Motorola, Μέσα στο μήνα το smartphone καρπός της συνεργασίας με τη Google

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν εδώ στο Techblog, τις επόμενες ημέρες (μέσα στον Οκτώβριο) η Motorola αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone καρπό της πρόσφατης εξαγοράς του τμήματος mobility από τη Google. Πρόκειται για ευρωπαϊκό μοντέλο που θα βρει το δρόμο του και προς της Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα άλλο, είμαι όμως σίγουρος ότι σύντομα θα ξεκινήσουν αυτά τα teaser video που ετοιμάζει η Motorola που ανοίγουν το δρόμο για τον ερχομό των νέων της προϊόντων.

Εσείς τι πιστεύετε; Τι να περιμένουμε από Motorola και Google στα smartphones.
To Motorola Atrix 2 ή μήπως το Motorola Spyder;

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2011 17:33

Σχόλια

  • Πολύ ωραίο το εικονιζόμενο κινητό & αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το Spyder (RAZR) που πρόκειται να βγει στην Αμερική, κάνω λάθος Κώστα? Έχουμε καμιά ενημέρωση μήπως υπάρχει πιθανότητα να έρθει & προς Ελλάδα μεριά?

  • Φυσικά & το έχω διαβάσει, απλώς έχω τις επιφυλάξεις μου (βλέπε ATRIX). Το Spyder έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά (Super AMOLED 960x540...) & έχει ανακοινωθεί για Αμερική όπως & το ATRIX 2. Αυτό εννοούσα πιο πριν, ό,τι δεν ξέρουμε αν είναι αυτό (Spyder) ή κάποιο άλλο που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα. Μακάρι να 'ναι αυτό Κώστα & να έρθει & προς Ελλάδα...!

  • Και μάλλον θα βάλουν και ice cream για να πρωτοπορήσουν να διξουν οτι ειναι πιο μπροστα απο τους αλλους!!! Λεω εγω....

  • Αμα φερουν το spyder, θα ειναι το επομενο μου... πολυ δυνατο κ πανεμορφο... κ ουτως η αλλως μαζευω χρηματα για νεο τηλεφωνο...τοσα χρονια το omnia 2, ας αλλαξουμε λιγο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.