Microsoft: Press event 6 Οκτωβρίου με Windows 10 συσκευές

Η μεγάλη μέρα για την Microsoft θα είναι η 6η Οκτωβρίου, καθώς έχει προγραμματίσει press event για το οποίο ξεκίνησε σήμερα να στέλνει προσκλήσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και όπως αναγράφεται στην πρόσκληση, θα ανακοινώσει νέα που αφορούν σε Windows 10 συσκευές.

Φυσικά εμείς περιμένουμε να ανακοινώσει μεταξύ άλλων Surface Pro 4, τα πρώτα high-end smartphones μετά την εξαγορά της Nokia, που έχουν διαρρεύσει κατά κόρων ως Lumia 950 και Lumia 950XL και νέο Microsoft Band 2.

Lumia 950 και Lumia 950XL
Οι νέες ναυαρχίδες είχε ακουστεί ότι θα έρθούν με μεταλλική κατασκευή, αλλά ίσως αυτό να μην ισχύει. Λέγεται ότι θα είναι κατασκευασμένα από polycarbonate, υλικό που χρησιμοποιήθηκε στα προηγούμενα Lumia.

To Microsoft Lumia 950 XL αναμένεται με μεγαλύτερη οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπαταρία 3300mAh. Το Microsoft Lumia 950 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών επίσης Quad HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και μπαταρία 3000mAh. Και τα δυο θα έρθουν με κάμερα 20 Megapixel PureView και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Surface Pro 4
Το Surface Pro 4 αναμένεται να έχει παρόμοιο design με τα προηγούμενα μοντέλα, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές. Τα μεγαλύτερα updgrades όμως αφορούν στο εσωτερικό. Προηγούμενες φήμες λένε ότι το Surface Pro 4 θα έχει RealSense depth camera της Intel και αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Microsoft Band 2
Το Microsoft Band απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το fitness, και αυτή την χρονιά το Microsoft Band 2 θα έρθει με κάποιες αλλαγές. Ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά εκτός από το software θα υπάρξουν αλλαγές ώστε να είναι πιο εργονομικό και άνετο όταν το φοράς.

Microsoft: Press event 6 Οκτωβρίου με Windows 10 συσκευές, Microsoft: Press event  6 Οκτωβρίου με Windows 10 συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STEFANOS

HYPE HYPE HYPE HYPE

Costas

Ανυπομονώ να δω την πορεία των συσκευών αλλά και τον εμπλουτισμό του store! Έχω μετανιώσει για την αγορά windows tablet λόγω του φτωχού από εφαρμογές, games store.

0legri0

Έχει αργήσει πολύ η Microsoft.
Θα πρέπει να δώσει ένα πανέτοιμο λειτουργικό ισάξιο των άλλων δύο.

Nicolas

@ Ιζταν ναι είναι τόσο αποτυχία το λογισμικό της MS που η Apple την έχει καρα-αντιγράψει πρώτα με το material design και τώρα με το 3d Touch που ουσιαστικά είναι τα live tiles του iOS και το live images που είναι το ίδιο με τις ζωντανές εικόνες στο WP OS. Έλα όμως που αντί να πάρει τα εύσημα η MS για όλα αυτα, το μηλαράκι θα τα πλασάρει για δικές της καινοτομίες και τα i-πρόβατα θα εκστασιαστούν! Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην προφητεία με το “αχρείαστο” πενάκι…

viel

@Nicolas
“και τώρα με το 3d Touch που ουσιαστικά είναι τα live tiles”

χαχαχαχαχαχαχαχ να ποιοι αγοραζουν wp….. μιλαμε δεν μπορειτε καν να αντιληφθειτε τι ειναι το 3d touch!

ΚΝ

Οποίος θελει επαγγελματικό λογισμικό παιρνει windows. Και το συναντάς οτι πολλα ατομα με iMac ή MacBook βάζουν windows…. Ενας απο αυτους ειμαι ναι εγω……To Mac OS δυςτυχως ειναι λογισμικό για light καταστάσεις πλεον. Καιρος να σοβαρευτεί λιγο η Apple γιατι θελουμε ανταγωνισμό. Το iOS ειναι οκ και ανταποκρίνεται καλα ….αν και το iOS 8 εχει κολλήματα που δεν ειχε το 7. Ομως με την δωρεάν προσφορά των office σε mobile πλατφόρμες και άλλων προγραμμάτων οπως το Microsoft lens, one drive ….η Microsoft άρχισε τον τελευταίο καιρο να επικρατεί σε επιπεδο λογισμικου και σε mobile συσκευές. Δυςτυχως τα αντίστοιχα της Apple εχουν πολλα προβλήματα ειδικα keynote kκαι θελουν επανασχεδιασμό για καλύτερη δυσβατοτοτητα σε ενα τέτοιο περιβάλλον.
Όσο για κινητά ..οκ καλα κινητά με ωραίο ντιζάιν …αλλα σαφώς στα χρηματα τους υπαρχουν καλυτερα και με πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά και ωραίο ντιζάιν εξίσου.

Ιωάννης jb

ΚΝ.. Ξεκόλλα τι βλακείες αραδιάζεις παραπάνω?? Τα λες και τα πιστευεις??

To Mac OS δυςτυχως ειναι λογισμικό για light καταστάσεις πλεον.. γελιοποιήσαι!!!!!

