Motorola AURA, Το έχουμε στα χέρια μας

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κινητό. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο. Χρησιμοποιεί μέταλλο, κρύσταλλο και ολοκληρώνεται με πάνω από 200 επιμέρους εξαρτήματα που τοποθετούνται με το χέρι. Ακόμα και η συσκευασία με το ξύλο τριανταφυλλιάς και το δέρμα αποπνέει prestige. Είναι το Motorola AURA, ένα κινητό κόσμημα που θα έχουμε την ευκαιρία εμείς και οι Ρώσοι να το γευτούμε πρώτοι. Το Techblog το έπιασε στα χέρια του μερικές ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Επεξεργάστηκε την 23 Φεβρουαρίου 2009 18:44

Σχόλια

  • Mπορώ να πω πως πιο άσχημο τηλέφωνο δεν έχω δει... Αυτή η Μοτορόλα πότε θα ωριμάσει σε σχεδιασμό; 2 όμορφα κινητά έχει βγάλει όλα κι όλα και αυτά για την εποχή τους και για την τιμή τους είχαν πάντα κατώτερα χαρακτηριστικά απο τον τότε ανταγωνισμό.

    Μπράβο για την παρουσίαση πάντως...

  • Εντάξει, αυτά είναι γούστα, δεν μπορώ να σου πω έχεις δίκιο ή όχι. Πιστεύω πάντως ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο και με όλη αυτή τη φιλολογία γύρω από το μηχανισμό τύπου ελβετικού ρολογιού και την χειροποίητη κατασκευή, ο σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να είναι συμβατικός.

    Έχω τραβήξει και βίντεο - αλλά με κινητό - και δεν θέλω να το ανεβάσω γιατί απαξιώνει το συνολικό αποτέλεσμα. Η Motorola μου υποσχέθηκε ότι θα έχω το AURA για μερικές μέρες στο χέρια μου στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ετοιμάσω ένα σωστό βίντεο hands-on.

    Υ.Γ. Στη συνάντηση πήγα εντελώς απροετοίμαστος! Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τα 3,2 Megapixels του Nokia 6210 Navigator. Νομίζω όμως ότι βγήκαν αρκετά καλές!

  • Ρε τα καλυτερα κινητα τα Motorola ειχα ενα V3XX για δυο χρονια και τι δεν ειχε περασει...μονον ποσες φορες μου ειχε πεσει αν πω...και λειτουργουσε και ακμαιοτατο...βεβαια εφαγε και το τελειωτικο χτυπημα και τα επαιξε η οθονη αλλα παρολα αυτα ολα τα υπολοιπα λειτουργουσαν κανονικα....οσο για το συγκεκριμμενο να πω την αληθεια δε μου αρεσει το design..μακαρι να βγαλει κατι αναλογο στη σειρα RAZR που την εχω βολευτει...Αντε καλη Χρονια

    ΥΓ:Συμφωνα με επισημα στοιχεια απο το Γερμανο πρωτα σε πωλησεις ειναι τα SONY ERICSSON αλλα ειναι και τα πρωτα σε επιστροφες λογω βλαβης...απο κει και περα ο καθενας ταιριαζει οτι του αρεσει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.