Microsoft Lumia 950/950 XL: Εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες

Τα Microsoft Lumia 950 και Microsft Lumia 950 XL, έχουν καταφέρει να τραβήξουν το ενδιαφέρον διότι είναι τα πρώτα με το νέο Windows 10 mobile και οι πρώτες ναυαρχίδες στη μετά-Nokia εποχή. Πριν ξεκινήσει η διαθεσιμότητα, άρχισαν να γίνονται εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, πρώτα στη Μ. Βρετανία και τώρα στη Γαλλία.

Το Amazon Γαλλίας (που κάνει αποστολές σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες) έριξε τις τιμές με το Microsoft Lumia 950 να κοστίζει 562.49 ευρώ από 599 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο Microsft Lumia 950 XL έχει τιμή 649 ευρώ από 699 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή. Στη Μ. Βρετανία η ίδια η Microsoft είχε ρίξει πρόσφατα τις τιμές φτάνοντας περίπου στα 629 ευρώ (£450) για το Lumia 950 και 741 ευρώ (£530) για το 950 XL.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές από την Amazon Γαλλίας, στη Μ. Βρετανία γνωρίζουμε ότι η διαθεσιμότητα ξεκινά 3 Δεκεμβρίου.

Τέλος, να πούμε ότι δεν είναι σαφής ο λόγος για τον οποίο γίνονται οι εκπτώσεις (έστω και μικρές). Αυτή είναι μια τακτική που συνήθως ακολουθείται όταν έχει περάσει κάποιο διάστημα από την κυκλοφορία της συσκευής, όταν οι πωλήσεις δεν τα πηγαίνουν καλά ή όταν οι εταιρείες θέλουν να ξεφορτωθούν τα αποθέματα.

Microsoft Lumia 950/950 XL: Εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, Microsoft Lumia 950/950 XL: Εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες

Microsoft Lumia 950/950 XL: Εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, Microsoft Lumia 950/950 XL: Εκπτώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Μα ποιός θα πάει να αγοράσει wp σε αυτά τα λεφτά και θα στέκει στα καλά του; Γιατί να μην τα πάρει όταν θα έχουν πέσει στα 300 μέσα σε τρεις μήνες το πολύ από την κυκλοφορία τους; Ούτως ή άλλως το να πληρώσεις πάνω από 150 ευρώ για wp είναι υπερβολή. Κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να πάρουμε το android που θέλουμε και ας είχαμε και ένα wp για το 8 χρόνο ανηψακι μας αν και τα παιδιά δεν πρέπει να τα υποτιμούμε, έχουν ξυπνήσει.

vladimiros

Επισης και για μενα το χειροτερο λειτουργικο δεν μαρεσει καθολου…μετα παει για μενα παντα το ios,
Αλλα μερικοι το παιρνουν επειδη τους αρεσει δεν μπορω να πω κατι σε αυτο

texnikos

Εργαλείο σιγά μην τα δώσω στην σαβούρα το lagdroid ακουγεται οτι 950 xl θα δίνεται δωρεάν και το dock για το continioum.

stavag

Πάω στοίχημα ότι μερικοί δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους windows phone.Αν έχουν πιάσει και γράφουν για χάλια λειτουργικό κλπ τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!!

ironmanmark40

ο δεκάχρονος γιος μου “δουλεύει” ταμπλέτα – pc με w10 και wm10 (Lumia 930) -δικό μου- και έχει περισσότερο μυαλό και τρόπους , από ενα συγκεκριμένο εδώ μέσα που το μονο που κανει είναι να προσβάλει τους χρήστες των wp και να μην διαγράφονται τα σχόλια του. Ούτε να τον πλήρωναν… επειδή λοιπόν η “εξυπνάδα” του περισσεύει για όλους μας, άντε γραφε αλλου…

NLS

Οι γνωστοί έχουν μεγάλη πλάκα.
Μεγάλοι γνώστες.

Περιμένω πως και πως.
Τρομερή κίνηση δύναμης (“το κάνω επειδή μπορώ”) από την Microsoft να τα φτηνύνει πριν καν βγουν (συν και το δώρο του dock όπου γίνει – ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ) και σε κάθε φίλο της τεχνολογίας χωρίς κολλήματα (see what I did there?… διπλή έννοια) θα πουλήσει.

Τρομερό “γουρούνι” από specs, με μερικά features που δεν έχουν οι άλλοι.

