Microsoft: Ειδικό app για να δείτε αν το κινητό είναι έτοιμο για Windows 10 Mobile

Οι κάτοχοι παλαιότερων Lumia συσκευών θα πρέπει σίγουρα να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή όσον αφορά στην αναβάθμιση των smartphones. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσει το update σε Windows 10 μέσα στον Δεκέμβριο του 2015, τελικά αυτό δεν έγινε και περιμένουμε να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όσο για τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν, έχουμε δει να κυκλοφορούν διάφορες λίστες και πληροφορίες από παρόχους, όμως ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και πότε.

H Microsoft αποφάσισε να διευκολύνει την κατάσταση λανσάροντας το Upgrade Advisor app. Σκοπός της εφαρμογής είναι να βοηθήσει τους χρήστες να δουν αν η συσκευή τους είναι επιλέξιμη για αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile. Επίσης, αν το κινητό μπορεί να αναβαθμιστεί σε Windows 10 Mobile, το app θα σε βοηθά να ελευθερώσεις χώρο δίνοντας συμβουλές πως να το κάνεις.

Προς το παρόν το Upgrade Advisor app βρίσκεται beta μορφή και δεν είναι διαθέσιμο σε όλους, όμως φανταζόμαστε ότι θα γίνει σύντομα.

microsoft upgrade advisor app, Microsoft: Ειδικό app για να δείτε αν το κινητό είναι έτοιμο για Windows 10 Mobile

microsoft upgrade advisor app, Microsoft: Ειδικό app για να δείτε αν το κινητό είναι έτοιμο για Windows 10 Mobile

microsoft upgrade advisor app, Microsoft: Ειδικό app για να δείτε αν το κινητό είναι έτοιμο για Windows 10 Mobile
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ππππππ

Περιμένουμε να δούμε πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση ……και αν θα την πάρουμε………και μας λένε για μια εφαρμογή που θα μας λέει πότε θα γίνει αυτό……..αλλα δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η εφαρμογή!!!Αστεία πράγματα.

Mary

Καημό το εχω να δω μια εφαρμογή στο store της Microsoft που να μην ειναι beta! Τελος πάντων, αναμένουμε με αγωνία τα 10 που πιστεύω οτι θα τα πάνε αρκετά καλά!

ZM

Αν και εχω κουραστεί στο να περιμένω την αναβάθμιση, εχω καπια Περίσσια υπομονή να περιμένω ….. αρκεί να το λανσαρουν γρήγορα

D.J.PAUL

Update Central Παιδια εχω βρει αυτην την εφαρμογη αν και δεν κανει κατι απλα ενημερωνετε λογικα αποτι καταλαβα μεσα απο τον server της microsoft…
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/update-central/9wzdncrdkhqr
Και οσο για τα windows 10 mobile προς το παρον κολλανε παρα πολυ και τρωει πολυ μπαταρια και δεν ειναι καθολου ακομα σταθερα και ιδικα στα παιχνιδια παντα με πεταει δοκιμασμενο σε lumia 920 & lumia 1020 ας υποθεσω οτι με το κανονικο update θα στρωσουν ολα.. δοκιμασα ολα τα insider αλλα ολα κολλανε κριμα… γενικα πολυ καλα τα 10ρια και πιο βολικα σε ολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.