Microsoft Surface Duo: Έρχεται μεγάλο update για την κάμερα

, Microsoft Surface Duo: Έρχεται μεγάλο update για την κάμερα

Το Surface Duo τελικά κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, με τη Microsoft να προσφέρει τελικά το όραμα της για μία συσκευή με επίκεντρο την παραγωγικότητα. Όμως, αρκετοί reviewers και αγοραστές αναφέρουν πως το λειτουργικό έχει αρκετά bugs, ενώ η κάμερα παραμένει ένα από τα σημαντικότερα αρνητικά της συσκευής.

Φαίνεται πως η Microsoft ακούει τους καταναλωτές της και θα δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο update μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WindowsLatest, η αναβάθμιση θα έχει στο επίκεντρο της την κάμερα, προσφέροντας νέες λειτουργίες, όπως Photo Solid, υποστήριξη Multi-Frame και zzHDR. Επιπλέον, η λειτουργία Image Refiner περιμένουμε να βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών μέσω AI, ενώ θα δούμε βελτιώσεις και στην ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας.

Πέραν των παραπάνω, θα έρθουν ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στις επιδόσεις της συσκευής, αλλά και bug fixes. Τέλος, το Surface Duo θα λάβει την ενημέρωση ασφαλείας του Οκτωβρίου. Μένει να δούμε πόσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες θα μπορέσει να λύσει η Microsoft, καθώς όλες οι μέχρι τώρα κριτικές κάνουν λόγω για μία άριστη ιδέα με τρομερή ποιότητα κατασκευής, που μένει πίσω εξαιτίας των πολλών bugs.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.