Microsoft Lumia 950: Αποσύρθηκε το πρώτο update λόγω προβλημάτων

H Microsoft ξεκίνησε να δίνει το πρώτο update του Windows 10 Mobile στα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL, αλλά αναγκάστηκε να το αποσύρει. Το update 10586.29 ήταν το πρώτο που παρέκαμψε τα test των παρόχων, αλλά προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση, ανάγκασαν την Microsoft να το αποσύρει.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του Microsoft Lumia 950 λάμβαναν λανθασμένες ειδοποιήσεις για ανεπαρκή χωρητικότητα, άλλοι παρατήρησαν ότι ενώ είχε ξεκινήσει το update δεν προχώρησε ποτέ και παρέμεινε στο 0%. Επίσης, σε κάποιους δεν ήρθε ποτέ το update.

Aφού το σχετικό thread στο forum της έφτασε στις 25 σελίδες, η Microsoft απάντησε λέγοντας ότι η ομάδα της προσπαθεί να φέρει διορθώσεις και βελτιώσεις. Σε όσους λαμβάνουν “low-storage notification” συστήνει να αγνοήσουν το μήνυμα, ενώ όσοι έχουν το update σε αναμονή και δεν προχωρά, τους συμβουλεύει να έχουν το κινητό στη φόρτιση. Aυτοί που έχουν ήδη εγκαταστήσει το update, δεν χρειάζεται να ανησυχούν.

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για την Microsoft, η οποία πρέπει να πείσει τους χρήστες ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη διαδικασία του update χωρίς προβλήματα. Επίσης, μιλάμε για μια εταιρεία που πασχίζει να κερδίσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο της mobile αγοράς στην οποία έχει μόλις το 3%.

lumia 950 update stopped, Microsoft Lumia 950: Αποσύρθηκε το πρώτο update λόγω προβλημάτων

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

και ακόμα περιμένουμε update σε 10 στο 640 ds από τη Samsung συγνώμη microsoft !!
Πως να εμπιστευθείς μια εταιρία που είναι εκτός δικού της roadmap !!
Της εμπιστευτίκαμε τα λεφτά μας πήραμε ένα κινητό με το χειρότερο λειτουργικό 8.1 όταν ο ανταγωνισμός κάνει παπάδες !!
Μας έταξε λαγούς την πιστέψαμε και τώρα πάμε για το 2016 εγώ σε 5 μήνες κλείνω χρόνο στο κινητό και ο ανταγωνισμός καραδοκεί και σε specs και σε software (αυτό το store της wm είναι για κλάματα) εάν δεν δω φως στο τούνελ θα το στείλω ταξίδι στα Λιόσια……..

rose

Ξεχασες να πεις την ατακα σου …apple και παλι apple .
Οσο για την αναβαθμιση μπορουν να την παρουν μεσω insider για οσους δεν το γνωριζουν .

λεόντιος

rose έχω κινητό με 8.1 και θέλω σταθερότητα και όχι beta !! πες με έχω δίκιο ??

ααπλ και πάλι ααπλ λολ

rose

Αλογκαριστα τρεχουν τα δεκαρια ακομα και σε συσκευες 4ετιας οποτε δεν υπαρχει πρόβλημα σταθεροτητας.

λεόντιος

rose έχω τρεις συσκευές στην οικογένεια στη δικιά μου έβαλα την τελευταία 1086,29 χωρίς πρόβλημα αναβάθμισης ΕΧΕΙ BUGS στο 640 π.χ. κάνω διαγραφή όλων των κλήσεων στην σιμ1 και μυ σβήνει και της σιμ 2 !!! σαν καλός insider το ανέφερα 2 prebuilds πριν και λέω μόνο σε μένα ?? ή έτσι είναι ??
μερικές φορές όταν ανοίγει η sms app πάιρνω ‘rms error” αυτό δεν είναι σταθερότητα αλλά στου ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNGRADE ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΒΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ WINDOWS CENTRAL !!!
ας το πάρουμε και αλλιώς ότι είμαι άσχετος ένας απλός χρήστης πες με βολεύει αυτό που κάνε η MS ή κάθε Σεπτέμβριο αυτό που κάνει το μήλο ??

