Motorola Moto G, επίσημα με LTE και microSD

Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση του Motorola Moto E η εταιρεία παρουσίασε και μια νέα έκδοση του Motorola Moto G το οποίο έρχεται με LTE και microSD κάρτα έως και 32GB. Το Motorola Moto G είναι το best selling smartphone της Motorola μέχρι σήμερα συνδυάζοντας καλά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή.

Αυτά ήταν δύο χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από τη συσκευή και η Motorola έρχεται να τα προσθέσει στη νέα έκδοση. Κατά τα άλλα η συσκευή παραμένει ίδια με Android 4.4.2 KitKat, Snapdragon 400 chipset, 1GB RAM, 5MP κάμερα με LED flash.

Η οθόνη είναι 4.5 ίντσες, 1280×720 pixel, 329 ppi. Η εσωτερική μνήμη του Motorola Moto G είναι 8GB ή 16GB και πλέον με τη νέα έκδοση μπορεί να επεκταθεί έως και 32GB.

Η τιμή για την LTE έκδοση του Motorola Moto G 8GB στις ΗΠΑ είναι στα $219 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τέλη Μαΐου.

Πηγή

Σχόλια

  • Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε με 4G και MicroSD slot εξαρχής. Είμαι υπερευχαριστημένος με το δικό μου Moto G, αλλά ειδικά τη MicroSD την ήθελα.

  • και έτσι όπως είναι μίας και είμαι κάτοχος των 16 gb δεν με χαλάει, το κινητό για τα λευτά του δέν υπάρχει απλά... καλοδεχούμνενο βέβαια και το νέο MOTO G

  • ΤΩΡΑ?ΤΩΡΑ?ΤΩΡΑ?Τωρα που μολις πηρα καινουριο κινητο και ο λογος που το απεριψα ηταν κυριως η μη υποδοχη SD?!?!Α,ρε Motorola.....

  • Εάν η αρχική του τιμή είναι στα 220(γιατί 220$ στην Ελλάδα σημαίνει 220Ε)είναι μια εξαιρετική επιλογή μιας και τα έχει όλα +pure android που κατά τη γνώμη μου είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό του κινητού!(το maximum 250!)Αν τώρα η τιμή είναι 300 και άνω τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης μιας και στα 350 πλέον παίρνεις nexus 5 32gb και άλλα πολλά βέβαια.Μην ξεχνάμε ότι είναι μια mid-range συσκευή οπότε και η τιμή του πρέπει να είναι ανάλογη

  • ενδιαφερων τηλεφωνο.απο θεμα σερβις τι γινεται αν χρειαστει?

  • H αγορά pre order από amazon.co.uk, είναι safe για την σωστή λειτουργιά του κινητού;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.