Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με τον @evleaks η Microsoft θα ανακοινώσει τις ναυαρχίδες της Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 950, επίσημα στις 10 Οκτωβρίου. Συνήθως η λέξη “launch” αναφέρεται στην ημερομηνία που κυκλοφορεί το κινητό στην αγορά, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρο αν εννοεί ημερομηνία ανακοίνωσης ή κυκλοφορίας.

Οι φήμες έλεγαν ότι τα Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 950, θα έρθούν με μεταλλική κατασκευή, αλλά ίσως αυτό να μην ισχύει. Λέγεται ότι θα είναι κατασκευασμένα από polycarbonate, υλικό που χρησιμοποιήθηκε στα προηγούμενα Lumia.

To Microsoft Lumia 950 XL αναμένεται με μεγαλύτερη οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπαταρία 3300mAh. Το Microsoft Lumia 950 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών επίσης Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και μπαταρία 3000mAh. Και τα δυο θα έρθουν με κάμερα 20 Megapixel PureView και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Τόσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, κρατάμε επιφυλάξεις.

Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;, Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;

Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;, Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;

Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;, Microsoft Lumia 950 XL και Lumia 950: Επίσημα 10 Οκτωβρίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Πανέμορφο σε μπλε αυτό το XL. Μόλις βγει το τσιμπισα! Ιδικά εαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το stylus των surface όπως λένε οι φήμες. Αλλιώς ίσως να πάω για κάποιο galaxy note.

tolkien

ΚΑΛΑ ας καταφερουν πρωτα να βγαλουν μια σταθερη εκδοση Windows mobile 10 λεω εγω και ας βγουν μετα με το καλο οι νεες συσκευες. ΕΚΤΟΣ και αν εχουν σκοπο Πρωτα να δειξουν τα νεα κινητα και μετα απο κανα μηνα και να τα βγαλουν στην αγορα. ΑΡΑ και παλι προς τα εδω θα αργησουν. ΟΤΙ να ναι ειναι.

NtinosMD

Ναι ναι κ παλι ΝΑΙ. Ειδικα το απλο 950 ακουγεται γαματο!!!!!

Nick

Οσο δεν βαζουν κανονικα windows θα είναι στον πατο…η τουλάχιστον να βαλουν desktop mode.

tech21man

Ρε tolkien αφου ακομη δεν βγηκε η official…μιλας για τις insider? Αυτες δεν ειναι κανονικα προιοντα.

Nick, πλεον αυτα θα ειναι κανονικα windows, ιδιος πυρηνας κωδικας κτλ. Απο το raspbery pi στα κινητα στα tablets (που αν θυμασαι τρεχουν κανονικα windows και συχνα εχουν ιδιας κατηγοριας chipset atom με μερικα κινητα) στα pc.

Προφανως το κανουν για κατακερματισμο, εφαρμογες (δεν ξερω αν προσεξε κανεις οτι θα εχουν και ios/android app συμβατοτητα?). Αναρωτιεμαι αν θα καταφερουν να συνδεεις το κινητο απο το usb με hdmi και με bluetooth πληκτρολογιο ποντικι να εχεις κανονικο pc μετα (mobile mode/desktop). Κατι τετοιο θα ηταν πολυ τελειο!

Bloodmaster

Ειδικά το xl θα πουλήσει πολύ αμα εχει και μια λογικη τιμη μονο να εχουν φροντίσει να μην υπερθερμενετε ο επεξεργαστής.Η καμερα θα τραβαει εξαιρετικές φωτογραφίες.

Alxgiann

@Tech21man Αυτό που λες για σύνδεση με οθόνη και πληκτρολόγιο /ποντίκι θα γίνεται αλλά φυσικά σε επιλεγμένες συσκευές. Πρόσφατα η Acer παρουσίασε νέα κινητά με Windows 10, στο καλύτερο από αυτά κάνανε επίδειξη σύνδεσης με οθόνη. Αλλά όμως πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για το continuum: αν είναι σε ARM πλατφόρμα η συσκευή μόνο τα universal apps όπως τα ονομάζουν θα δουλεύουν στο κινητό, όχι κανονικές εφαρμογές. Από ότι έχει ακουστεί, ετοιμάζεται και κάποιο surface τύπου τηλέφωνο σε στυλ Note με πενακι κτλ, το οποίο θα παίζει τα πάντα όλα ΑΛΛΆ… Δεν νομίζω η τιμή να μην είναι τετραψηφια. Θα είναι ακριβό, όπως και όλη η σειρά surface. Είναι όμως καλά εργαλεία τα άτιμα….

