Microsoft: Θα βάλει το δικό της software σε αυτοκινούμενα οχήματα

Αυτή που μας απασχολεί εδώ και καιρό με τις φήμες για αυτοκινούμενα οχήματα είναι η Apple, αλλά φαίνεται δεν είναι η μόνη. Οι νέες πληροφορίες λένε ότι και η Microsoft θέλει να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα, αλλά όχι με τον τρόπο της Apple.

H Apple λέγεται ότι θα λανσάρει το δικό της αυτοκίνητο, όμως η Microsoft φαίνεται πως θέλει να προσεγγίσει το θέμα από άποψη software που θα μπει στα αυτοκινούμενα οχήματα. Τα νέα αποκαλύπτονται από την Peggy Johnson, την επικεφαλής του business development, κατά τη διάρκεια του Converge technology conference.

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Johnson φέρεται να είπε: “Δεν θα κατασκευάσουμε το δικό μας αυτόνομο όχημα, αλλά θα θέλαμε να ασχοληθούμε με την ενεργοποίηση των αυτόνομων οχημάτων και την υποβοηθούμενη οδήγηση”. Σχετικά με το software και την τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσει η Microsoft, η Johnson λέει ότι θα διαφέρει συνεργάτη σε συνεργάτη.

Για παράδειγμα κάποιοι κατασκευαστές θα θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα του οδηγού ενώ είναι μέσα στο αυτοκίνητο. “Βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο αρκετή ώρα την ημέρα και αυτό μπορεί να γίνει κομμάτι του γραφείου σου, ένα μέρος που μπορείς να κάνεις και δουλειά”, ανέφερε η Johnson.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα δούμε το software της Microaoft ενσωματωμένο σε αυτοκίνητα.

micrsoft self driving car, Microsoft: Θα βάλει το δικό της software σε αυτοκινούμενα οχήματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θεολόγος Καλοτραπέζης

θα σβήνει το αυτοκίνητο στην μέση του δρόμου μέχρι να κάνει κάποιο αιφνιδιαστικό update ή θα σου λέει έχεις 10 λεπτά να φτάσεις εκεί που θες μέχρι να ξεκινήσει η αναβάθμιση…. 🙂

Mansl

Θεολόγος ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

sotos

Χαχαχαχχαχαχαχα!!!!
Ρε παιδιά, με τους χάρτες που έχει ms, θα περιμένει το αυτοκίνητο μες τη μεση του δρόμου να να φύγει το loading screen!

gkoutsos

Η πρωτη μου σκεψη μολις διαβασα τον τιτλο ηταν: Blue screen of death και το αμαξι κανει επανεκκινηση στην εθνικη οδο… 😛

Konstantinos

Καλά θα κάνουν οι εταιρίες να σταματήσουν να προκαλούν και να επικεντρωθεί η κάθε μία στο να βελτιωθούν τις υπηρεσίες τους. Τα forum είναι γεμάτα με παράπονα και ελλείψεις, βγάζουν λίστες όπου ο κόσμος διαλέγει τι θέλει σε επόμενες αναβαθμίσεις και δεν υλοποιούν τίποτα.

Εδώ δε δουλεύει καλά το pc το αυτοκινούμενο τη μάθαμε. Η δε Apple να αποφασίσει αν θα καινοτομεί με ακουστικά ή χωρίς. Αν δεν ήταν οι ανεξάρτητοι developers να φτιάχνουν εφαρμογές για το πολύχρωμο κινητό της ακόμα θα έπαιζε με ipod. #παραιτηθείτε

tolkien

Ε γι αυτο εχουμε εσας τα τοσα μεγαλα κεφαλια να βγαλετε λειτουργικο να μην κανει αυτα που λετε.
Τωρα περα απο την κοτσανες που λεει ο καθενας σαν να μην εχει κατι να κανει (και απλα χαλατε το post. Βλαχακη Απορω τα βλεπεις καθολου σε ολα τα post τι γινεται?), εγω πιστευω το να περιμενει η microsoft να μπει στο παιχνιδι ΚΑΙ αργα ΚΑΙ χωρις δικο της αμαξι ή εστω συμφωνια ωστε να το προωθησει μονο κακο θα της κανει.

Μάριος

Όχι ρε Microsoft, μην το κάνεις! Κυκλοφορούν οικογένειες εκεί έξω…

@papaki

Εγώ βρήκα στο smartphone που έχω μία σοβαρή ευπάθεια στο antroid της google. Μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος αλλά το έχω διορθώσει και άρχιζε να γίνεται πιο άγριο και έχω διαγράψει τα πάντα από τη google. Έχω μόνο το Firefoχ για πλοήγηση και έναν άλλον λογαριασμό που χρησιμοποιώ. Γι’αυτό μόνο Mìcrosoft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.