ΝΙΚΟΣ

Λεόντιε για beta γύρνα στην apple ,Από τον Σεπτέμβρη και πέρα έχει κάνει τους οπαδούς της beta testers . Τα μεγάλα updates πάντα έχουν καθυστέρηση στα wp αλλά αποδεδειγμένα δουλεύουν με τα λιγότερα έως καθόλου bugs . Το θέμα του store είναι διαφορετικό πρόβλημα και εκεί έχεις δίκιο. Αλλά άλλο thread για αυτό.

λεόντιος

Νίκο πες ότι είσαι απλός χρήστης θα σου άρεσε το 8.1 την εποχή του android 6 ???

ironmanmark40

τα lumia 950 – 950 xl , 550 εχουν ηδη wm10, οποτε αντε παλι να το ξαναγραψω… “αλλα λογια να αγαπιομαστε”…. η 10586.29 φερνει μικροαλαγες και bug fixes και τιποτα αλλο και παλι μονο για αυτα τα λουμια… οσο για τα παλαιοτερα λουμια η ms εχει πει οτι τα wm10 θα δοθουν τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου οποτε παλι το “ζορι” που ειναι; οσο για το φιλο με το 640 ειναι ενα απο τα πρωτα λουμια που θα παρουν τα 10ρια τελος ιανουαριου, τωρα υπαρχουν android με 4.4. που ποτε δεν θα δουν την 6.0 και παλαιοτερα iphone που παιρνουν νεες εκδοσεις ios και “σερνονται”, ενω τα παλια wp θα παρουν wm10 και πανε “αερα” και με τα 10ρια…. εαν “αντεχει” η τσεπη σου καινουργιο iphone ή θες ενα φθηνο android 5.0 που μετα απο λιγο θα “σερνεται” , ” γουστο σου” , αλλαξε το! 🙂 εγω εχω το 930 με 10586.29 insider preview με καθημερινη χρηση και ελαχιστα bugs που δεν επηρεαζουν την καθημερινη χρηση, και οποτε θες “φευγεις” απο το προγραμμα και βαζεις την επισημη εκδοση.

λεόντιος

iron αφού εδώ μέσα λέγαμε για 14 Δεκέμβρη !!!! θα πάρουμε εμείς οι παλαιοί !!! και ξαναλέω “της εμπιστευθήκαμε τα λεφτά μας και πήραμε κινητό με χρέπι λειτουργικό ενώ ο ανταγωνισμός κάνει παπάδες και μας είπε θα σας το αναβαθμίσω !!!” ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΝ ΔΕ ΔΩ ΦΩΣ ΠΡΟΣΩΠΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 2 ΧΡΕΠΟKΙΝΗΤΑ ΣΕ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ 300 euro & 180 euro ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ IOS με 5S !!!!

https://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html

ironmanmark40

@ λεόντιος, δεν ειδα το προηγουμενο post σου , – εγραφα το δικο μου – , οποτε εαν τα bugs που αντιμετωπιζεις ειναι αρκετα (εχεις δικιο!), μπορεις να πας στο κοντινοτερο nokia care και να σου γυρισουν το κινητο σου στην 8.1 χωρις καμια χρεωση αφου η εγγυηση ισχυει! (και δε θες να χρησιμοποιησεις το microsoft recovery tool) . οσο για το store θα βελτιωθει, και καλο ειναι να κανεις υπομονη καθως δικαρτα κινητα σαν το 640 με υποστηριξη εως το 2018 δεν θα βρεις…

ind7

ξερει κανεις αν το 925 θα παρει τα 10ρια;

ironmanmark40

@ ind7 , ναι, θα τα παρει. ολα τα lumia θα τα παρουν. μονο αυτα με μνημη 4gb ειναι αμφιβολα λογω οτι το update ειναι αρκετα μεγαλο αλλα η ms ψαχνει να βρει τροπο να τα δωσει και σε αυτα!

dimitris

παιδια ενω τα lumia me 8 gb εσωτερικη πως θα δεχτουν w10??εννοω οτι εχω το 730 και μεωει free εσωτερικη 3,29 gb ta w10 ποσο υα πιανουν?