nokia_lumia_930

εγω λεω οτι ειναι καταπληκτικα κινητα και τα δυο καθως και τα νεα windows 10 αποκτοντας το δικο τους στυλ εγω θα ελεγα οτι τα βηματα η microsoft στο λογισμικο και στο hardware επρεπε να τα κανει ποιο γρηγορα για να κερδιση εδαφος και οχι ετσι οπως καθηστερει γιατι ειναι ενα βημα πισω απο τισ αλλεσ εταιριες !!! η MICROSFT για εμενα εκφραζει το κατι διαφορετικο στα smartphone απο andoid kai ios !!!

tolkien

@tech21man Ναι εγω εχω Windows insider. ΑΠΛΑ με βαση την εκδοση που εχω βλεπω οτι δεν προκειται να ειναι ετοιμη πχ για οκτωβριο που λεει το αρθρο. Τωρα το αμα θα πιασουν τα windows mobile 10 ειναι μεγαλο θεμα. Πιστευω δεν ειναι τυχαιο οτι η Microsoft αγοραζει εταιρειες που εχουν εφαρμογες στο android. Αρα το βλεπω μετα απο κανα 2 χρονια να βγαζει καποα εκδοση android και να παραταει τα WM 10. Εντωμεταξυ και η ενοποιηση του skype που εβγαλε χαλια ειναι. Δεν ξερω οι προγραμματιστες της ειναι για σφαλιαρες? Δεν ενδιαφερεται καθολου για τα WM 10? Παντως δεν βλεπω ακομη να εχει δελεασει τους developers να βγαλουν εφαρμογες για wm 10 αρα μονο καλο δεν ειναι αυτο (αν και θα φανει αυτο αμεσως μολις κυκλοφορησουν επισημα ΚΑΙ ΑΝ οι developers εχουν σκοπο να ασχλοληθουν και με ενα τριτο λειτουργικο). ΟΤI apps εχει σε ios or android ειναι κλασεις ανωτερες απο windows. Αυτο που δεν καταλαβαινει παντως η microsoft ειναι οσο ωραιο και να ειναι ενα highend κινητο που θα βγαλει, απο την στιγμη που δεν εχει καποιες σημαντικες εφαρμογες που χρησιμοποιουν πολλοι χρηστες (λεω επισημες παδια οχι απο τριτους) ειτε μεγαλη επιλογη παιχνιδιων οπως ειναι πχ σε ios απλα… Συνέχεια »

Στελιος

Συμφωνώ με τον Nokia 930 μεγάλη καθυστέρηση και εύχομαι να μην είναι αυτή η σχεδιαστική αηδια κακασχημο

tech21man

Τοlkien για πες μερικες ρε φιλε (καθαρα απο απορια ρωταω) που θεωρεις οτι ειναι κλασεις ανωτερες?

panakart

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να προτιμήσει καποιος αυτες τις συσκευες αν τελικα ειναι ετσι εναντι του 930. Λογω των νεων “προβληματικων” chipset? Λογω της χειρορότερης ποίοτητας κατασκευής (full plastic και on screen buttons) σε σχεση με το 930? αντε να ειναι λιγο βελτιωμενη η καμερα. Νομιζω οτι η microsoft με αυτες τις συσκευες προσπαθει να υποτιμήσει την σειρα Lumia για να προωθησει την σειρα Surface στα smartphones αργοτερα μεσα στην χρονια με ενα surface phone το οποιο θα ειναι full metal. Οπως και να εχει αν και fan των WM δεν εμπιστεύομαι την MS σε θεματα Hardware. θα προτιμησω WM συσκευη αλλου κατασκευαστη

tech21man

Καταρχας μπορει να ειναι all metal unibody. Κατα δευτερον, δεν ξερω αν υπαρχει αλλος κατασκευαστης windows phone αυτη τη στιγμη που να μπορει να εχει καλυτερο αποτελεσμα απο τη nokia hardware (που κατα βαση φτιαχνει τα lumia).

