LG LU6200, Πρώτες φωτογραφίες από το τουμπανάκι κορεατάκι

Στο άγχος μας έχει η LG και “αφήνει” σταδιακά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες και εικόνες από το μοντέλο LG LU6200 με την οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 720p (1280×720 pixels?) και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz με 1GB μνήμη RAM. Το εν λόγο μοντέλο λέγεται ότι θα τρέχει την έκδοση Android 2.3.5 και αναμένεται να ανακοινωθεί για την αγορά της Κορεάς το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πως το βλέπετε το εργαλείο με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής;

, LG LU6200, Πρώτες φωτογραφίες από το τουμπανάκι κορεατάκι

, LG LU6200, Πρώτες φωτογραφίες από το τουμπανάκι κορεατάκι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Το πισω καπακι ειναι μπλιαχ.

Γιάννης

παιδιά από οθόνες τι λένε τα LG? Έχουν δουλειά δίπλα σε retina/super amoled κτλ?

Πάνος

H συγκεκριμένη οθόνη έχει πάρει βραβείο,ειναι πολυ καλυτερη απο την retina. https://blog.gsmarena.com/lgs-yet-to-be-launched-4-5-ah-ips-mobile-display-scores-an-award-by-outclassing-samsung-galaxy-siis-super-amoled-unit

thanos

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό το κινητό.
Κακάσχημο.

Zafiris

Οι γωνίες από πίσω θυμίζουν πολύ optimus black.

Panagiotis.R

Ασχημο σας φαινεται, αλλα αν ερχοταν στην ελληνικη αγορα με τεσσερα κατοσταρικα θα λεγατε ολοι το ποιο ομορφο κινητο που εχει βγει ποτε!!!

lorys

Αυτα τα spec πλεον τα βγαζουν και θα τα βγαλουν σχεδον ολοι οι κατασκευαστες, και σιγουρα θα βγαλουν και αλλα πιο δυνατα ακομα, το ζητουμενο κατα την αποψη μου να φτιαξουν το λειτουργικο να μην κρεμαει γιατι εαν δεν μπορει να ακολουθησει τα spec οτι και να βαλουν θα εχουν μεγαλο μειονέκτημα απεναντι στους αντιπάλους. Πχ εχω διπύρηνο νεας γενιας(δεν χρειαζεται ονομα να πουμε για ευνόητους λόγους) και τη να τους κάνω τους πυρήνες και τις ταχύτητες οταν πας να κανεις κληση και σου μενει στην κληση κολλημένο, στέλνεις ενα απλο μήνυμα και σου κανει επανεκκίνηση μονο του, το εχεις κλειστό και δεν ανοίγει ποτε??? Να φτιάξουν το λειτουργικό και μετα ας βάλουν και 4-5 πυρήνες και οτι αλλο θέλουν!!!

lefteris

Το καπακι απο πισω ειναι λες και βγηκε απο θριλλερ ο_Ο

MANOS

@lorys Δεν διαφωνώ πως το λειτουργικό θέλει βελτίωση σε μερικά σημεία αλλά τα προβλήματα που αναφέρεις δεν είναι του λειτουργικού, είναι της συσκευής σου και μάλλον πρέπει να την στείλεις. Είχα X10 – DEFY και τώρα GALAXY S2, ποτε δεν αντιμετώπισα παρόμοια προβλήματα.

Nick

@MΑΝΟS Εξαρταται παντα απο τη χρηση που του κανεις. Αν το λιωνεις, ακομα και χωρις να του βαλεις περιεργες εφαρμογες που πειραζουν κατι απο το κινητο, ειναι δεδομενη η αστοχια καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα οπου και θα χρειαστει ενα reboot. Μετα απο μερικους μηνες παντος μπορει να χριαστει και hardreset η και reflash το firmware. Και δε συμβαινει σε 1 κινητο που ειχα αλλα σε οτι android εχω μεχρι στιγμης. (Nexus S, SG2, Desire, X10 mini, Galaxy 3) Και με το nexus s να πηγαινει για αλλαγη πλακετας αφου τη 2η φορα που κρασαρε δεν μπορουσα καν να το κανω flash με οποιοδιποτε τροπο. Αλλα δεν ειναι μονο το android. Συμβαινει και στο Wave με bada αλλα και στο C7 με s^3. Τα μονα που δεν εχει χριαστει να τα κανω reset για μηνες ειναι μεχρι στιγμης ενα HTC trophy ενα 3GS και παραδοξος το X7 με s^3 anna.

Και μη νομιζεις οτι τους κανω καμια περιεργη χρηση με unofficial apps, αντιθετα με οτι εχουν μεσα μονα τους και με εμενα να τα πεθαινω σε mail syncs, navigation, social networking, contact managment και πολλα πολλα τηλεφωνα.

MANOS

Συγγνώμη Νίκο αλλα δεν σε πιάνω, τι ακριβώς εννοείς με το λιώνεις???
Γιατί και εγώ τα λιώνω, ειδικά στο DEFY που έχω σχεδόν ένα χρόνο με πολλές και διάφορες (beta) custom roms και πάρα πολλά πειράγματα δεν είχα τα προβλήματα που αναφέρει ο φίλος από πάνω. Το να τύχει να κολλήσει κάποια στιγμή στο μήνα και να θέλει restart ναι αλλά μου έτυχε μόνο σε custom rom η σε εφαρμογή που χρειαζόταν root και πείραζε το σύστημα.
Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που είχα και νόμιζα ότι φταίει η συσκευή ήταν όταν έβαλα μια microSD 16Gb class10, τότε ήθελα κάθε μέρα restart αλλά ψάχνοντας βρήκα ότι πολλές συσκευές δεν δουλεύουν σωστά όταν βάλεις μνήμες από class6 και πάνω.
Με το S2 ένα μήνα τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό και η μόνη φορά που έσβησε ήταν από μπαταρία

fred

ωραια χαρακτηριστικα αλλα κακασχημο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.