Microsoft Lumia 850: “Ποζάρει” και από τις δυο πλευρές

Μετά την ανακοίνωση των Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL, η Microsoft φαίνεται πως έχει στα σκαριά ένα ακόμη smartphone. O @evleaks διέρρευσε νέο render το οποίο δείχνει το κινητό και από τις δυο πλευρές. Το Lumia 850 έχει κωδική ονομασία Honjo και αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels (386ppi).

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU πολύ λεπτό πάχος 6.9 χλστ. από μέταλλο. Το logo της Microsoft είναι σε χρυσό χρώμα ενώ μπροστά φαίνεται πως έχει flash (ή infrared scanner).

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα γίνει η ανακοίνωση του Microsoft Lumia 850.

lumia 850 render, Microsoft Lumia 850: “Ποζάρει” και από τις δυο πλευρές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Δηλαδή το 950 είναι από πλαστικό (καλής ποιότητας έστω), ενώ το 850 από μέταλλο? Τουλάχιστον το 850 θα υποστηρίζει continium? Ξέρει κανείς?

vaggelis

Μεγαλα bezels στο 640 xl,μεγαλα(τεραστια φαινονται) και εδω…

nekos

750 ..?μπορει ….850 με τιποτα …αφτο εδο δεν εινε pureview device ..η σειρα 8χχ εινε.

tolkien

Ελεγα να αγοραζα το 950 xl αλλα με τετοια εμφανισει δεν υπαρχει περιπτωση. Πολλα λεφτα για ενα λειτουργικο που ακομη προσπαθει να επιβιωσει σε σχεση με τα αλλα 2 λειτουργικα. Με ενα πολυ μετριο store, αλλα για μενα πολυ ομορφο UI αλλα με τελειως χαλια εμφανισει. ΤΟΣΟ δυσκολο ηταν τουλαχιστον να το κανουν ποιο premium και λιγο μεταλλικο? ΕΛΕΟΣ. Τα εξτρα που εχει ειναι πολυ ωραια δεν αντιλεγω ΑΛΛΑ αυτο που δεν λεει να καταλαβει η microsoft ειναι οτι αυτος που θα το αγορασει θελει να εχει και εφαρμογες. Σκαστε καποια εκατομμυρια να υπαρχουν εφαρμογες και ΟΧΙ unofficial apps ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (που το εχετε κανει πιπιλα εδωμεσα πολλοι) και μετα ερχονται και οι πωλησεις σιγα σιγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.