Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το προσιτό Microsoft Lumia 532 Dual Sim με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 και τιμή 99 ευρώ. Το δίκαρτο Lumia 532 ενσωματώνει οθόνη αφής 4 ιντσών 480×800 pixesl, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μπαταρία 1560 mAh.

Το Microsoft Lumia 532 Dual Sim είναι Windows 10 ready και έρχεται με κάμερα 5 Megapixel χωρίς LED flash, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA, ραδιόφωνο FM, διαστάσεις 118.9×65.5×11.6 χλστ. και βάρος 136.3 γρ.

Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ, Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ

Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ, Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ

Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ, Microsoft Lumia 532 Dual Sim: Ελλάδα με τιμή 99 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos1995

Σε ποια καταστήματα ?

koutsis

Βασικά χθές το ειδα στη Media markt που δουλευω.
Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο εξωτερικα με το 435 (μονο που αυτο ειναι γυαλιστερο στο πλαϊ)
μονο που το 532 εχει καλύτερο επεξεργαστή (4 πυρινο) και καλύτερη κάμερα (5ΜΡ)
Η τιμη τους διαφερει μόνο κατά 10€ (89€-99€)
Πραγματικά δεν καταλαβα την κινηση της MS,παρά μονο αν σκοπευει να σταματήσει το 530 και να πάρει το 435 τη θέση του στα 70€ περίπου …

island

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με τα tile τι γίνετε ?

Εδώ βλέπουμε τέσσερα tile στη σειρά και ένα τετράγωνο…..το Lumia που έχω έχει τρία στη σειρά και δεν έχει τετράγωνο μεγάλο.

island

εκτος και αν αυτά είναι τα πολύ μικρά και φαίνονται για μεσαία και το μεγάλο να είναι στην ουσία ένα κανονικό.

Νίκος 31

Με Microsoft Lumia δεν μπορείς να προχωρήσεις για πολύ καιρό ακόμα. Ωραίο τηλέφωνο, σε σχέση απόδοσης τιμής δεν το συζητάμε, έφερε την τιμή του 4πύρηνου και του 1GB Ram στα 100 και κάτω ευρώ, την ώρα που ανταγωνιστές του να μοσχοπουλούσανε 400 ευρώ στα προβατοειδή, αλλά χωρίς ανταγωνισμό και εταιρίες να το υποστηρίξουνε προβλέπω τέλος στα Windows Phone πρίν την έλευση του νέου λειτουργικού. Ήδη η Microsoft δέχθηκε τρελό χτύπημα – πάταγο – απο την τράπεζα της Αμερικής που σταμάτησε επίσημα την υποστήριξη στίς Windows εφαρμογές λόγω του ότι δεν είναι ανταγωνιστικό λειτουργικό, αν δεν ανοίξει την αγορά πρός κι άλλες εταιρίες και δεν κάνει βήματα για ενα καλύτερο και πιο λειτουργικό Store, σύντομα θα πέσει κάτω και απο το 1%. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω το σκεπτικό, του να κυκλοφορούνε καθημερινά τόσα πολλά ποιοτικά παιχνίδια απο τον Οκτώβριο και μετά και εφαρμογές και να μην παίρνει κανείς μας χαμπάρι επειδή στο Store υπάρχουνε καρφωμένα στίς πρώτες 500 θέσεις αυτά που προφανώς πληρώνουνε για να είναι στίς πρώτες θέσεις. Πολύ υλικό που δυστηχώς περνάει απαρατήρητο λόγο της κάκιστης πολιτικής της Microsoft. Πατάς πχ Toolbox και βλέπεις καρφιτσωμένα εδώ και 10 μήνες τα ίδια ακριβώς προγράμματα, ενώ κανονικά κάθε φορά που… Συνέχεια »

Νίκος 31

Α ξέχασα, γιατί λέτε ρε ότι τα Windows δεν έχουνε εφαρμογή για Facebook – Instagram; Δοκιμάζω και το Original Instagram και το 6tag του Rudy (πολύ καλύτερο) για πάνω απο 15 μήνα και την τελευταία εβδομάδα και το Facebook και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Και στα σχόλια το μόνο που διαβάζω είναι κάτι αδερφίστικα τύπου “δεν έχει ήχο μπουρμπουλίθρας για τα νέα μυνήματα όπως στο Android” κτλ. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και το Skype, και το Facebook και το Instagram άψογα δουλεύει, ενώ αυτό το 6tag του νεαρού χακερά στην κυριολεξία δεν παίζεται.

Στεφανος

@koutsis Αφού δουλεύεις στα media market μήπως ξέρεις σε τι τιμή θα έρθει το 640 3g?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.