Windows Phone, Στο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft γελάνε με τη Siri

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Kevin Turner της Microsoft στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών της εταιρείας έπεσε γέλιο με τη… Siri. Όσο και αν φαίνεται παράδοξο, ο ευρηματικός executive της Microsoft έβαλε τη Siri να μας πει ποιο είναι το καλύτερο smartphone στον κόσμο.

Στην απάντησή της η Siri έδειξε το Nokia Lumia 900, κάτι που ο Kevin Turner ονόμασε ως ένα από τα πιο αστεία πράγματα του κόσμου. Ταυτόχρονα, έκανε λόγο για την… πλύση ηλεκτρονικού εγκεφάλου στην οποία εξανάγκασε η Apple τη Siri, προκειμένου να μη δίνει τέτοιες απαντήσεις…

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο Turner βρισκόταν μπροστά σε ένα ακροατήριο 16.000 ατόμων και ήταν σε μια ενθουσιώδη στιγμή της ομιλίας του, όπου σημείωνε την αποδοχή που έχει το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα της Microsoft σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 17:04

Σχόλια

  • Ωραίο marketing trick, προσωπικά εμένα δεν με πείθει.
    Όλοι ξέρουμε ότι το Siri δεν κάνει κάτι παραπάνω από το να ψάχνει σε Wolfram Alpha, Bing Answers και Evi. Κάποιο απ αυτά έβγαζε ως απάντηση το Lumia, thats all.

  • "ο Turner βρισκόταν μπροστά σε ένα ακροατήριο 16.000 ατόμων"
    Οι μισοί είχαν iPhone, ενα 40% Galaxy S2-S3 και καμια κατοσταριά παίζει να είχαν Lumia 900.
    H MS έχει δουλειά μπροστά της για να πιάσει την Apple και την Google.
    Ας βγάλουν πρώτα κάτι αντίστοιχο για τα WP και μετά ας κάνουν πλάκα με το Siri.

    BTW,
    Για να μην παρεξηγιόμαστε, έχω Android κινητό, Windows PC και iPod Touch σαν media player, δεν είμαι fanboi και πραγματικά εύχομαι η MSFT να φτάσει τα WP σε επίπεδο iOS και Android.
    Ως τότε όμως, καλύτερα να κλαίνε λίγο περισσότερο με τα χάλια τους, παρά να γελάνε με τους άλλους.

  • ωωωωχ αυτη η microsoft εχει αρχισει πραγματικα να μου την δινει στα νευρα και καλυτερα να διακοψει την συνεργασια της με την nokia γιατι χειροτερα απο οτι ειναι τωρα θα τν κανει....

  • @VKwstas +1 από μένα.
    Είναι ζήτημα αν τα WinPhone έχουν 5% της αγοράς και γελάνε με το iPhone που έχει παγκοσμίως γύρω στο 30%. Ας κοιτάξουν να βελτιωθούν γιατί δεν τους παίρνει άλλο. Αν δεν πετύχουνε και τα WinPhone 8 θα είναι το τέλος της Microsoft στις mobile πλατφόρμες.
    Πάντως πιστεύω πως τα 8άρια θα πετύχουνε. Έχουνε διορθώσει πολλά από τα λάθη που κάναν στα 7άρια.

  • Και εγω ευχομαι τα windows 8 (και τα κανονικα και τα phone) να ειναι πραγματικα καλα και να εχουν επιτυχια.Ακομα και να μην τα προτιμησω θα αναγκασουν τον ανταγωνισμο να γινει ακομα καλυτερος και αυτο μας ωφελει ολους.Ομως οπως ειπανε και τα παιδια πιο πανω καλα θα ητανε να την επαιρνε κιολας την ms να κανει τετοια 'αστειακια' (πιο αμερικανια πεθαινεις) αλλα δυστυχως...δεν!

