Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Skype, Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις. Συγκεκριμένα, με την έκδοση 8.66 της δημοφιλούς πλατφόρμας, έχει αυξηθεί το μέγιστο όριο ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε μία κλήση, βίντεο ή ηχητική.

Η νέα έκδοση του Skype είναι ήδη διαθέσιμη για Windows, Mac, Linux, Android, iPhone και iPad, με την αλλαγή στο όριο να ισχύει και για τους χρήστες της web έκδοσης της πλατφόρμας. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε πως διορθώθηκε το πρόβλημα που προκαλούσε πάγωμα της εφαρμογής με sing-out του χρήστη, αλλά και τα προβλήματα στο ανέβασμα ή το κατέβασμα αρχείων που είχαν δηλώσει αρκετοί χρήστες με το προηγούμενο update.

Επιπλέον, η γλώσσα πλέον θα παραμένει αυτή που είχατε διαλέξει αρκετά και δε θα αλλάζει αυτόματα στα αγγλικά. Τέλος, διορθώθηκε το πρόβλημα όπου εξαφανιζόντουσαν οι αγαπημένες επαφές από την εφαρμογή των Windows. Να πούμε βέβαια πως η Microsoft προσπαθεί να βελτιώνει συνέχεια το Skype, παρά την μέχρι τώρα επιτυχία της πλατφόρμας Microsoft Teams. Εσείς χρησιμοποιείται ακόμα Skype ή έχετε αλλάξει πλατφόρμα;

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το χρησιμοποιώ, περισσότερο από συνήθεια και λόγω συγκεκριμένων contacts. Αυτό που με εκνευρίζει ειδικά στην έκδοση για Android, είναι ότι δεν βγάζει unread badge στο εικονίδιο, δηλαδή έναν κόκκινο πχ. αριθμό με τα αδιάβαστα μηνύματα (ή κλήσεις). Πόσο δύσκολο είναι πια;

Επίσης, η έκδοση για Windows έχει τα προβληματάκια της αλλά τουλάχιστον δεν την έχουν καταστρέψει ακόμα. Ίσως το κατορθώσουν με το Skype 9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.