Microsoft smartphone, Το θέλει και ο Steve Balmer;

Πριν δύο βδομάδες άνοιξε και πάλι η συζήτηση για το ενδεχόμενο παρουσίασης smartphone από τη Microsoft όπως με την ανακοίνωση και κυκλοφορία του tablet Surface αλλά και χρόνια τώρα της κονσόλας Xbox. Σήμερα δια στόματος Steve Balmer αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μιας και ο ίδιος βλέπει πολύ μεγάλη ανάπτυξη του hardware τα επόμενα 5 χρόνια και ποντάρει στους συνεργάτες τους ώστε να “εκμεταλλευτούν” αυτή την ευκαιρία.

Εσείς που αγαπάτε το λειτουργικό σύστημα Windows Phone θα δοκιμάζατε ένα Microsoft smartphone;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Νοεμβρίου 2012 8:30

Σχόλια

  • Αν και δεν είμαι κάτοχος Windows smartphone, δεν νομίζω να αγόραζα ένα της "μαμάς" Microsoft μόνο και μόνο επειδή είναι Microsoft. Για το Android ασυζητητί θα έπαιρνα ένα Google Nexus για το "καθαρό" Android και την πολύμηνη υποστήριξη, αλλά αυτό δεν ισχύει για την Microsoft. Αν δεν μου δείξει τίποτα ιδιαίτερο η MS δεν πρόκειται να αγοράσω smartphone της. Μέχρι τότε Nokia Lumia 920 με Nokia Maps (Nokia Here, πλέον), με PureView, με σώμα polycarbonate κτλ κτλ, δαγκωτό!!

  • Ειδικά οι χρηστες iOS αν δοκιμάσουνε WP θα τους αρέσουν σίγουρα,θα βρούνε την ταχύτητα που έχουν συνηθίσει και παραπάνω, κορυφαίο smooth,μαζί με ομορφιά,χρώματα,live tiles που ανανεώνονται συνεχεια για άμεση ενημέρωση από την κεντρική οθόνη.

    Επιπλέον τα WP8 έχουν το Bluetooth ξεκλείδωτο,δηλαδή γίνετε ανταλλαγή αρχείων με τις άλλες συσκευές,υποστηρίζουν SD card,mass storage και πολλά αλλα.

  • island@ οιχριστες ιοσ μαθει σε πολυ καλογραμμενες εφαρμογες που δεν συγκρινοντε μεχρι στιγμης με αλλο λειτουργικο

  • Αν είχε και την σχεδίαση της φωτογραφίας τότε εννοείτε πως ναι..

    @mike ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα με τις εφαρμογές, λες και έχετε δοκιμάσει όλες τις εφαρμογές από όλα τα λειτουργικά. Πλέον οι καλές εφαρμογές παίζουν παντού και αν σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή, τότε θα υπάρχει κάποια αντίστοιχη, εξίσου καλή.

    STOP ΣΤΟ TROLLING!!!

  • Μου αρέσει η ιδέα να έχω κινητό με κατασκευή και λογισμικό από την ίδια εταιρία.
    Μου αρέσει το Windows mobile.
    =>αν και το design ήταν έτσι κοφτό όπως στη φωτό τότε θα ήθελα να το αποκτήσω.

    Προς το παρόν όμως μάλλον θα στραφώ στο HTC 8S ( άντε να έρθει το ρημάδι-15 Νοέ είχαν πει).

    • Nick Sfac, Το Surface αναμένεται στη χώρα μας αρχές του νέους έτους. Έτσι έχω μάθει... δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι το Windows 8 RT ή το Windows 8 Pro.

  • Εννοειται και περιμενουμε να το δουμε. Εγω τουλαχιστον πρωτα θα δω την προταση της microsoft και στην συνεχεια θα δω με πιο απο τα nokia920, htc 8x και microsoft smartphone θα αναβαθμισω το lumia 800

  • H ms ειναι μπροστα παιδες και σε λειτουργικο απο θεμα εμφανισης και δυνατοτητων αλα και σε μοντερνο σχεδιασμο, δεν το πιστευα οτι τρεχουν γρηγορα και οταν αγορασα το nokia lumia 800 τοτε το καταλαβα οτι γκαζονουνννννννν και απο θεμα αισθησης αφης ειναι σουπερ και οικονομικα τα μοντελα της Nokia πλεον τα lumia!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.