Calltag app, για να ενημερώνετε τις επαφές σας για ποιο λόγο καλείτε

Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε κλήση από συγκεκριμένα άτομα αλλά δεν σηκώνετε το τηλέφωνο επειδή βαριέστε ή υποθέτετε ότι δεν θα θέλουν κάτι σημαντικό; Και αντίστοιχα πόσες φορές δεν σας έχουν σηκώσει το τηλέφωνο ενώ ήταν πραγματική ανάγκη; Τη λύση έρχεται να δώσει ένα νέο app ονόματι Calltag.

Το Calltag είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για Android και iOS αλλά σε μορφή beta, λειτουργεί σαν third-party dialer και πριν πραγματοποιήσετε κάποια κλήση στην επαφή που έχετε διαλέξει, σας ζητά να βάλετε κάποιο tag όπως για παράδειγμα #urgent, το οποίο να δείχνει τον σκοπό της κλήσης και τα στοιχεία σας.

Το app πρώτα θα στείλει ένα iMessage/SMS με τα tags που έχετε επιλέξει και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την κλήση. Στόχος του app είναι με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει τις πιθανότητες ο παραλήπτης να σηκώσει το τηλέφωνο. Κάποιες φορές θα μπορούσε πράγματι να είναι χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς αριθμούς ή έχετε απόκρυψη.

Δείτε το demo video πως λειτουργεί:

\
Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 10:54

Σχόλια

  • Σε ένα κόσμο που τα SMS είναι 100% δωρεάν μέσα…, σε αυτόν τον κόσμο που χρεώνουν τα πάντα γιατί να χρεωθώ και το SMS και την κλήση. Πλάκα μας κάνουν.

  • αν δεν γουστάρω αυτόν/ην που με καλεί ΔΕΝ πρόκειται να το σηκώσω όπως και να 'χει..

  • Εγώ λέω πρώτα να στείλω περιστερι και μετά από 2-3 μέρες να καλέσω αυτόν που θέλω...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.