Microsoft: Τα δυο νέα Lumia έρχονται με scanner ίριδας και μέταλλο;

Νωρίτερα αυτό τον μήνα είχαμε ακούσει για δύο επερχόμενες Lumia ναυαρχίδες με την κωδική ονομασία Talkman και Cityman, που θα έτρεχαν το νέο λογισμικό της Micorosoft, Windows 10 Mobile. Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις συσκευές, οι οποίες θα φέρουν αρκετά και ενδιαφέροντα features.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες, το μικρότερο Lumia Talkman και το μεγαλύτερο Lumia Cityman θα έρθουν με μεταλλικό πλαίσιο και polycarbonate πλαστικό στο πίσω μέρος. Οι δύο νέες συσκευές θα είναι εμπνευσμένες από τα στοιχεία του Lumia 830.

Επιπλέον, ακούγεται ότι τα πρώτα high-end smartphones της Microsoft βασισμένα στo Windows 10 Mobile, θα έρθουν με USB Type-C connector. Το νέο αυτό USB format θα χρειαστεί για το Continuum feature.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον που ακούγεται είναι ότι θα έχουν δυνατότητα wireless charging αλλά και σάρωση ίριδας. Το scanner της ίριδας του ματιού θα υποστηρίζεται από το Windows Hello, το βιομετρικό security feature με το οποίο θα έρχονται οι Windows 10 συσκευές.

Tο Lumia Talkman, φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών QHD, Qualcomm εξαπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα τον Snapdragon 808, 3GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, microSD υποδοχή, κάμερα 20 Megapixel, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και μπαταρία 3000mAh.

Το μεγαλύτερο Lumia Cityman θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, Qualcomm οκταπύρηνο επεξεργαστή, πιθανότατα τον Snapdragon 810, 32GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, 20 Megapixel και 5 Megapixel κάμερες και μπαταρία στα 3300mAh.

Αν οι φήμες επαληθευτούν τα δυο επερχόμενα smartphones θα είναι πολλά υποσχόμενες και άκρως ανταγωνιστικές συσκευές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το μέλλον. Θα σας ενδιέφερε κάποια συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά;

Πηγή

Σχόλια

  • Από σπεκς ακούγονται σούπερ, επιτέλους στο επίπεδο των ανταγωνιστών. Από εμφάνιση να δούμε πώς θα είναι, ελπίζω να είναι premium και να είναι δελεαστικές.

  • Κατοχος Lumia αν ερθει το 940 με αυτα που λενε θα ειναι στις κορυφαιες συσκευες.Αρκει κ τα Windows 10 να ειναι βελτιωμενα κ οι τιμες να κρατηθουν κατω απο ολες τις ναυαρχιδες για να εχει πωλησεις.

  • Κωστα επειδη κανενας δεν εχει πει ποτε θα ανακοινωθουν μηπως ξερεις εσυ ποτε περιπου θα τα ανακοινωσει η microsoft?τωρα μεσα στο καλοκαιρι η θα παμε για φθινοπωρο?

  • Καλοκαίρι με τίποτα δεν θα βγουν Αύγουστο Σεπτέμβρη και βλέπουμε.. Είπαν τα mobile πιο πίσω από τα desktop τελικά., που είναι ιουλιο

  • Άντε ρε παιδιά βγάλτε επιτέλους την αναβάθμιση τόσο περιμένω στο κινητό να το ανεβάσετε τσάμπα λεφτά σας δίνουμε άντε ντε τέκμπλοκ
    Οδηγός τώρα οπότε σορυ για λάθη και γρικλις

  • Παιδιά.
    Το τεκπλογκ είναι ένα μπλογκ που αναμεταδίδει τα επίσημα νένα και φήμες μεταφρασμένα στα ελληνικά.
    Δεν μπορεί ουτε να μαντέυει πότε θα κυκλοφορήσει οτιδήποτε ούτε να ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση και ούτε έχει λόγο στους κατασκευαστές.
    Αναφέρομαι στον Roussos αλλά και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις.

  • τα 10 δεν θα έρθουν πριν τον Σεπτέμβρη. όσο για τα κινητά τούμπανουo φαίνονται άντε με το καλό να έρθουν να αντικαταστήσω το 930 με το 940 :) λογικά τα βλέπω να βγαίνουν Σεπτέμβρη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.