Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders, είναι το Surface Phone;

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Εδώ και λίγες ημέρες, το ενδιαφέρον γύρω από την κυκλοφορία ενός smartphone της Microsoft έχει φουντώσει για τα καλά. Η διαρροή μιας πατέντας της εταιρείας που υποδεικνύει υλοποίηση φορητού μικρού υπολογιστή τσέπης, σε συνδυασμό με το γεγονός πως πλέον τα Windows θα υποστηρίζουν Qualcomm επεξεργαστές, δίνει τροφή στον… μύθο του θρυλικού Surface Phone.

Μετά από πολύ καιρό λοιπόν, το Microsoft Surface Phone συγκεντρώνει και πάλι το ενδιαφέρον των τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων. Ο Αμερικανός γίγαντας φαίνεται όντως να εργάζεται πάνω σε ένα μικρό, φορητό σύστημα που θα είναι σε θέση να λειτουργεί με την πλήρη έκδοση των Windows 10 σαν κανονικός υπολογιστής. Η κωδική ονομασία του είναι “Andromeda” και με βάση τις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε την διάθεση μας, αν εκείνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το μέγεθος της συσκευής θα μπορούσε να υποδηλώνει την ετοιμασία ενός πανίσχυρου υβριδικού smartphone / laptop.

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Πριν λίγες ώρες, ο σχεδιαστής David Breyer ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια σειρά από renders που υποτίθεται πως απεικονίζουν το Microsoft Andromeda. Πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη, αλλά και αλλόκοτη συσκευή. Οι εικόνες είναι σχεδιασμένες με βάση την πατέντα που κατέθεσε η Microsoft και η οποία προκάλεσε εξ’ αρχής ντελίριο ενθουσιασμού. Ο μικρός υπολογιστής έχει σχήμα laptop-μινιατούρας, όμως το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η συνεχόμενη εύκαμπτη οθόνη που εξαπλώνεται όχι μόνο στο πάνω μισό, αλλά και στο κάτω μέρος, εκεί δηλαδή που κανονικά οι φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν το πληκτρολόγιο τους.

Παρατηρούμε την ύπαρξη εισόδου USB Type-C, ενώ στις εικόνες κάνει την εμφάνιση του και το Surface Pen, υποδηλώνοντας πως η μυστηριώδης συσκευή θα υποστηρίζει την γραφίδα της Microsoft, ως σωστό μέλος της Surface οικογένειας. Εμφανή είναι επίσης τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου και κλειδώματος του κινητού / tablet / μικρού laptop. Πάντως, όπως ήδη αναφέρθηκε, το μέγεθος του προϊόντος “επιτρέπει” στις φήμες να το ταυτίζουν με το μυθικό πλέον Surface Phone. Αν όντως η Microsoft έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία ενός υβριδικού smartphone-tablet, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί… κρυφός άσος στο μανίκι για την δυναμική είσοδο της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Microsoft Andromeda renders Surface Phone, Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders,  είναι το Surface Phone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nic21

99% θα είναι υπερκαρατοπ!!!
100% δεν θα έχει android ή ios
101% αυτό θα είναι και το αγκάθι
105% σε 2 χρόνια από την κυκλοφορία του δεν θα υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού και φυσικά αντικαταστάτης

200% η MS χρειάζεται έναν δυνατό συμπαίκτη στο τμήμα smartphone όσον αφορά το λογισμικό γιατί όλες οι προσπάθειες της έπιασαν πάτο… Ακόμα και με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία (ΝΟΚΙΑ)

*Ίσως θα ήταν καλή ιδέα ένα hybrid λογισμικό MS phone – android ώστε να έχεις το υπερτουμπανο της με τις ευλογίες/ευκολίες του android

**Μη πέσετε να με φάτε, φυσικά και διάβασα πως θα τρέχει ms 10 όπως στα pc αυτό όμως είναι ακόμα χειρότερο για μια φορητή συσκευή touch screen

Axel

Nic21 το μονο που πραγματικά θελει από android (γνώμη μου) ειναι οι εφαρμογές του. Από εκει και πέρα αναμένουμε να δούμε την μυστηριώδη συσκευή. Να προσθέσω στο σχόλιο σου οτι εφόσον θα ειναι Surface θα κοστίζει και πολλά

Gvirginia

Τίτλος:
“…Διέρρευσαν νέα renders..”
Κείμενο:
“… ο σχεδιαστής David Breyer ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια σειρά από renders… Οι εικόνες είναι σχεδιασμένες με βάση την πατέντα που κατέθεσε η Microsoft …”

Κάτι δεν κολλάει…

Theo

Αν είναι dual boot Android και windows 10 τότε θα γίνει κακός χαμός!! Αναμένουμε!

ΝΙΚΟΣ

Πήρε φώτο από πατέντες και έφτιαξε αυτά τα renders . Έχει ξαναγίνει και πάντα θα γίνεται @Gvirginia

Agnostos13

Όταν λένε για fordable οθόνες εννoούν δυό panel πιασμένα με μεντεσέ;

ΝΙΚΟΣ

Ένα render ενός τύπου είναι @Agnostos13 . Βρες τον και ρώτα τον.

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ
Δεν με απασχολεί…έχω βαρεθεί να βλέπω μεντεσέδες…
Εγώ περιμένω να δω άλλα πράγματα

NikosAr

Πραγματικά ωραίο … ευχαρίστως θα έκανα την μετάβαση

KOSTAS

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟΙΝΤ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΙΑΝ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ. ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ. ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ.

Gvirginia

@ΝΙΚΟΣ

Αυτό το κατάλαβα.
Τη “διαρροή” δεν κατάλαβα.

giorgosgek

μακαρι , αλλα δεν το βλεπω , δεν θα ασχοληθει καν με κινητα . Το os καλο ειναι , απλα επρεπε να ειναι ολα οσα περιμενε ο κοσμος με τα 10 και τις εφαρμογες , ειχε μια ελπιδα. Tωρα θελει φρεσκαρισμα , αλλο ui , εφαρμογες και features, που δεν…..

ΝΙΚΟΣ

Πόσα άρθρα εμπεριέχουν λάθος διατυπώσεις? Πόσες φορές το render αποδίδεται ως leak ή ότι άλλο? @Gvirginia Τίποτα το ιδιαίτερο λόγου.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παιδια να μπει ενα τελος ομως με αυτο γιατι ειναι στα ορια της παραπληροφορησης! αλλο φτιαχνω render οτι γουσταρω απο φημες που φτανουν στα αυτια μου και αλλο leak !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.