Σταύρος Χρι

Εγώ θέλω να ρωτήσω παιδιά…. Έβαλα το insider, έβαλα τα 10 στο lumia 640 xl μου κι εντάξει δουλεύει (λίγα bugs) μετά εσβησα στο insider (app)… Ξέρει κανείς αν όταν έρθει η official (τον Ιανουάριο που λέτε) εκδοση θα μου την εμφανίσει για ενημέρωση ??

Vasilis

Παιδιά αξίζει η μετάβαση απο iPhone 6 σε Windows 10 mobile? Υπάρχουν μονο αυτά τα δυο μοντέλα ή αναμένονται κ άλλα; Το store απο τι πάσχει σε σχέση με το Apple Store? Επίσης φοβάμαι πως επειδή εχω Mac δεν θα εχω την συνεργασία που εχω τωρα με το iPhone . Απο την αλλη θελω μια αλλαγή μετα απο τόσα χρόνια με iOS οχι λόγω προβλημάτων αλλα απο ανανέωση κ μονο! Για android δεν το συζητώ

Paraksenos

@dimitris μην αγχώνεσαι και εγώ μόλις έβαλα το πιο πρόσφατο insider preview (ίδια έκδοση με αυτή που λέει το άρθρο ότι ακυρώθηκε) είχα +-3gb στο lumia 730, οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα 😉

rose

@vasilis….δεν αξιζει ως πρωτη συσκευη ,σαν δευτερη ειναι μια χαρα .
Το λειτουργικο ειναι πολυ καλο και παραμετροποιησιμο ,το στορ ομως ειναι αθλιο .
Εκτος απο την ποσοτητα που εχει πολυ λιγες εφαρμογες , η ποιότητα αυτων που υπαρχουν μεσα ειναι αθλια και οι περισσοτερες (ακομα και τα social media ) ειναι νεκρες εφαρμογες η με ενα μικρο update τον χρονο .

gram

Καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω αν ξερει καποιος ποτε θα γινει η επισημη αναβαθμιση σε παλαιοτερα lumia (635)..γιατι λεγανε για 14 Δεκεμβρίου…Επίσης αν καποιος βαλει την insider τι χανει και τι κερδιζει σε σχεση με την επισημη , γιατι υπαρχει μια slow και μια fast…. Ευχαριστώ

ironmanmark40

@ dimitris, “ΟΛΑ τα lumia θα τα παρουν. μονο αυτα με μνημη 4gb ειναι αμφιβολα λογω οτι το update ειναι αρκετα μεγαλο αλλα η ms ψαχνει να βρει τροπο να τα δωσει και σε αυτα!” @ Vasilis, γενικα δεν προτεινω αλλαγη οποιουδηποτε os σε αλλο γιατι δεν μπορεις να ξερεις σε τι ειναι “βολεμενος” ο καθε χρηστης. εαν τωρα θες να αλλαξεις το iphone 6 με ενα lumia 950 , θεωρω πως το 950 ειναι καλυτερο, και οσο αφορα τις εφαρμογες στο store θα βρεις ολες οσες χρειαζεσαι για την καθημερινοτητα σου και με την ευρεια αναβαθμιση των wp στα w10 οι universall εφαρμογες θα ειναι οπως και στα pc, συν οτι θα ειναι σε ποιοτητα και ποσοτητα ιδια. εδω ειναι αυτο που πρεπει να “λογαριασεις”…. iphone + mac ή lumia + pc. γιατι iphone + pc δεν βολευει, αλλα ουτε και lumia + mac προς το παρον! απο την αλλη με το continuum με ενα lumia 950 και μια led οθονη – μονιτορ εχεις ενα full pc… @ gram “η ms εχει πει οτι τα wm10 θα δοθουν τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου”. η insider preview σου δινει μια “ιδεα” πως ειναι η νεα εκδοση του λειτουργικου και να τη… Συνέχεια »

