Motorola E6 Play: Renders αποκαλύπτουν το design του entry level smartphones

Έκαναν την εμφάνιση τους μία σειρά από renders που πιστεύεται ότι απεικονίζουν το Motorola E6 Play. Πρόκειται για ένα entry level smartphone το οποίο θα είναι μία μικρότερη έκδοση του Moto E6 Plus.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Τα renders δείχνουν ότι το Moto E6 Play θα έχει αναλογία οθόνης 16:9 ή 18:9 με παχιά bezels στις δύο πλευρές, μεγάλο forehead και ακόμη μεγαλύτερο chin. Τόσο το κουμπί απενεργοποίησης του smartphone όσο και το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Στο κάτω μέρος του Motorola E6 Play υπάρχει μία microUSB θύρα και στην πάνω πλευρά μία κλασική θύρα ακουστικών. Όσον αφορά το πίσω μέρος του smartphone, εκεί η εταιρεία τοποθέτησε τη μονή κάμερα με το LED flash και στο κέντρο έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, αλλά περιμένουμε ότι θα είναι χαμηλότερα από του Moto E6.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Αναμένουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το Motorola E6 Play στις 24 Οκτωβρίου, μαζί με τα Motorola G8, G8 Plus και G8 Play. Όσον αφορά την τιμή και τις αγορές διάθεσης δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Οκτωβρίου 2019 17:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.