  • @greeceandroid Ποιος ειπε κατι διαφορετικο. Απλα εχει πλακα να το εμφανιζει ως αποτελεσμα στο search του iPhone
    @vkwstas Στο συνεδριο συνεργατων της Μicrosoft οι περισσοτεροι ειχαν iphones και android? Καθυστερημενος εισαι?
    @sotiris Αν σου τη δινει στα νευρα μην ασχολεισαι troll

  • ρε παλουκάρια τί παίρνετε και τα λέτε αυτά?? 30% παγκοσμίως έχουν iphone?????? 3%...και πάλι παίζεται. Το iphone δεν είναι αποτυχημένη συσκευή πάντως...αυτός που σκάει 600€ για κάτι που κάνει 250€ είναι αποτυχημένος...

  • @Anastasios-Antonios Toulkeridis εχουμε καταλαβει τα φιλο-μικρομαλακα σου αισθηματα, αλλα ειναι δυνατον να λες τον ανθρωπο καθυστερημενο? Είσαι απαρδεκτος! Αλλα φανταζομαι οτι οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκινανε οι "ευγενιες"... Οσο για το αρθρο, ενταξει ηταν αστειο αυτο με τη siri αλλα μεχρι εκει.

  • αληθεια ειναι, δικιο εχεις, δεν μπορω να επιχειρηματολογησω οταν ακουω οτι στο wpc ειχαν iphones και android, ψεματα να πω? :)

  • Με τι ασχολούμαστε τώρα.... Με την Siri; Είμαστε σοβαροί;; Τίποτα παραπάνω από ένα διαφημιστικό τρικ δεν είναι και το σκαρφίστηκε για να ξεπαραδιασει τον κοσμάκη που πήρε το iPhone 4 για να τρέξει να πάρει το 4S που δεν διαφέρει σε σχεδόν τίποτα από το προηγούμενο.
    Σιγά απλά μια πλακιτσα έγινε στο συνέδριο και τελείωσε!

  • Πάντως στο δικό μου 4s μου λέει 'αυτο που κρατατε' η το 'πλάκα μου κανείς;....νομίζω πως θα έπρεπε να ρωτηση την Siri για το ποσοστό των windows phone 7.5...εκεί να δεις πόσο θα γελουσαν.....

  • Να ευχόμαστε πάντα να υπάρχουν 3 ανταγωνιστές γιατί αλλιώς η apple θα βγάζει 4s,4t,4u,4z αντί να πρωτοπορει [αν και το 5 θα κρίνει πολλά για το αν κοσμος συνεχίσει να πιστεύει κατι τέτοιο στην meta-jobs εποχη] και η Microsoft θα έχει παντα blue screen και απαράδεκτα UI στα προιόντα της. Ο ανταγωνισμός είναι που μας βολεύει κι ας χτυπιέται ο κοσμος ... ποιος είναι ο πιο καλός. Τι με νοιάζει πως λέγεται καποιος αν έχει μείνει μονος να παίζει μπάλα. Δεν έχεις εξέλιξη έτσι ...

  • @Alexboom
    Διάβασε και λίγο πριν αρχίσεις να λες ότι σου κατέβει και να κατηγορείς τους άλλους.
    Δες εδώ τα ποιο πρόσφατα στοιχεία
    https://techblog.gr/mobile/android-european-market-share-growing-45885/
    που τα δημοσίευσε το αγαπημένο μας blog πριν λίγες μέρες.
    Όπως θα διαπιστώσεις σε ΗΠΑ και Αυστραλία τα ποσοστά του iOS (διάβαζε iPhone) είναι πάνω από 30% ενώ και σε Ευρώπη τα ποσοστά του στις περισσότερες χώρες κυμαίνονται από 15-25% .
    Γενικά τα ποσοστά του iOS παγκοσμίως είναι γύρω στο 25-35% ανάλογα με τις μεθόδους που ακολουθούνται στις διάφορες μετρήσεις.
    Προσγειώσου λοιπόν. Και εγώ χρήστης Android είμαι αλλά σε καμία περίπτωση Fan boy.
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους η μηλοεταιρία πάντοτε βγάζει πρωτοποριακά προϊόντα και πάει μπροστά την τεχνολογία. Και το Siri παρά τις αδυναμίες του είναι μεγάλο βήμα εξέλιξης για τα smartphones.

  • βασικα.επρεπε να ρωταει ποσο κοστιζει το band name της apple.εικει να δεις πλακα.........

