Motorola Droid Turbo, ανακοινώνεται η παγκόσμια έκδοση 5 Νοεμβρίου;

Το Motorola Droid Turbo ανακοινώθηκε εχθές για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless και ομολογουμένως τράβηξε επάνω του τα βλέμματα με την 5.2 ιντσών Super AMOLED QHD οθόνη η οποία δίνει 565ppi, έχει Snapdragon 805 chipset με 2.7GHz quad-core Krait 450 CPU, 3GB RAM, Adreno 420 GPU και την τεράστια μπαταρία των 3,900mAh.

Σήμερα η Motorola άρχισε να αποστέλλει προσκλήσεις για event που θα πραγματοποιήσει στις 5 Νοεμβρίου στην Βραζιλία όπου περιμένουμε να ανακοινώσει την παγκόσμια έκδοση του Motorola Droid Turbo. Αν και η πρόσκληση δεν αναγράφει για ποια συσκευή πρόκειται, από την φωτογραφία της πρόσκλησης καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για το Motorola Droid Turbo του οποίου διακρίνουμε την πίσω πλευρά από Ballistic Nylon. Οι φήμες λένε ότι θα βγει με την ονομασία Motorola Droid Maxx.

Δείτε επίσης: Μάθε τα πάντα για το Motorola Droid Turbo

Πηγή

Σχόλια

  • Μακάρι να βγει με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και στην Ευρώπη, και ας ονομάζετε όπως θέλει!!

  • Ρε παιδιά δεν λέω μπράβο στην μοτορόλα είναι όντως το δυνατότερο smartphone αυτή την στιγμή και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τιμή του θα είναι πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.
    Απο εμφάνιση όμως για εμένα δεν λέει πολλά.Οκ από πίσω είναι όμορφο αλλά από μπροστά δεν μ'αρέσει καθόλου και θα το προτιμούσα με On screen buttons...
    Παρόλα αυτά ξαναλέω είναι σίγουρα το κορυφαίο!

  • ας λεγεται οπως θελει!!! απλα να ερθει στην ερυωπη η εκδοση 32/64GB. απο τα 3 μοντελα της verizon μονο το ενα βγαινει σε 32 και 64.

  • Σίγουρα είναι το κορυφαίο Αυτή τη στιγμή τηλέφωνο στον κόσμο. Με τέτοια χαρακτηριστικά μπράβο στην εταιρεία... Επιτέλους ξαναμπαίνει στο παιχνίδι... Μακάρι να έρθει και Ελλάδα.

  • Η ονομασία DROID είναι τις VERIZON όποτε σίγουρα δεν θα λέγεται έτσι!...όλοι γράφουνε για MOTO MAXX...

  • Θα το πιστέψετε???με έπιασε ταχυπαλμία....αν ισχύει και έρθει κατα δω...θα είναι το κινητό μου απλά!Πάντα λάτρευα motorola!

  • πολύ καλά νέα, μπράβο, Η motorola τα δίνει όλα, είτε λέγετε moto g, είτε Mot x, είτε turbo.

    τα κινητάκια της σκοτώνουν

  • Αν είχε on screen buttons δε θα άρεσε σε μένα, άσε που σε κινητά με τέτοια κουμπιά θα έπρεπε να αναγράφεται η διαγώνιος μέχρι τα κουμπιά. Τεσπα εμένα μου αρέσει και το design αλλά και σαν χαρακτηριστικά σίγουρα το καλύτερο για το 2014!

  • Bάλτε του μωρέ και μια dual sim να είναι κομπλέ...!!! Aπ'όλα τα κινητά κάτι θα λείπει!!

  • Απλά ότι πιο όμορφο και καλύτερο θα μπορούσε να βγάλει μία αυθεντική εταιρία κινητής... hello moto...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.