Η Microsoft πρέπει βέβαια να δώσει πολλές μάχες με σημαντικότερη την ενδυνάμωση του Store, την κατασκευή (και porting) universal εφαρμογών.
Από εκεί και πέρα προέκυψε και “εσωτερικός” εχθρός, αφού μερικοί αποφασίζουν να… περιμένουν λόγω της φήμης για Surface Phone. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φίλοι της Microsoft που αυτό περιμένουν, είναι ότι αν δεν πάει καλά το 950, ΜΗΝ το περιμένουν. Πρέπει να βοηθήσουν την Microsoft να συνεχίσει πρώτα. Εκεί στοχεύει η μείωση τιμής. Η Microsoft δεν ενδιαφέρεται για την κερδοφορία του κλάδου φέτος (γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει), αλλά θέλει ΚΟΜΜΑΤΙΑ πολλά να κυκλοφορήσουν ώστε να ξεκινήσει την χιονοστιβάδα (που βοηθά και το desktop Win10).

Κοντός ψαλμός… άντε να δούμε σε κάνα μήνα. Μέχρι στιγμής όσοι το έπιασαν ή το δοκίμασαν είπαν μόνο καλά.

Σταύρος Χρι

Χαχαχα….. Ο αλλος ο τυπάκος πάνω έχει πολύ πλάκα !!! Απλα ανοίγεις αρθρο για WP πρωτος πρωτος καμαροτός…. Μοιάζει να να ξέρει να κάνει Copy να ανοιγει τα αρθρα να μην τα διαβάζει καν τι λέει κι να κάνει paste…. χαχχαχα

Sotiris

Ανοίγω τα άρθρα ταυτόχρονα σε δύο οθόνες στο Note, beat that με ένα wp που προσβάλλει το ιερό όνομα των WINDOWS. Για τις ταμπλέτες που έχουν Full Windows, respect! Ελπίζω ο ironmark να αγόρασε το 930 όταν είχε 300 ευρώ και όχι στην αρχική του τιμή. Όσο για το αρχικό μου σχόλιο απλά έγραψα την αλήθεια. Κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν πως έτσι έχουν τα πράγματα, πρόβλημα τους. Ο άλλος πχ το ζει και το πιστεύει οτι αποκτά εργαλείο και τολμά να το συγκρίνει με το android της παραμετροποίησης και των δυνατοτήτων που περιορίζονται από την φαντασία των developers. Για γέλια και για κλάματα.

ironmanmark40

@ sotiris, Συνεχίζεις να προκαλείς , να μειώνεις , χρήστες των wp και να θες οπωσδήποτε να μας πεις ότι δεν έχουμε ιδέα τι μας γίνεται. Εάν συνεχίσεις έτσι και δεν κανει κάτι το techblog θα αναγκαστω να καλέσω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αρκετά με τις προσβολές σου…

Shadowlord

@ironmanmark40 αυτο ηταν pun στο “εχω θειο στη διωξη” ? Αν ναι σαγαπω λιγο παραπανω. Επι της ουσιας, το ανδροειδες για εμενα δεν την παλευει πια, material design και υπερμετρος μινιμαλισμος σε βαθμο αηδιας. Καλες συσκευες μα νιωθω οτι στοχευεται μια αγορα 12χρονων που εκπλησσονται απο τα εφε, την πολυχρωμια και τα ανιμεισιον παρα με τις λειτουργιες που μπορει να προσφερει το παλαι ποτε master race λειτουργικο. Θα περιμενω να πεσει το 950 και θα παρω εκεινο λογικα, καθως φαινεται η καλυτερη προταση της αγορας για αυτους που θελουν ενα σοβαρο εργαλειο για δουλεια/σχολη/multimedia capabilities.

NLS

https://www.youtube.com/watch?v=3mm_sdFguDg

…δεν το λες και άσχημο.

NLS

Είδα και δυο πρόσφατα ρώσικα video περί iris scanning και continuum και ψάρωσα λίγο παραπάνω.
Έχει γίνει σοβαρή δουλειά όχι αστεία.

πετρος

Σημερα 21/11 ρωτησα στα public θεσσαλονικης και μου ειπαν οτι το lumia 950 xl θα πωλειτε στα 750 ευρω και χωρις δωρο το dock.Οπως ειναι φυσικο με τετοιοιες τιμες θα παρουν τα @@ μου.Ακου 750 ευρω και υστερα διερωτουνται γιατι απο 3.4% της αγορας πεσαν στο 1,7%.Κυριοι ξεκαθαρα πραγματα , θελετε να πουλησετε; βαλτε το τιμη 449 ευρω το 950 xl και 399 το 950 και παλι πολλα λεω

Σταύρος Χρι

@Πέτρος
Πότε θα έρθει σου είπαν ??

Σταύρος Χρι

Συγνώμη για το Spamming αλλά μπορείς να το πάρεις και από την MS στα 699 ευρώ… (Έιχα πάρει τηλ κι ρώτησα για προπαραγγελία πριν 3 εβδομάδες) Τώρα δεν ξέρω πώς γίνεται να πουλιέται ακριβότερα στα public…. ακόμα κι έτσι καλύτερα 750 για το lumia 950 xl παρά 750 για note 5….

πετρος

@Σταυρος 3 Δεκεμβρη

Σταύρος Χρι

@πετρος Α ωραία σε ευχαριστώ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.