gram

@ ironmanmark40 Ευχαριστώ.

Gvirginia

Βασικά είχε πει 14 Δεκέμβρη, απλά προέκυψαν κάποια bugs και την πήγανε πιο πίσω (Γενάρη – Φλεβάρη). @λεόντιος Πάλι τα ίδια θα λέμε? Πήγες και έβαλες την beta έκδοση των W10 και παραπονιέσαι ότι υπάρχουν bugs? Δηλαδή τι περίμενες? Τους όρους χρήσης τους διάβασες? Λογικά όχι: “The Program Services include experimental and early prerelease software. This means that you may experience occasional crashes and data loss. To recover, you may have to reinstall your applications, the operating system, or re-flash your device. In some instances, once you install the Program Services software, you may not be able to go back to the prior version of the software. Additionally, the Program Services, if installed on a mobile device, may inadvertently damage your device rendering it inoperable. Using the Program Services on some devices may impact your warranty (check with your device provider). By participating, you agree to frequently backup your data.” @Vasilis Υπάρχουν 3 μοντέλα τώρα, με σειρά από το “καλύτερο” στο “χειρότερο”: 950 XL > 950 > 550. Το Φλεβάρη αναμένουμε τα 850-750-650. Όπως λέει ο ironmanmark40, είναι δύσκολο να προτείνεις αλλαγή λειτουργικού όταν δε ξέρεις τι ζητάει από το λειτουργικό ο χρήστης. Σου προτείνω να παίξεις με κανένα WP… Συνέχεια »

dimitris

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!

asikis

Απο σημερα η αναβαθμιση ειναι ξανα διαθεσιμη για τα 950/XL και 550.

NLS

Πολύ γκρίνια για το τίποτα.
Εμένα δεν μου ήρθε update, αλλά σιγά δεν έπαθα και τίποτα.
Όταν είναι, θα έρθει.

Δηλαδή τι να πούμε για το IOS που μπαμ μπαμ (λόγω διορθώσεων κυρίως) έχει φτάσει στο 9.2; Σήμερα μόλις, συνεργάτης διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες του στο 6S μέσα είναι κατακερματισμένες σε δεκάδες φακέλους με 1-2 μέσα ο καθένας (!!!)… Feature, not bug, υποθέτω, αλλά όσο έψαξα ψάχνονται για το γιατί γενικώς. Αλλά “πίστευε και μη ερεύνα”.

Οι insiders ας καταλάβουν τι είναι το insider program.

Το 950 XL μου… μετά και την επίδειξη αντοχής που έκανε (βλέπετε blog.ilogic.gr), παίρνει άριστα για μένα.
(για λεπτομέρειες ρωτήστε με στο blog – δυστυχώς εδώ δεν ήθελαν να το δημοσιεύσουν, δεν πειράζει)

Τα ίδια και τα ίδια λέμε με τα “κακά Windows”.
Το store είναι χάλι οκ (βασική βελτίωση θα ήταν να βάζει ΠΡΩΤΑ τους original devs), αλλά όλα τα βασικά τα βρήκα (μέχρι και ebanking για Εθνική και Alpha που με ενδιαφέρει).