  • Πλακατζης ο ατιμος ε? ε βεβαια τι λυπει απο τα wp7 μα τιποτα εχουν απειρη υποστιριξη (για ποσο ειναι το θεμα) και δεν εχουν περιορισμους μπραβο Microsoft ανακαλυψες τον τροχο!

  • Το έσβησα παιδιά, μου έστειλε mail ο Αναστάσιος και μου ζητάει συγνωμη. Έχει επαναληφθεί βέβαια η επιθετική του συμπεριφορά. Λυπάμαι ρε! :(

    Ευχαριστώ και εσάς παιδιά που διατηρησατε την ψυχραιμία σας ;)

  • alexboom γιατί την πλαστικουρα τα galaxy s2/s3 νομίζεις ότι αξίζουν όσο έχουν.
    αμα στοιχίζει το iPhone 250 τότε αυτά θα στοιχίζουν 100.
    και σχετικά με τα ποσοστά πρώτα κανε καμία έρευνα και μετά μήλα.

  • ρε παιδια μια ερωτηση, τι παραπανω εχει το siri σε σχεση με τα πιο παλια google voice των android και microsoft tellme των windows phone?

  • @Anastasios-Antonios Toulkeridis
    https://wmpoweruser.com/nielsen-nokia-only-sold-less-than-300000-nokia-lumia-900-in-usa/
    "The number also shows USA only 1.3% of phone subscribers in USA owned Windows Phones by the end of June"

    Το ότι είναι συνεργάτες της MS δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι WP κινητά.
    Αν το πάρεις στατιστικά είμαι πολύ σωστός και διόλου καθυστερημένος.

    P.S
    "less than 300,000 Nokia Lumia 900’s were sold up to the end of June 2012"
    Κλάψε τώρα και συ μαζί με την MSFT και την Nokia.

  • το κωμικό της ιστορίας είναι πως άτομα με φρικτή ορθογραφία και γραμματική χλευάζουν τον εκάστοτε CEO που στην χειρότερη τον περιπτώσεων είναι απόφοιτος του MIT!

  • Μάγκας ο τύπος...και χλευάστε τον όσο θέλετε! λες και είναι η καλύτερη η google που παρακολούθει όλο τον κόσμο...

  • Ποσο με εκανε να γελασω ο τυπας.....αλλα παιδια ας πουμε λιγακι την αληθεια...το nokia lumia 900 δεν εχει καμια σχεση με το iphone 4s....απλα η microsoft ελπιζει οτι με αυτα θα θεωρηθει καλητερη της apple.....

  • @ πανος σομπολος

    γιωργος παπανδρεου : harvard
    george bush : yale
    αντωνης σαμαρας : harvard
    tony blair: oxford
    κωστας σημιτης : lse

    εεεεε μμμμμμμ ναι...

    φευγω off,ο καλυτερος πρωθυπουργος Ελλαδας θα πρεπει να εχει μεινει ανεργος ψαχνωντας για δουλεια ενα χρονο.

  • @dimitris αμφισβητείς την μόρφωση όσων αναφέρεις ? Άσχετα με την πολιτική τους που δεν είναι και κατάλληλη η σελίδα να την συζητήσουμε ;)
    Για συγκεκριμένο πράγμα μίλησα εγώ

  • @solon
    ο Alexboom δεν κάνει λάθος, αναφέρεται στην παγκόσμια αγορά ΟΛΩΝ των κινητών
    Και εσύ αναφέρεσαι στην πίτα ΜΟΝΟ των smartphones

  • @superuser
    Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι το θέμα είναι για smartphones κι όχι για τα απλά κινητά.
    Smartphones είναι τα winphones, smartphone και το iPhone με το Siri στο οποίο αναφερόμαστε.
    Είναι σαν να μιλάμε για laptops και εσύ να κάνεις σχόλιο για desktops.
    Τον κανόνα της αριθμητικής που λέει "δεν μπορούμε να προσθέσουμε ανόμοια πράγματα" τον διδαχτήκαμε στην δευτέρα δημοτικού. Από εκεί και πέρα αν καίει μαζούτ και δεν το πιάνει εγώ δεν φταίω σε τίποτα.

