Microsoft Surface Phone: Σύντομα με Snapdragon 845;

Microsoft Surface Phone snapdragon, Microsoft Surface Phone: Σύντομα με Snapdragon 845;

Ένα Microsoft Surface Phone, το οποίο είναι αναδιπλούμενο και ενσωματώνει το Snapdragon 845 φέρεται να δοκιμάζει η γνωστή εταιρεία.

Σύμφωνα με τις φήμες, οι οποίες συνοδεύονται από concept render καθώς και σχέδια από την πατέντα, το project φέρει το όνομα Andromeda και η Microsoft ήδη στέλνει πρωτότυπες συσκευές για δοκιμές σε συνεργάτες της.

Microsoft Surface Phone snapdragon, Microsoft Surface Phone: Σύντομα με Snapdragon 845;

Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να χρησιμοποιεί μέρους του Windows 10 Core OS και του Polaris desktop shell.

Αν όντως η συσκευή αξιοποιεί τα Windows 10 Core και Polaris, τότε θα έχει ένα ευμετάβλητο UI, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει παρόμοια με desktop ή laptop υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Η ιδέα του να μπορεί το smartphone Να λειτουργεί και σαν υπολογιστής δεν είναι καινούρια, αλλά η Microsoft φαίνεται ότι θέλει να την καταστήσει εύκολα δυνατή σε πραγματικές συνθήκες. Άλλωστε η ιδέα μιας εμπειρίας Windows desktop στο smartphone είναι σίγουρα ελκυστική.

Όσον αφορά στην “αναδίπλωση”, αυτή θα γίνεται μέσω ειδικού «μεντεσέ» που θα διπλώνει στη μέση. Μάλιστα, λέγεται ότι το hardware της συσκευής είναι έτοιμο και το λανσάρισμα καθυστερεί λόγω του software.

Microsoft Surface Phone snapdragon, Microsoft Surface Phone: Σύντομα με Snapdragon 845;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pa7kou

Ειμαι φαν του Windows 10 mobile, αλλα εαν δεν κανει σοβαρή δουλεια τοσο στο store, όσο και στην τιμή (εαν ερθει σε επίπεδο 750+€, στην Ελλάδα θα παει άπατο, προφανώς στην παγκόσμια αγορά ειναι το θεμα, οχι μονο εδω, αλλα οι απλοι χρήστες πέρα των επαγγελματιών δε θα ρισκαρουν) δύσκολα τα πράγματα…

Salmatias Daltis

Ετοιμαζει comeback σε windows phones που θα τσουξει το adroid αυτη τη φορα.

Chris _BMW

@pa7kou

Που ζείτε μερικοί ρε παιδιά . Ειλικρινά τα σκέφτεστε κ τα λέτε ! 750€;;; Στο 1000αρικο αν έρθει να εισαι κ ευχαριστημένος

Στα της συσκευής τωρα .Ενδιαφερουσα πρόταση για λίγους . Θέλω να δω σε τι διαστάσεις θα έρθει κ ποσο βολικό θα ειναι .
Προορίζεται πάντως για πολυ συγκεκριμένο κοινό..

pa7kou

@Chris _BMW
Ζούμε στον ιδιο κοσμο αγαπητέ, απλα τονίζω το τι κινείται πλέον στην αγορά. Ξέρω πολυ καλα οτι η πρόταση αυτη απο Microsoft θα φτάνει τα επίπεδα s9 με iPhone x. Αυτο ειναι το πρόβλημα ομως, οτι για να προσεγγίσεις κι αλλο κοινό, θα πρεπει να τους δελεάσεις με κατι σαφώς ολοκαίνουριο και καλυτερο επίπεδο χρησης εμπειρίας, περα απο το project αυτο. Εχω Lumia 950 και ειμαι ευχαριστημένος απο τη συσκευή, αλλα οι εφαρμογές και η η ταχύτητα αποκρισης σε πολλς απο αυτές με εχει ξενερωσει. Για να μην μπω στον πισω δρόμο που λεγεται android, περιμένω και ανάλογη ανανέωση του store . Και φυσικά δε μιλάω τοσο για παιχνίδια. Εκεί χάνει η Microsoft και το ξέρουμε.

ΝΙΚΟΣ

ΑΝ υπάρξει ποτέ τέτοια συσκευή, θα απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και θα είναι αρκετά πιο ακριβή από NOTE, X, PIXEL XL κλπ. Δεν θα αφορά την συντριπτική πλειοψηφία που αγοράζει smartphones. Για το μόνο που είμαι απλά περίεργος : Ποια θα είναι η μορφή του και τι έκδοση W10 θα φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.