Smartphones

LG Wing: Δείτε την περιστρεφόμενη οθόνη του σε δράση

Η LG αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου το νέο της smartphone με διπλή οθόνη, το οποίο φαίνεται να έχει πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Έχουμε δει ήδη ένα βίντεο με τη συσκευή, ή τουλάχιστον πως θα χρησιμοποιεί τις δύο οθόνες για δύο ξεχωριστές εφαρμογές.

Τώρα έχουμε ένα νέο βίντεο, το οποίο μας δείχνει πως θα γυρνάει η μπροστινή οθόνη, για να αποκαλύπτει τη δεύτερη. Η μπροστινή οθόνη της συσκευής φαίνεται να έχει ελαφριά κυρτότητα στα πλαϊνά καθώς και ελάχιστα bezel περιμετρικά. Από την άλλη, η κάτω οθόνη φαίνεται εντελώς flat, ενώ έχει και μεγάλα bezel περιμετρικά αλλά και chin στο κάτω μέρος, αν και είναι λογικό αφού πρόκειται για μία δευτερεύουσα οθόνη.

Το περίεργο είναι όμως ότι δε βλέπουμε κάποια οπή ή notch για τη selfie κάμερα στην κύρια οθόνη, οπότε αν δεν κάνει την έκπληξη με κάποιον pop-up μηχανισμό η LG, τότε ίσως η selfie να κρύβεται στην πίσω οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να περιστρέφετε την οθόνη για να βγάλετε selfie. Από την άλλη, εντυπωσιακό είναι το πάχος του LG Wing, αν αναλογιστούμε ότι έχει δύο οθόνες. Περισσότερα σε 6 μέρες από σήμερα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2020 8:30

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.