  • 1 το πληκτρο του σιρι δεν ειναι μπλε και δευτερον γιατι δεν επαιρνε ενα κανονικο iphone και να το εδειχνε μπροστα τους εξαλου οι περισσοτεροι εκει iphone θα ειχαν

  • @Lefteris εσυ που ξερεις την αληθεια, με εξαιρεση το πληθος των εφαρμογών, που ακριβώς υπερτερει το iphone σε σχεση με το lumia 900?

  • εγω θα συμφωνισω με τον φιλο απο επανω μου.το μονο καλυτερο που εχει το iphone ειναι ο επεξεργαστης.κινητο με 3.5 οθονη και αρχικη τιμη με 669 ευρω τα 8γ αν δεν κανω λαθος ειναι κλεψια.οπως επεισης θα προσθεσω πως και το λυμια 900 ειναι ακριβο.το galaxy ace2(γερμανος) εχει καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα απο το iphone και κανει 299 ευρω.εσεις που υποστιρηζετε το iphone πηγαιντε και σκαστε 700 ευρω για να εχετε γυαλι απο πισω και ρετινα οθονη.

  • md03582
    Ας ξεκινήσουμε από το πλήθος των εφαρμογών όπως προανέφερες..... ότι ένα κινητό μου φαίνεται υπερβολικό να έχει 4.3+ οθόνη γιατί πάμε σε τάμπλετ και όχι σε smartphone.... το iOS μπορεί να σου προσφέρει την απλότητα που με τίποτα τα windows phone δεν μπορούν... και γενικά τα windows είναι περίπλοκα όχι μόνο στα κινητά αλλά και στα computer....

  • @Lefteris το πληθος των εφαρμογων για ios ειναι αξιοσημειωτο, ωστόσο δεν εχει να κάνει με το κινητο σαν συσκευή, αλλά σαν υποστήριξη. Το οτι σου φαινεται εσενα υπερβολικο να εχει κινητο 4.3 ιντσες οθονη δεν σημαινει οτι καταλογιζεται στα μειον του lumia 900. Άλλωστε υπάρχει πάντοτε η επιλογή του lumia 800 με 3.7 ιντσες οθονη. Tα windows phone ειναι πανευκολα στην χρηση, πολυ φιλικά και το "με τιποτα δεν μπορούν" και το "ειναι περιπλοκα οχι μονο στα κινητα αλλα και στα computer" μου δινει την εντυπωση οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε με wp

  • χαχαχαχαχα ετσιιιιι!!!! οι αληθειες να λεγονται!!!! χαχαχαχαχα Ταβλα τα fanboy,ολο τσαντηλα και γκρινια!!! χαχαχαχαχα

  • Παιδιά μη μαλώνετε, όλα τους φοβερά κινητά είναι, Εγώ έχω αγοράσει Samsung Galaxy 1,2,Note iPhone 4,4s και τώρα έχω το Sony Xperia S. Όλα τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Σε όλα κάτι λείπει..... Στο iPhone το flash, στα Galaxy η ποιότητα και στο Sony λίγο η ευχρηστία.... Είναι όμως όλα τους εντυπωσιακότατα! Προσωπικά για μένα το τέλειο θα ήταν ένα iPhone με οθόνη 4 ιντσών super amoled HD και flash support... ;-)

  • Θα συμφωνήσω με την τελεύταια πρόταση του George Ipsos.... το iphone είναι τέλειο και με μία λίγο πιό μεγάλη οθόνη και το flash support θα είναι καταπληκτικό... πάντως και τώρα το iphone σου προσφέρει την απλότητα και την ταχύτητα που ούτε το android ούτε το wp σου προσφέρει... γενικά τα nokia ποτέ δεν μου κινούσαν το ενδιαφέρον και τώρα που έβαλαν και wp απογοητεύτηκα... δεν είναι δυνατόν σε ένα nokia lumia 610 να μην μπορείς να κατεβάσεις το skype που πιστεύω ότι δεν λύπει από κανένα smartphone.... και βέβαια αν μιλήσουμε για την τιμή του iphone πάντα υπάρχει η λύση του 3gs που θα αναβαθμιστεί σε ios 6 και εγώ που το δουλεύω καθημερινά δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με το nokia lumia 800 που αγόρασα τις πρώτες μέρες που βγήκε...

