LG V20: Η πρώτη φωτογραφία

Το LG V20 είναι μια συσκευή που έχει αρχίσει να μας απασχολεί αρκετά εν όψει και της επίσημης ανακοίνωσης που θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Θα μας απασχολήσει και μετά όμως, καθώς φαίνεται πως θα είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά της LG.

Το μη ανακοινωμένο LG V20 έχει επιβεβαιωθεί ότι θα είναι το πρώτο smartphone με Android Nougat out of the box, το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC ενώ η LG υπόσχεται την καλύτερη εμπειρία εικόνας και ήχου.

Ήδη έχουμε δει κάποια renders, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πως μπορεί να δείχνει το νέο τέρας της LG ενώ σήμερα γα πρώτη φορά έχουμε live φωτογραφία. Η γωνία λήψης δεν μας επιτρέπει να καταλάβουμε πολλά, όμως βλέπουμε το logo της LG στην κάτω πλευρά μαζί με τα λεπτά beels.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες, αλλά από το LG V20 περιμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD (1440×2560 pixels) και μια “always on” δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά. Θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 4GB, dual-camera 21 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 4000mAh.

lg v20 photo, LG V20: Η πρώτη φωτογραφία

Render
lg v20 photo, LG V20: Η πρώτη φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannisg

Τουλάχιστον είναι πολύ όμορφο,καμία σχέση με το G5

Zois

Ελπίζω αυτήν την φορά να μην προσέχουν πάλι η κάμερες.

One

Μπροστα ωραίο αλλα πισω άσχημο.

manosz

Για να δούμε τι θα δούμε….

Γιάννης1992

Εμένα μου αρέσει πολύ και θα μείνω πολύ στη μπαταρία που θα είναι 4000mah.Μόνο με μεγάλη μπαταρία θα πάω σε τόσες ίντσες.Για την κάμερα και τον επεξεργαστή δε θα πω τίποτα γιατί η LG σε αυτούς τους τομείς πετάει.Στη μπαταρία θα σταθώ όπου ένα phablet χρειάζεται για να σταθεί.Τώρα αν είναι αποσπώμενη ή όχι για μένα είναι μικρό το κακό(αν και θα την ήθελα αποσπώμενη) αν έχει 4000mah.Αν με απογοητεύσει με μικρή μπαταρία(τονίζω τη μπαταρία γιατί εκεί υπάρχει το πρόβλημα) θα στραφώ στη xiaomi(xiaomi mi note 2 ή στο xiaomi redmi note 4).

Χρήστος

πολύ ωραίο φαίνεται και χαρακτηριστικα τούμπανο.. maybe my next phone ίδωμεν όταν ανακοινωθεί!!

Nick

Ωραίο φαίνεται

Στυλιανός Βασίλης

το επομενο μου κινητο μεγαλη μπαταρια να εχει 4 καμερες 2 μποστα για ευρυγωνιες selfie 2 καμερες για ευρηγωνιες φωτογραφιες τερας ειναι ειναιτο καλυτερο κινητο του 2016 θελω να πιστευω μην μας απαγοητευσει η LG

Stelios

Να προσέξουν και το θέμα οθόνης και να μην δούμε καμμια ξεπλυμενη σαν του g5

anergos13

και ελεγα το πισω τι μου θυμιζει…..

Αααα galaxy s5… μμμμμ

ghad21

Δεν εχεις παρατηρησει σωστα.Οι κουκιδες που λες οτι μοιαζει με το s5 ειναι της θηκης.Δες στις ακρες που ειναι σπασμενη για να καταλαβεις.

Nick

Είπαμε μικρά bezels αλλά και από κάπου πρέπει να το βάστας ωραίο κινητό καμία σχέση με το g5. Αν έχει και φωτεινή οθόνη ακόμα καλύτερα γιατί το g5 το βλέπεις μόνο την νύχτα.

Κωνσταντίνος

Εγω παλι πιστευω μπροστα τεινει λιγο προς το lg optimus 3d και οχι στο s5.. 😉

anergos13

Παντως η LG αν θελει να αυτρολαρει τον εαυτο της και να κανει και promo..

Θα πρεπει να το βγαλει LG Nobootloop V20….

Ioannis

Α ρε LG αυτές βάλε μια p-oled μη τσιγκοτνευεσαι η έστω μια καλή οθόνη κ όχι σαν αυτές τις χάλια π έχουν συνήθως τα κινητά LG και το κινητακι θα πάει τραίνο μετά την ξενερα π έφαγα από τη Samsung θα γύριζα σε LG αν είχε μια καλή οθόνη …

forneverarrow

Εμένα δεν με πείθει πάντως αυτή η μόδα με τις πολλές κάμερες… Άλλη μια κομπίνα για να πουλάνε αχρειαστο hardware σε υψηλή τιμή. Μέχρι να γίνει και αυτό mainstream και να το αγοράζουμε στα 199€ σε κανένα Moto G. Επομένως, θα περιμένω…

ghad21

Δε συμφωνω.Καταρχην εχουν δεν εχουν 2 καμερες σε χρεωνουν το ιδιο, δηλ οι τιμες ειναι στα ιδια επιπεδα με τα προηγουμενα,και επειτα δες την εκπληκτικη ευρυγωνια 2η καμερα του g5 και θα καταλαβεις.

Babadook

Αν δεν έχει και στα πλάγια κάμερες εγώ ΔΕΝ το παίρνω.

vasilist

Αν και το πίσω μέρος είναι σχεδόν ίδιο με του G5 το εμπρός είναι πολύ ωραίο, και αν έχει και το wide angle του G5 που όπως φαίνεται το έχει τότε θα είναι τοπ απο άποψη εμπειρίας κάμερας.
Για όσους κάνουν πλάκα για τις πολλές κάμερες κτλ μην μιλατε καλύτερα αν δεν ξέρετε τι κάνουν γιατί για εμάς που ξέρουμε και έχουμε χρησιμοποιήσει την λειτουργία τους φαίνεστε εντελός άσχετοι φαν μιας άλλης εταιρείας που δεν έχει dual camera.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.