λεόντιος

Virginia φεύγεις από το θέμα !! Θα σου άρεσε τα 8.1 την εποχή του αντρόιντ 6
Θα σου άρεσε να σου πούλαγαν συσκευή που και καλά θα αναβαθμιστεί κάποτε όπως σου είπαν ?
Εδώ θέλω απαντήσεις και όχι στα terms and cond. που έχω και ξέρω τι έχω συμφωνήσει !!
Ως απλός χρήστης και όχι power user σε ικανοποιεί αυτή η βλακεία της ms ??
Η Apple χωρίς να σε κάνει να μπαίνεις σε διαδικασία root ή insider σου δίνει αναβαθμίσεις ασφαλείας και όχι μόνο μέχρι το μοντέλο που κρίνει αυτή ότι αντέχει !
Η Κορεάτες της Samsung οι Ιάπωνες της Sony σε έχουν συνδέσει με Κάιρο !!
Οπότε λέω μια φορά ακριβή αγορά για να έχω αληθινό after sales !!

λεόντιος

κάτοχος nexus 7 2012 (το hardware αντέχει μέχρι την 5 αλλά δουλεύω 4.4)
iPad mini 2 retina 2013 iOS 9.1 σφαίρα !!!!!
Lumia 640 ds με 8.1 ή 10 prebuilt (bugs)

535*2 για τα παιδιά

NLS

Λεόντιε συγνώμη αλλά τι λες; Πάμε ένα ένα… 1) Που ακριβώς σου πούλησαν συσκευή που σου υποσχέθηκαν ότι θα αναβαθμιστεί κάποτε; 2) Που ακριβώς ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ, ότι θα αναβαθμιστεί κάποτε; Έχουν δώσει ημερομηνίες. Μπορεί να ξεφύγουν λίγο. Ε και; Θα πάθεις κάτι; 3) Δεν έχεις δει σε άλλα OS προβληματικές αναβαθμίσεις; Σοβαρά; Θες να ψάξω μόνο το τελευταίο εξάμηνο να δούμε πόσες θα βρούμε; Που εν τέλει ΣΙΓΑ την προβληματική αναβάθμιση. Σε κάποιους απλώς δεν έγινε (ακόμα). Πωπω… σοβαρό αυτό. 4) Γιατί προσπερνάς το θέμα term & conditions; Δεν βολεύει; 5) Η Apple ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ σου είπε ότι δεν δίνει αναβαθμίσεις “μέχρι το μοντέλο που κρίνει αυτή ότι αντέχει”; Γιατί ακριβώς αυτό κάνει. 6) Ούτε στα Windows σε υποχρεώνει να μπεις στο insider για να κάνεις αναβαθμίσεις (απλώς θα περιμένεις περισσότερο), ούτε στα Android να κάνεις root (εκτός αν θες να αναβαθμίσεις μη υποστηριζόμενα μοντέλα σε κάτι που δεν σχεδιάστηκαν… άσε έφαγα και εγώ αυτό το φρούτο με Android 5.1 σε Note N7000… Ήταν 10 φορές πιο αργό από το S4 mini της γυναίκας μου. 7) Καλή τύχη με τη νέα σου αγορά αν και μάλλον πολλά δεν έχεις καταλάβει καλά. Αλλά θα δεις τη γλύκα (δεν το… Συνέχεια »

nikolasV

Ένα πρόβλημα στην ενημέρωση είναι τίποτα άλλο, από σήμερα την ξαναδίνει κανονικά στα νέα Lumia 950, 950XL.

Όλα τα Lumia μοντέλα με Windows 8.1 θα πάρουν τα Windows 10 κανονικά, στο τέλος η στις 20 του μήνα θα πάρουν τα 10 αυτά τα Lumia :

Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 και Lumia 930.

Στο Windows central καθημερινά βγαίνουν νέες ενημερώσεις εφαρμογών που γίνονται Universal για τα Windows 10, να μπαίνετε εκεί όσοι είστε φανς των Windows.