Ποιος ξερει, θα δειξει.

tolkien

καλημερα guys. Λοιπον θα σου απαντησω σε normal πλαισια φιλε @tech21man Μιας κι εχω και ipad air 2 και windows κινητο (στο παω στην mobile πλατφορμα μην σε μπερδεψω) ειναι απλα ΜΑΚΡΑΝ καλυτερες σχεδον ολες οι εφαρμογες της microsoft σε iOS παρα στο ιδιο της το mobile OS. Ειτε αυτο ειναι office (word, excel, powerpoint) ειτε skype, ειτε msn apps. ΕΙΤΕ Outlook.com. Δεν ειμαι κατα των Windows κινητων μιας και παλι κινητο windows θα παρω (μιας και το android δεν μου αρεσει αρκετα και για iphone δεν τους δινω λεφτα εκτος κι αν βγαλουν κατι πολυ ωραιο) καποιο απο τα καινουρια που ετοιμαζουν ΟΤΑΝ με το καλο βγει και αμα εχει καλα specs και κυριως μπαταρια αψογη. Μεχρι να αποφασισουν ΑΝ θα τα στηριξουν ή οχι windows κινητο θα αγοραζω. Εγω παντως πιστευω οτι καποια στιγμη θα το σταματησει το λειτουργικο της (το mobile εννοω) η microsoft (εκτος και αν γινει κανω ωραιο και μας κουφανει ολους) 🙂 🙂 Παντως @tech21man πιστευω οτι σιγουρα δεν θα βγαλει κανενα νεο κινητο που θα λεγαμε ΠΩΩ ειναι τελειο το θελω. Οτι θα εχει καλα specs οκ σιγουρα αλλα τιποτα καινοτομο (και θα το δεις). Η Microsoft δενειναι οτι χρειαζεται τοσο ενα δυνατο… Συνέχεια »

nokia_lumia_930

Καλημερα,
εγω λεω οτι η microsoft αν θελει να γινει ποιο ανταγωνιστικη πρεπει να παει ενα βημα μπροστα απο τις αλλες εταιριες πως θα το κανει απλα κανοντας το λογισμικο της να κανει παπαδες και φτιαχνοντας ενα hardware που θα ειναι με την τελευτεα τεχνολογια!!!

kostasrodos

Αυτο ναι 🙂 αν και λογω του οτι ποτε προσωπικα δε με απογοητευσαν συγκεκριμενες σειρες HTC που πηρα αυτο ΝΑΙ θα το παρω.
Κατοχος :
Htc Touch Pro
Htc Desire
Htc Sensation Xe
Htc M7 (Οχι πολυ ικανοποιημενος λογω καμερας – υπερθερμανσης) ολα τα αλλα τελεια.
Htc M8

Αυτο ομως δε ξερω κατι μου εκανε,επισης το Windows 10 ως τωρα παει καλα σε συνεργασια με τους SSD.
Well done Microsoft.

Consigliere

Τούμπανο μεν.. αλλά πολύ άσχημο ρε παιδιά.

tech21man

Τι στο καλο, ρε tolkien, εγω συγκρινοντας με android (σε g2 π.χ.) δε βρισκω καμια διαφορα της προκοπης σε skype, office προσπαθω να μη χρησιμοποιω σε κινητα αλλα και παλι, ειναι λιγο μαζοχισμος. Viber Λειτουργει ταυτοχρονα με το pc (μου ερχονται…νορμαλ). Facebook, δεν ξερω δεν απαντω αλλα οποτε χρειαζεται μπαινω απο το Browser και ειναι, …μια χαρα? Υοutube, μεσα τον explorer με html 5 βλεπω καταπληκτικα. Το hardware αποδιδει πολυ καλα. Για οσα ειναι στραβα και σου λενε να πας mobile γυρναει και μονο του. Αν θες εφετζιδικο στυλ και πλακιδια το touchtube hd τα δινει ολα. Ετοιμα ολα download mp3, mp4, history τα παντα. Audio για flac κτλ, εχει ενα σκαμο players και δεν ειχα προβλημα, video παιζει απο τους ιδιους mkV κανονικα. Θα ελεγα οτι το Moliplayer pro μου αρεσει σαν ο καλυτερος player ανεξαρτητου πλατφορμας. Το comicana σε cbr reader δεν ξερω απο ποιον ειναι φτιαγμενο αλλα αξιζει βραβειο. Πραγματικα και παλι μου αρεσε καλυτερα απο ολες τις αλλες comic εφαρμογες σε πλατφορμες. Το προτιμω και απο του pc. teamviewer λειτουργω, κατι σκατουλες εφαρμογες λειτουργουν χωρις προβλημα. Χαρτες κτλ. Μουσικα, κλιμακες κουρδιστηρια τα ιδια. Αυτα δεν ειναι και απαταιτητικα. Midi dump, αλλες εφαρμογες καμερας, Kit kat launcher… Συνέχεια »

Dimitris

wp…τα μονα που δεν εχω δοκιμασει…σιγουρα το επομενο κινητο μου 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.