  • ειναι πιο απλο το iphone απ το wp? το αλλο με τον τοτο το ξερετε?? παλαβωσατε ρε? το να ειστε fashion victims icarly και να ακολουθητε την μοδα για μερικους δεν ειναι κακο.. το κακο ειναι το να αντι να παραδεχεστε την αληθεια καθεστε κ λετε περι απλοτητας χρησης. Ελεος!! πιο απλο,πιο γρηγορο social network λειτουργικο απ τα wp δεν νομιζω να ειναι τα iphone. βεβαια ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και αυτο ειναι απολητος σεβαστο,αλλα μην λετε κουλα πραγματα. Οσο για σενα lefteris το οτι δεν γουσταρεις τα wp και οτι εισαι fanboy κανει μπαμ απο μιλια. Μιλας για ενα λειτουργικο που δεν εχει ουτε 3 χρονια καλα καλα στην αγορα και συνεχως αναπτησετε και απ οτι βλεπω ανοδικα.. Για τα wp δεν λεω κατι παραπανω λοιπον γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα αν και βλεπω οτι θα ειναι σε κανα 2 χρονια το πολυ το πιο αξιολογο και γρηγορο λειτουργικο που θα παιζει στην αγορα.Η σειρα lumia της nokia αν και αδικηθηκε πιστευω απ την ms (αν βεβαια δεν παιζει κατι αλλο απ τις μεταξy τους συνφωνιες nokia-ms) ,αυτη την στιγμη ειναι οι πιο γρηγορες και ομορφες συσκευες με wp που ειπαρχουν στην αγορα.Τα iphone ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι μοδα,και οι μοδες αλλαζουν,ο κοσμος αρχηζει και πλητει με τα ιδια κ τα ιδια..ηδη εχει αρχησει να κλεινει τον κυκλο του..οπως καποτε η ms μεσουρανουσε και οοολοι λεγανε,ποια apple???ετσι και η apple..τωρα ειναι στα πανω της προς το παρον (να ναι καλα το marketing που σε αυτον το τομεα η ms τοσα χρονια ηταν πολυυυ πισω ) Για μενα τα iphone πεθανανε μαζι με τον μακαριτη και μεγαλο steve jobs.

  • ειναι πιο απλο το iphone απ το wp? το αλλο με τον τοτο το ξερετε?? παλαβωσατε ρε? το να ειστε fashion victims icarly και να ακολουθητε την μοδα για μερικους δεν ειναι κακο.. το κακο ειναι το να αντι να παραδεχεστε την αληθεια καθεστε κ λετε περι απλοτητας χρησης. Ελεος!! πιο απλο,πιο γρηγορο social network λειτουργικο απ τα wp δεν νομιζω να ειναι τα iphone. βεβαια ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και αυτο ειναι απολητος σεβαστο,αλλα μην λετε κουλα πραγματα. Οσο για σενα lefteris το οτι δεν γουσταρεις τα wp και οτι εισαι fanboy κανει μπαμ απο μιλια. Μιλας για ενα λειτουργικο που δεν εχει ουτε 3 χρονια καλα καλα στην αγορα και συνεχως αναπτησετε και απ οτι βλεπω ανοδικα.. Για τα wp δεν λεω κατι παραπανω λοιπον γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα αν και βλεπω οτι θα ειναι σε κανα 2 χρονια το πολυ το πιο αξιολογο και γρηγορο λειτουργικο που θα παιζει στην αγορα.oxi πως δεν ειναι κ τωρα,,απλα ειπαρχει κ ο γιγαντας android.Η σειρα lumia της nokia αν και αδικηθηκε πιστευω απ την ms (αν βεβαια δεν παιζει κατι αλλο απ τις μεταξy τους συνφωνιες nokia-ms) ,αυτη την στιγμη ειναι οι πιο γρηγορες και ομορφες συσκευες με wp που ειπαρχουν στην αγορα.Τα iphone ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι μοδα,και οι μοδες αλλαζουν,ο κοσμος αρχηζει και πλητει με τα ιδια κ τα ιδια..ηδη εχει αρχησει να κλεινει τον κυκλο του..οπως καποτε η ms μεσουρανουσε και οοολοι λεγανε,ποια apple???ετσι και η apple..τωρα ειναι στα πανω της προς το παρον (να ναι καλα το marketing που σε αυτον το τομεα η ms τοσα χρονια ηταν πολυυυ πισω ) Για μενα τα iphone πεθανανε μαζι με τον μακαριτη και μεγαλο steve jobs.