Panagiotis Koundis

Λεόντιε εγώ προσωπικά έχω το Lumia 920 με windows insider φοράω την 10586.29 και το κινητό μου πάει σφαίρα! τώρα αν εσύ θες να περιμένεις την επίσημη έκδοση είναι δικό σου θέμα, απλά να ξέρεις ότι και τα 950 – 550 φοράνε την 10586 αλλά όχι την .29 νομίζω! από εκεί και πέρα μπες στο store από windows 10 pc και windows 10 mobile και θα δεις μια χαρά εφαρμογές και με ωραία γραφικά! Όσο για τις συνηθισμένες μια χαρά τις βρίσκεις!

nikolasV

*Και αυτά δεν τα λέω εγώ όσον αφορά τα μοντέλα, αυτά τα λέει το επίσημο site της Microsoft για τα Lumia κινητά

https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/windows10/

Gvirginia

Από ποιο θέμα “φεύγω”? Στο σχόλιό σου #5 λες ότι η 1086,29 έχει bugs και ότι δεν θες να κάνεις downgrade γιατί θα γίνει “τούβλο”. Όλα αυτά αναφέρονται στους όρους χρήσης του Insider Program. Αφού “ξέρεις” τι έχεις συμφωνήσει, τότε γιατί παραπονιέσαι για αυτό που έχεις συμφωνήσει? Αν μου αρέσει αυτό που προσφέρουν τα 8.1 σε σύγκριση με το Android 6.0? Για να έχω αγοράσει συσκευή (920) του 2012 η οποία είχε τα 8.0 και πήρε 4 αναβαθμίσεις (Amber, Black, Cyan, Denim) και θα πάρει και τα WM 10 σε 2 μήνες και μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα, τότε ναι μου αρέσει… Πραγματικά, έχεις μπερδευτεί τελείως. Λες ότι η Apple σου δίνει αναβαθμίσεις και η Microsoft σου λέει βάλε preview? Η Microsoft είπε ότι θα αρχίσει η αναβάθμιση Δεκέμβρη (τώρα πήγε Γενάρη – Φλεβάρη λόγω κάποιων bugs), το ίδιο κάνουν όλες οι εταιρείες. Το Insider δεν είναι επίσημες αναβαθμίσεις, είναι BETA για όσους θέλουν. Το ίδιο κάνει και η Apple (Apple Beta Software Program). Η Microsoft είπε ότι όλες οι συσκευές (εκτός των 4GB) θα πάρουν αναβάθμιση και χρειάζεται χρόνος για να βγάλουν την αναβάθμιση αυτή για 40+ διαφορετικές συσκευές. Η Apple έχει περίπου 15 συσκευές… Για πες μου, το iPhone… Συνέχεια »

Manos

Πήρα το Lumia 950 στα χέρια μου την Κυριακή 13/12 και ξεκίνησα να το σετάρω και να το ρυθμίζω βάσει τον αναγκών μου (εγκατάσταση και update εφαρμογών από το store, setup emails, offices, onedrivve, skype, κτλ)
– Ξεκίνησα να το φωρτίζω και μετά από 30 λεπτά δεν μπορουσας να το ακουμπίσω από πίσω λόγο θερμότητας.
– Μετά από 4 ώρες κόλλησε και μου έβγαζε τρεμοπαίζονας σε όλη την οθόνη 10άσες φορές το εικονίδιο της μπαταρίας (μόνο αύτο). Του έβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και είναι οκ
– Την Τρίτη το βράδυ μπλόκαρε στην αρχική οθόνη. Δεν αντιδρουσε ούτε η οθόνη ούτε τα κουμπιά. Του έβγαλα την μπαταρία και την ξανάβαλα και είναι οκ.
… ελπίζω σήμερα να μην μου βγάλει καμία “μπλέ οθόνη”!

