LG K52: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν τετραπλό σύστημα κάμερας

, LG K52: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν τετραπλό σύστημα κάμερας

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του οικονομικού LG K31, φαίνεται πως o κορεάτης κατασκευαστής μας ετοιμάζει μία ακόμη πρόταση στη μεσαία κατηγορία, αυτή τη φορά με επίκεντρο τις φωτογραφικές δυνατότητες του, όσο επίσης αναμένουμε και την επίσημη αποκάλυψη του “πειραματικού” LG Wing.

O @evleaks μας δίνει τα πρώτα renders της επερχόμενης συσκευής, η οποία έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρχικά, στο μπροστινό μέρος του LG K52 βλέπουμε αρκετά bezel περιμετρικά, αλλά και αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος του. Επίσης, υπάρχει μία κεντρική οπή στη μέση της οθόνης, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στα πλαϊνά βλέπουμε τα πλήκτρα έντασης στα αριστερά, ενώ δεξιά υπάρχει το power button με ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

, LG K52: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν τετραπλό σύστημα κάμερας

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας στα αριστερά, με άγνωστους προς το παρόν αισθητήρες. Επίσης, βλέπουμε ένα αρκετά μεγάλο φλας κάτω από τους αισθητήρες. Το LG K52 πήρε πιστοποίηση από τη Wi-Fi Alliance, αλλά πέρασε και από το FCC, οπότε αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.