Microsoft Lumia 850: Mε χρυσό και ροζ χρυσό frame [render]

Οι διαρροές του μη ανακοινωμένου Microsoft Lumia 850 ξεκίνησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και ακόμη καλά κρατούν. Μετά τα renders του @evleaks, έρχονται νέες εικόνες από την Κίνα, πρόκειται για press render που δείχνει το κινητό σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Βλέπουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα το οποίο συνδυάζεται με λευκό και ροζ χρυσό.

Το Microsoft Lumia 850 με κωδική ονομασία Honjo, δεν αναμένεται να είναι ναυαρχίδα, αλλά smartphone μεσαίας κατηγορίας με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels (386ppi), οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, πολύ λεπτό πάχος 6.9 χλστ. αλλά και σκάνερ ίριδας.

Ακόμη δεν έχουμε καμία πληροφορία για την επίσημη ανακοίνωση του νέου Lumia, αλλά οι διαρροές γίνονται όλο και πιο έντονες και ίσως να μην αργήσουμε να το δούμε. Προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

Microsoft Lumia 850 leaked render, Microsoft Lumia 850: Mε χρυσό και ροζ χρυσό frame [render]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelis

ομορφος σχεδιασμος.μεγαλα bezels και κατι μ λεει οτι θα βγαινει τουλαχιστον 500 ευρω

Αντωνης

Συμφωνα με το windows central το συγκεκριμενο κινητο ακυρωθηκε https://www.windowscentral.com/leaked-render-cancelled-honjo-lumia-850?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp

Συνεχιζει να ακυρωνει ομορφα κινητα η MS…

Ανέστης

Κι εγώ είδα αυτό το άρθρο. Πράγματι η εν λόγω συσκευή ακυρώθηκε. Όμως γιατί επιμένουν σε αυτά τα εξωφρενικά μεγέθη;;; Εντάξει δε λέω Windows, με productivity και office και wow man (!) αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κινητά δημιουργήθηκαν για να είναι μικρά. Δε λέω να είναι όλα επιπέδου 4-4.5 ίντσες αλλά να βγαίνει πλέον το στάνταρ 5.7 είναι πολύ. Εγώ είμαι με το Lumia 830, ίσως το καλύτερο κινητό που είχα, και το μόνο που με ενοχλεί είναι το μεγάλο μέγεθος της συσκευής σε σχέση με την 5αρα οθόνη του. Άμα έφτιαχναν ένα πιο premium, πιο δυνατό και πιο compact σε μέγεθος οθόνης κινητό, τότε πραγματικά η Microsoft θα έκανε θραύση…

Ανέστης

*και πιο compact σε μέγεθος συσκευής αλλά όχι οθόνης 830

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.