Gvirginia

@Manos Απ’ότι διάβαζα το 950 έχει προβλήματα με τη μπαταρία. Το κοιτάει η Microsoft ώστε να βγει αναβάθμιση. Πάντως αν σου συνεχίσει να κάνει νερά, πήγαινέ το σε επίσημο αντιπρόσωπο μήπως είναι ελαττωματικό.

λεόντιος

Τον Ιούλιο που αγόρασα το 640 με προοπτική να πάρω τον Σεπτέμβριο τα 10 και με πάει το 2016 αν το ήξερα δε θα αγόραζα κινητό με ΖΕΡ λειτουργικό έν έτη 2015 !! Τί ποιο απλό την πάτησα και φταίω εγώ αλλά με 160€ θα έπαιρνα android που μετά από ένα μήνα θα κόλλαγε σαν τσίχλα !!
Είς γνώση μου έβαλα τα beta και έγινα Κασίδης διότι δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το 2016.
Και λέω προσωπική γνώμη αν η μπαταρία μου κλ@σει σε 3-4 μήνες καιακόμα περιμένω θα τη θεωρήσω αποτυχημένη αγορά όπως το Xperia SP που είχα !!
Που έχω μπερδευτεί έχεις ένα κινητό πολύ ακριβό σε σχέση με το δικό μου και λες ότι πάει σφαίρα δεν αναιρώ στα δικά 140€ τωρινή τιμή τί γίνετε ?
Το 920 τι τιμή είχε το 2012 550€ ?? αν ναι λογικά και πάει σφαίρα !!

Manos

@Gvirginia θα το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες που θα το βάλω σε “πραγματική” ολοήμερη χρήση (σπίτι-δουλειά-σπίτι) για να δω αν θα αντέξει!

Gvirginia

@λεόντιος Το 920 το πήρα 250€ το 2013 και η τιμή του δεν παίζει κανένα ρόλο για τις επιδόσεις του. Το 640 είναι περίπου ισάξιο σε επιδόσεις με το 920 σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Πού έχεις μπερδευτεί? “Η Apple χωρίς να σε κάνει να μπαίνεις σε διαδικασία root ή insider σου δίνει αναβαθμίσεις ασφαλείας και όχι μόνο μέχρι το μοντέλο που κρίνει αυτή ότι αντέχει !” Δηλαδή λες ότι το insider είναι επίσημη αναβάθμιση, κάτι που δεν ισχύει. Επίσης λες ότι η Apple δίνει αναβαθμίσεις σε όλα της τα μοντέλα ενώ το iPhone 4 δεν πήρε την 9.2. Αν δεν μπορείς να περιμένεις είναι δικό σου πρόβλημα και όχι της Microsoft. Επίσης αν θεωρείς το λειτουργικό “ΖΕΡ” τότε δεν ξέρεις τι αγοράζεις. Πάλι δε σου φταίει κανένας άλλος. Το να παραπονιέσαι όμως ότι έβαλες BETA έκδοση και έχει bugs, είναι γελοίο. Τέλος, δείξε μου άρθρο που να λέει επίσημα ότι τα 10 θα έρθουν στα smartphones τον Σεπτέμβριο. @Manos Και μένα το 920 τις πρώτες μέρες έτρωγε την μπαταρία αέρα. Έστρωσε όμως μετά και απ’ότι είχα διαβάσει, το λειτουργικό θέλει κάποιες μέρες για να “καταλάβει” τη χρήση που κάνεις ώστε να έρθει στα μέτρα σου. Πλέον (2 χρόνια… Συνέχεια »

