια ! Και τώρα μόνο 300 παραπάνω ? Παιδιά όσο όμορφο και αν είναι, ένα μεγάλο όχι από εμένα.

giorgaras

Αγγελε γιατι σου πεφτουν λιγα τα 3300 mah μην κρινεις απο τους αριθμους οπως και στις καμερες δεν μετρανε τα μεγκαπιξελς παντα ετσι και στις μπαταριες τα mah δεν παιζουν τοσο ρολο οσο η διαχειρηση ενεργειας οθονης και επεξεργαστη πχ ειχα lg zero με 2050 mah και εκανε μια τρομερη διαχειρηση ενεργειας με αποτελεσμα να μου βγαζει δυο μερες η μπαταρια με μονο 2050 mah το ξαναλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.