Smartphones

LG G6: Renders χωρίς αρθρωτό design

Το LG G6 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, θα ανακοινωθεί το πρώτο μισό του 2017 και έρχεται να διαδεχτεί το LG G5. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τα leaks είναι αν η LG θα κρατήσει το modular design ή θα επιλέξει διαφορετικό σχεδιασμό από το G5.

Πρόσφατα είδαμε τα πρώτα renders που αναφερόταν ότι έδειχναν το design του LG G6. Ήταν εμφανής η ομοιότητα με το LG G5, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έχει αρθρωτό σχεδιασμό ή όχι.

Σήμερα δημοσιεύονται νέα renders από το μη ανακοινωμένο LG G6, τα οποία δείχνουν ότι η LG εγκαταλείπει το modular design του LG G5.

Tο LG G6 φημολογείται ότι θα έρθει με flat οθόνη 5.3 ιντσών 1440×2560 pixels. Μέσα θα μπει ο επεξεργαστής Snapdragon 835, στην πλάτη διπλή κάμερα με dual-tone flash. Στην πλάτη παρατηρούμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που θα λειτουργεί και ως power button. Στην κάτω πλευρά υπάρχει θύρα USB-Type C, μαζί με 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Η LG δεν είναι έτοιμη να ακολουθήσει το trend που θέλει την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών.

Τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένα και όπως πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • Χρόνια Πολλά είναι πανέμορφο laser auto focus 8GB RAM η στο LG V30 να βάλει snapdragon 835 8GB RAM τα 2 τύμπανα κινητα της LG για το 2017 κινητάρες

  • Αφου έφτιαξε κινητο που δεν προεξέχει η κάμερα και δεν αφαίρεσε τη θυρα ακουστικών, παίρνει ένα μπράβο από μενα!

  • Ενω ειναι ιδιο g5 φαινεται ο ωραιο ,ενω το g5 φαινοταν μουφα!

    Πως γινεται αυτο? Μαλλον επιβεβαιωνεται ο κανονας οτι η διαφορα κρινεται στις λεπτομερειες!

  • Παει και η LG, αν οντως ειναι αυτο που βλεπουμε καταργει τις 3 μεγαλυτερες διαφοροποιησεις που ειχε απο τους υπολοιπους. Τελος μια για παντα τα volume rockers απο την πλατη, συνεπως τελος τα μικρα bezels αλλωστε φαινονται και στη φωτο/video, και τελος και στην αποσπομενη μπαταρια καθως βλεπω στο πλαϊ pin υποδοχη για τη sim. Ξεμειναν απο ιδεες αλλα αντι να παραμενουν σταθεροι ολοι πανε προς τα πισω. Αντε και σε κανα χρονο να ξηλωσει και το 3.5 jack γιατι αν η Apple ειναι gtp που λανσαρει πρωτη τετοιες πατεντες, οι υπολοιποι που την αντιγραφουν ειναι καροτσακιδες.

  • Το μη αποσπώμενη μπαταρία μη το δενετε κόμπο , το v30 έχει αποσπώμενη με το ίδιο σχεδιασμό...

  • Το SIM tray είναι πολύ ψηλά για να εμποδίζει τη μπαταρία, αλλά και πιο κάτω να είναι μπορεί να μην εμποδίζει και να είναι "κάτω" από την μπαταρία.
    Πάντως πολύ πλατύ μου φαίνεται το tray, ίσως να είναι κακό render..

  • Μαρεσει που ποσα ατομα κράζουν για την αποσπομενη μπαταρια δεν εχει αρα ειναι μαπα και το ωραιο ειναι οτι πρώτον το πιο πετυχημένο μοντέλο της lg ειναι το g2 του οποίου ειμαι κάτοχος το οποίο δεν ειχε αποσπομενη μπαταρια και δευτερον το g5 που ειχε αποσπομενη μπαταρια δεν το αγορασε κανεις ολοι είπατε τα καλύτερα αλλα αγοράσατε Samsung Apple

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.