καλα κινητά με ωραίο ντιζάιν …αλλα σαφώς στα χρηματα τους υπαρχουν καλυτερα και με πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά..
ρε μεγάλε για βρες μου ένα καλύτερο απο το 535 στα λεφτά του.. ή απο το 640

tolkien

@ Ιωάννης jb εγω πιστευω οτι τα windows κινητα ειναι ωραια ΑΛΛΑ φιλε μου επειδη εχω το Microsoft Lumia 640 XL και καθε φορα εγκαθιστω μεσω Windows insider την καινουρια εκδοση Windows mobile 10 ΒΛΕΠΩ οτι ειναι απαραδεκτα. ΕΔΩ λενε οτι θα κυκλοφορησουν σε κανα μηνα με το event της microsoft να εχει ανακοινωθει και να βγαζουν εκδοσεις λειτουργικου που τις θεωρω απλα απαραδεκτες. Μετριες preview εκδοσεις που κλεινουν καποιa bugs και γεννιουνται αλλα περισσοτερα. Θελω να πιστευω οτι ισως βγαλουν κατι καταπληκτικο ΑΛΛΑ και την καλυτερη συσκευη να βγαλουν οταν δεν εχει την υποστηριξει των developers τι να λεμε τωρα (και αυτοι οι στοκοι προτιμουν λειτουργικο android ή iOS?). ΠΑντως ετσι οπως πανε τα πραματα εγω γιατι πιστευω οτι θα παει σε λιγα χρονια η microsoft σε android λειτουργικο? Ελπιζω να κανω λαθος (θα δειξει μετα απο κανα 2 χρονια το πολυ, οταν θα εχουν κυκλοφορησει επισημα τα Windows mobile 10). Παντως αυτο που ελεγα οτι ο Microsoft edge θα ετρωγε το βρισιμο αν τον κυκλοφορουσαν χωρις υποστηριξει των extensions βγηκα σωστος. Μπορει να ειναι τελειως αλλα δεν μου λεει κατι αν βλεπω και εκατο διαφημισεις παρεα. Σαν λειτουργικο για desktop ή για laptop (χωρις TOUCH) ειναι φανταστικα τα… Συνέχεια »

tolkien

“διορθωση”
Παντως αυτο που ελεγα οτι ο Microsoft edge θα ετρωγε το βρισιμο αν τον κυκλοφορουσαν χωρις υποστηριξει των extensions βγηκα σωστος. Μπορει να ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ αλλα δεν μου λεει κατι αν βλεπω και εκατο διαφημισεις παρεα.
@Ιωάννης jb ΟΤι ειπα παραπανω για τα Windows mobile 10 ελεγα για την νεα εκδοση Windows 10 Mobile Build 10536

ioannis

πιστευω ότι είναι θα γινει η ανατροπη με τα 10αρια ένα 950xl θα το χτυπησω

viel

@Nicolas σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις γελάνε και οι κοτες! το 3d touch ειναι ενα preview? αλήθεια αυτο καταλάβατε και εσυ και στο reddit ο καθε άσχετος? το ed touch ειναι τεχονολογια στην οθονη που αντιλαμβανετε με ποση δύναμή πατας! την πίεση του δαχτυλου διαβαζει δεν ειναι preview… το τι θα κανει το software με την πιεση που εχει διαβασει ποικίλει! θα κανει σε μια εφαρμογη preview, σε ενα game αλαγες στα οπλα, σε μια αλλη θα εκτελεί διαφορες λειτουργιες, σε αλλη θα ανοιγει μενου και αναλογα με το πως το εχεις προγραματισει! ουτε καν την αντίληψη του τι ειναι δεν εχετε!!! και εσεις αποκαληστε και power users! power noobs θα ελεγα

nokia_lumia_930

o viel σωστα τα λεει αλλα να ξερεται αυτες οι δυο λειτουργιες που θα φερουν τα iphone ειναι σιγουρα μια νεα πατεντα αλλα οχι των iphone αλλα των windows phone και απλα κοποιαρανε τις λειτουργιες αυτες 3d touch και φωτογραφιες με κινηση το 3d touch θα το εχει σιγουρα το 950 ενω οι φωτογραφιες με κινηση υπαρχουν ειδη σε ολα τα νεα lumia 930,830 ,640 κτλ.. τωρα για οσα λετε για τα windows 10 στα κινητα οι δοκιμαστικεσ εκδοσεις ειναι δοκιμαστικες μια γευση της κανονικης η κανονικη εκδοση θα διαφερει σε αποδοση απο την δοκιμαστικη και βεβεα θα ειναι καταλληλα προσαρμοσμενη για καθε lumia που θα την παρει εχουν κανει τρομερα βηματα προοδου βελτιωνοντας πολλα αλλα για να φτασουν τα android θελουνε πολυ δουλεια δηλαδη καθε εξαμηνο καινουριο update με νεες βελτιωσεις και οχι μια φορα οποτε τους ερθει !!! τα iphone δεν τα βαζω στο παιχνιδι γιατι απλα ειναι iphone και μονο αυτο αρκει να πισει καποιους ανθρωπους να το αγορασουνε και να τα σκασουνε γερα και να αναβαθμιζονται με καινουριο καθε ενα χρονο !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.