Panagiotis Koundis

Λεόντιε πιστεύεις ότι η τιμή κάνει το κινητό καλύτερο! το 920 το πήρα 700€ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, αλλά το παρήγγειλα από Αγγλία! αυτή τη στιγμή στα 700 παίρνω το 950 XL που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά! Καλύτερη κάμερα από όλους (μένει να δούμε αν μπορεί να το κοντράρει μόνο το Ζ5 Premium), ένα κάρο λειτουργίες και συγχρονισμούς με το pc & φυσικά το display dock! Για να σου απαντήσω όμως στο θέμα σου, το κινητό μου και το κινητό σου έχουν ακριβώς τα ίδια specs με εξαίρεση ότι ο επεξεργαστής μου είναι o Snapdragon S4 Plus MSM8960 στο 1.5 GHz ενώ ο δικός σου ο Snapdragon 400 πιο καινούριος αλλά στα 1.2 GHz! στα γραφικά είμαι πάλι ένα κλικ καλύτερος, αλλά δε νομίζω αυτές οι πολύ μικρές διαφορές να κάνουν το κινητό σου σκουπίδι! Έλεος…

Stavag

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με μερικούς.Το λογισμικό είναι για τα μπάζα .Ενω μας υποσχέθηκε η microsoft update στις 14/12 στις 8 το πρωί ,δεν το έστειλε αρα είναι κλέφτες .Το store επειδή δεν έχει 3.000.000 εφαρμογες είναι ένα χαλί,και σε δουλειά να βρισκόμαστε.Αφού σας χαλάει Γιατί δεν ασχολείστε με τα άλλα λειτουργικά που είναι όλα super και τα update έρχονται κατα ριπας,να ησυχάσουμε όλοι.Κατα την γνώμη μου είναι αποδεκτή η καθυστέρηση ,καλύτερα να αργήσουμε λίγο ,παρα να γίνει το updatel άρπα κόλλα

Σταύρος Χρι

Προσωπικά έχω τα 10 στο lumia 640 xl εδώ κι μία εβδομάδα κι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι όλος αυτός ο πανικός…Το κινητό σε σχέση με τα 8.1 έχει πολύ πιο όμορφο UI κι δεν έχω δεί διαφορά στην ταχύτητα… Επίσης το μόνο Bug που έχω παρατηρήσει είναι ότι καμιά φορά εκεί που βλέπω τις φωτογραφίες κρασάρει κι κλείνει (to app)… Κι έχω παρατηρήσει επίσης μία χειροτέρευση στο χρόνο ζωής της μπαταρίας κατά μισή μέρα λιγότερο περίπου (βγάζει πλέον γύρο στις 24 ώρες).. Πρίν λίγα δευτερόλεπτα τελείωσε το νέο update 10,0,10586,36 (ελπίζω να μην μου έγινε τούβλο όπως λέει ένας φίλος παραπάνω… Αντε να δούμε… Πάω να δω…

nikolasV

μπείτε στο Windows central να ενημερωθείτε, το αυγκεκριμένο update ήδη έχει θεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, τα Windows 10 για κινητά σε λίγες μέρες βγαινουν για Πολωνία στην κινητη τηλεφωνία AT&T συντομα δηλαδη και για Ελλάδα 😉

μερικοι γκρινιαζετε και φενεται ξεκαθαρα ποσο λαθος ενημερωμενοι ειστε, μπειτε στα σχετικα blogs ειδικα για Windows και εκει θα ενημερωνεστε ανα πασα στιγμη και ωρα για οτι συμβαινει.

dimitris

Τελειαα γιατι το κινηυο που εχω ειναι πολωνικο οποτε πιστευω θα παρω αναβαθμιση απο τους πρωτους lumia 730εχω

Κώστας

Έχω το Lumia 925 και βλέπω πως δεν είναι στη λίστα του πρώτου κύματος αναβαθμίσεων. Τρέχω την insider preview χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: Επειδή στην ιστοσελίδα της Microsoft δεν αναφέρεται πλέον για τις αναβαθμίσεις άλλων συσκευών, πότε θα πάρουμε κι εμείς την επίσημη αναβάθμιση; επίσης πρέπει να κάνω χρήση του windows recovery ώστε να επανέλθω στα 8.1 για να λάβω την αναβάθμιση ή αυτό δεν χρειάζεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.