Smartphones

Motorola Edge S: Περνάει από AnTuTu και ποζάρει σε live φωτογραφίες

Το επερχόμενο Motorola Edge S ποζάρει στις πρώτες του live φωτογραφίες, ενώ περνάει και από το AnTuTu και μας δείχνει τη δύναμη του Snapdragon 870 SoC. Οι δύο φωτογραφίες της συσκευής εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα Weibo και μας δείχνουν τη συσκευή όπως δε την περιμέναμε.

Αρχικά, ως μέρος της σειράς Edge, θα περίμενε κανείς ότι το Motorola Edge S θα έρθει με κυρτή οθόνη. Αντιθέτως, βλέπουμε μία εντελώς flat οθόνη με αρκετά μεγάλα bezel περιμετρικά. Επιπλέον, στο αριστερό μέρος βλέπουμε δύο ξεχωριστές οπές για τους αισθητήρες της selfie κάμερας, κάτι που ίσως δε θα αρέσει σε πολλούς χρήστες.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, σε τετράγωνο camera module, κάτι που πάλι δεν παραπέμπει στη σειρά Edge. Ο κύριος αισθητήρας του Motorola Edge S ανέρχεται στα 64MP, χωρίς να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων αισθητήρων. Μαζί όμως, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος κινητής της Lenovo, Chen Jin, μας δίνει το AnTuTu benchmark της συσκευής.

Όπως μπορούμε να δούμε, το Motorola Edge S φτάνει τους 679.860 πόντους, οι οποίοι μπορεί να αυξηθούν με την τελειοποίηση του software. Ακόμα και έτσι, είναι αρκετά εντυπωσιακό το score και μας δείχνει πως υπάρχει διαφορά σε σχέση με το Snapdragon 865+ SoC. Αναμένουμε την ανακοίνωση του νέου high-end mid-range στις 26 Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.