  • ted...
    Μόδα το iphone; Μιλάμε για το καλύτερο smartphone... το πιο γρήγορο... το πιο εύχρηστο... με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής... ο steve jobs έχει σχεδιάσει τα 4 επόμενα χρόνια της apple από τον θάνατο του... οπότε μέχρι το 2015 η apple θα είναι πρώτη και στα computers και στα smarphones καθώς και στα tablets... πάντως αυτό το κινητό δεν είναι μόδα... είναι το απλά το καλύτερο... όταν η apple παρουσίαζε το πρώτο iphone η nokia δεν είχε ανακαλύψει το τηλέφωνο με τα κουμπάκια...

  • Lefteris οταν η apple εβγαλε το iphone η νοκια ειχε βγαλει το νοκια 5800 το οποιο ηταν και πολυ καλυτερο απο το πρωτο iphone!

  • @Lefteris φίλε μου, πρέπει να σε ενημερώσω οτι η apple ποτέ δεν ήταν πρώτη στους υπολογιστές και ούτε πρόκειτε ποτέ να είναι, οπότε πήγαινε παίξε angry birds με το iPhone σου και σταμάτα να κάνεις ανούσια σχόλια.

  • lefteris... δεν ειναι μοδα το iphone? σε ποιο πλανητη ζεις? το πιο γρηγορο...ηταν..παλια.. Η τεχνολογια τρεχει φιλε μου. Το αν εσυ εισαι κολλημενος με τα iphone δεν σημαινει οτι ειναι και τα καλητερα κινητα του πλανητη. Βρε χαζουλη μεχρι και αυτο να καταλαβεις οτι μεχρι το iphone 3GS το HTC HD2 που ειχα,εκανε πλακα στα iphone που μου την πεφτανε..Απο ποιοτητα καμερας,μεχρι και ταχητητας.Ειδικα το 3GS...αστα... απο ποιοτητα και αναληση pixel οθονης μεχρι και η κινηταρα που λεγοτανε xperia x1 και νομιζω ειχε βγει κ πιο παλια αν δεν κανω λαθος απ το 3GS,ειχε αναληση οθονης στα 315ppi. τα iphone στιρηχτηκαν σε ενα προτοποριακο γ την εποχη περιβαλον εργασιας και εκει μεινανε. Να μην μιλησω για το ΒΑΡΕΤΟΤΑΤΟ interface του που παραμενει ιδιο τοοοσα χρονια. Τωρα να σου πω για δηνατοτητες κινητων...πχ Xperia s,,..που ειπε καποιος πιο πανω??λεμε τωρα..htc one....??..αστο φιλε.. Εχεις φαει σκαλωμα με τα iphone σαν fanboy που εισαι,και απλα θα χασω τον χρονο μου να σου εξηγω.Οσοι παθιαζονται με κατι τους τυφλωνει το παθος και νομιζουν οτι οτι λενε ειναι σωστο..Μεγα Λαθος!

  • ποιο γρηγορο κινητο το iphone.........να γελασω τωρα η μετα.θα συμφωνισω οτι ειναι γρηγορο αλλα οχι και το ποιο γρηγορο......πρωτα σκαμε τα 700 και μετα αφου καταλαβαινουμε οτι δεν τα αξιζει το κινητο αρχιζουμε την παραπληροφορηση για να μην αποδειχουμε προβατα!!!!!

