Microsoft Lumia 940 και 940XL: Επίσημα 19 Οκτωβρίου;

Εδώ και καιρό υπάρχουν οι φήμες ότι η Microsoft θα ανακοινώσει επίσημα μέσα στον Οκτώβριο τα πρώτα high-end Lumia smartphones με Windows 10 Mobile. Σήμερα για πρώτη φορά ακούμε συγκεκριμένη ημερομηνία η οποία λέγεται ότι θα είναι 19 Οκτωβρίου και θα δούμε Microsoft Lumia 940 και 940XL, μαζί με το Microsoft Surface Pro 4 tablet.

Η συγκεκριμένη πηγή επαναφέρει την ονομασία Microsoft Lumia 940 και Microsoft Lumia 940XL, ενώ προηγούμενες πληροφορίες μιλούσαν για Lumia 950 και Lumia 950XL. Το event φημολογείται ότι θα γίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του επιτυχημένου Surface Pro 3 μαζί με το Microsoft Band 2.

Το Microsoft Lumia 940 XL αναμένεται να έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810 με οκταπύρηνη CPU και Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 3GB μαζί με επεκτάσιμη μνήμη στα 32GB. Επίσης, περιμένουμε PureView κάμερα 20 Megapixel, 5 Megapixel μπροστά κάμερα, σκάνερ ίριδας, USB Type-C και γραφίδα.

Το Microsoft Lumia 940 θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά μικρότερη οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 808 με εξαπύρηνη CPU και Adreno 418 GPU.

Τέλος, το Microsoft Surface Pro 4 λέγεται ότι θα φοράει Intel Skylake chips μαζί με Windows 10.

Microsoft Lumia 940 και 940XL: Επίσημα 19 Οκτωβρίου;, Microsoft Lumia 940 και 940XL: Επίσημα 19 Οκτωβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Δεν τα βγάζουμε 945 και 945 xl να τελειώνουμε?

GiannisMix

Ήταν το 900, έγινε το αλμα και έπεσε στην αγορά το 920. Μετα 930. Αν είναι να γίνει μεγάλο άλμα τοτε παμε στο 950 αλλιως στο 940 😜 Η τιμή του να μην ειναι τόσο…

Nick

Βγάλε το xl με κανονικά windows 10 Microsoft γιατί αν δεν το κάνεις σε βλέπω να πατώνεις πάλι…

thanoik

εδωσα το 735 και πηρα καινουριο το 920,το κινητο ειναι τηλεφωναρα μετα απο τρια χρονια ημερομονια παραγωγης ριχνει στα αυτια ακομα και σημερα πολλα μα παρα πολλα κινητα και σε ταχυτητα και καμερα κ.α…θα παρει και τα windows 10,μετα μου λετε για android,σκεφτειτε τι τηλεφωνο θα ειναι το το 940 θα κλαψουνε πολλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotiris

Thanoik, επειδή το 920 είναι το wp που έχω πιάσει περισσότερο στα χέρια μου και μάλιστα για μια περίοδο το είχα ως πρώτη συσκευή μπορώ να πω ότι είναι πράγματι μια αξιόλογη συσκευή αν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου σοβαρό Όλα τα υπόλοιπα ευχολόγια την ώρα που τα wp μειώνουν τα ποσοστά τους ασχολίαστα.

Αλέξανδρος

Έλεγα και γω, μετά τα μπάνια να το νούμερο ένα τρολ, ο κ. Sotiris !!

Trolokofski

Πράγματι, χαθήκαμε. Sotiri, να ξέρεις για του χρόνου: Η cosmote έχει 🙂

Νικος

Και εγω ειμαι φαν για 940 αλλα ακομα αγουρο το λογισμικο,για τις απαιτησεις μου παντα..Ισως με τα καινουργια παραθυρακια να αλλαξω γνωμη και να το παρω,ειδωμεν!!

Αντωνία

Εγώ έω το 930 από τον Φεβρουάριο και πιστεύω, προσωπική μου γνώμη πάντα, πως και τα wp μπορούν να προσφέρουν ότι σου προσφέρουν και τα υπόλοιπα λειτουργικά, ίσως και κάτι παραπάνω αν το θέλεις και για επαγγελματική χρήση, τώρα αν πραγματικά δεν θέλετε τα wp επειδή δεν έχει 1 παιχνίδι που παίζετε ή μια εφαρμογή τύπου social που χρησιμοποιείται… τότε πραγματικά είναι ανούσιος λόγος.

Στο κάτω κάτω, αν θέλετε ένα κινητό μόνο για μουσική και παιχνίδια, αγοράστε ένα φθηνό android με 100 ευρώ και μην μου θέλετε κινητά με 20MP camera και 3GB Ram, απλά για να πείτε ότι έχετε καλό!!!
Να έχουμε και λίγο επίγνωση…

Το 940 φαίνεται να είναι από τις καλύτερες συσκευές wp, σε σχέση με ότι έχει βγει μέχρι τώρα, και αν πραγματικά και η τιμή του είναι στα επίπεδα των υπολοίπων wp, θα πρότεινα να το δοκιμάσετε ανεξαρτήτως λειτουργικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.