LG: Θα κυκλοφορήσει σειρά 5G smartphones με νέο brand τον Μάιο

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η LG θα διακόψει τη σειρά G, αυτό σημαίνει ότι το LG G8X ήταν το τελευταίο μοντέλο της σειράς. Νεότερες αναφορές από κορεάτικα μέσα θέλουν την κατασκευάστρια να παρουσιάζει μία νέα σειρά smartphones υπό νέο brand.

Νέα σειρά 5G smartphones

Σύμφωνα με το Korea Times, η LG ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά με 5G smartphones τα οποία θα λανσάρει ως αντικαταστάτες των G Series. Επιπλέον, σύμφωνα με την αναφορά τα νέα smartphones θα χρησιμοποιούν Snapdragon 7XX επεξεργαστές.

Οι μοναδικοί επεξεργαστές της σειράς που έχουν συμβατότητα με 5G δίκτυα είναι οι Snapdragon 765 και 765G. Οπότε, τα νέα LG smartphones θα διαθέτουν αυτά τα SoCs, που είναι φθηνότερα από τον flagship Snapdragon 865 τον οποίο διαθέτει το V60.

Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα συγκεκριμένα smartphones. Κάποια κορεάτικα μέσα είχαν ισχυριστεί παλαιότερα ότι τα νέα LG θα έχουν θήκη με δεύτερη οθόνη, στο module των καμερών η κύρια θα έχει αισθητήρα 48MP, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh, και η διαγώνιος της οθόνης τους θα είναι μεταξύ 6,7 ιντσών και 6,9 ιντσών.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω αποτελούν απλές φήμες. Τουλάχιστον μέχρι να τα επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία. Η παρουσίαση της νέας σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Απριλίου 2020 12:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.