  • giannis... εγώ δεν έχω απογοητευτεί καθόλου από τα "700" διότι και την δουλίτσα μου κάνω γρήγορα και angry birds παίζω όπως λέει ο ΘΑΝΑΣΗΣ... ted το UI του ios δεν είναι καθόλου βαρετό... μπορεί να υπερέβαλα λίγο αλλά είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα top κινητά... ένα πράγμα που πραγματικά δεν μου αρέσει είναι τα ότι το wp όπως και το android είναι ότι υπάρχουν 25 διαφορετικά μοντέλα με έναν λειτουργικό.... άμα πας να αγοράσεις ένα φθηνό θα απογοητεύτεις από το πόσο αργό είναι ενώ για να πάρεις ένα καλό πρέπει να πληρώσεις 700-800..γι αυτό και διλέγω το iphone που όντως έχει λιγάκι τσιμπημένη τιμή αλλά δεν προβληματίζεσαι έχοντας τόσα μοντέλα μπροστά σου... ΘΑΝΑΣΗΣ νομίζω ότι αυτό είναι περιτό να το συζητήσουμε... τα mac σαφώς είναι από τους καλύτερους υπολογιστές... έχω το mac mini με intel core i5 και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα... ίσα ίσα που μου έχει λύσει τα προβλήματα που είχα με τα windows... πάντως παιδιά δεν είχα σκοπό να τσκωθώ με κανέναν... όπως και εσείς έτσι και εγώ λατρεύω την τεχνολογία...

  • @lefteris.κοιτα εγω σαν κατοχος galaxy s3 θεωρω οτι προσφερει περισσοτερα απο το iphone γιατι κατα την γνωμη μου το τελευτεο εχει μικρη οθονη.αν σε βολευει η οθονη του iphone τοτε δεν εδωσες αδικα τοσα λεφτα.εγω ηθελα κατι αρκετα μαγαλυτερο σε οθονη για αυτο δεν μου αρεσει το iphone.ουτε και εγω ηθελα να τσακοθω με κανεναν.

  • φιλε lefteri να μην σου απαντησω καλητερα για τους υπολογιστες γιατι δεν κανει. αστο καλητερα...
    Μια παροιμια που ταιριαζει γαντι για την apple ξερεις ποια ειναι? εβγαλε η μυγα κολο κ εχεσε τον κοσμο ολο.
    Οσο για τα φτηνα WP ενα εχω να σου πω. Τα wp απο μονα τους ειναι πολυ "ελαφρυ" λειτουργικο και τρεχουν σφαιρα παντου. Εγω εχω ενα LG optimus 7 το πρωτο wp που κυκλοφορησε με 200 ευρω και τρεχει 10 φορες καλητερα απ τα iphone4 που το εχω δοκιμασει.οποτε ασε καλητερα να μην μιλησουμε για lumia που ειναι στα γκαζια ακομα πιο γρηγορα... Κοιτα να δεις.. σταματα να εισαι κλειστομυαλος και παραδεξου καποια πραγματα. δεν ειναι κακο. kai οσο για το UI twn iphone δεν το θεωρω βαρετο,το θεωρω ΒΑΡΕΤΟΤΑΤΟ. 9 τετραγωνακια που πανε απ τα δεξια στα αριστερα και το αναποδο.. δηλαδη δεν βαριεσε αυτο και βαριεσε τα live tiles των wp που σου δινουν πληροφοριες χωρις να τα αγγιξεις...και ασε να μην μπω στο κοπο να σου πω για τα android για το αν ειναι βαρετα...που ξεκινησε το λειτουργικο μετα απ τα iphone και με τον καιρο καταφερε να κερδισει κατα κρατος το ios σε πολλους τομεις. τελος παντων. ουτε εγω εχω ορεξη να τσακωθω. γουστα ειναι αυτα και σεβαστο οπως ειχα ξαναπει,αλλα μην με φρικαρετε με ανοησιες.

  • Ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε τι λένε, οι Apple fans.
    Άμα δεν έχεις iPhone, δεν το έχεις το θέμα τεχνολογίας και δεν πρέπει να μιλάς , γιατί όταν η Apple έβγαζε κινητά, οι άλλοι ανακάλυπταν την φωνή!
    Ρε δεν πάνε καλά τα άτομα δεν το καταλαβαίνετε. Τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου από την εταιρία και πιστεύουν ότι τους λέει.
    Άκου εκεί, υπάρχουν σχέδια του Jobs, για τα επόμενα 4 iPhone!!
    Να δεχτώ για το 5, αλλά για τα επόμενα, αυτό προσβάλει την νοημοσύνη!!!
    Αλλά είπαμε, μπεεεεε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.