Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Αυτό είναι το Motorola Moto G7 Plus και κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά με τιμή 309 ευρώ. To Moto G7 Plus έρχεται με οθόνη αφής 6.2 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση Full HD+ (1080×2270 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 636, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh και γρήγορη φόρτιση με τον παρεχόμενο γρήγορο φορτιστή που θα βρείτε στη συσκευασία μαζί με δώρο μια απλή θήκη σιλικόνης.

Το Moto G7 Plus ενσωματώνει dual camera 16MP + 5MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), selfie camera 12 Megapixel με λειτουργία face recongition, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ραδιόφωνο FM και στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dolby Audio. Δείτε το βίντεο!

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Motorola Moto G7 Plus review, Motorola Moto G7 Plus ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gim

Oλα καλα αλλα σημαντικο μειον να μην εχει πληρη αναπτυξη η οθονη στην αναπαραγωγη βιντεο..

Greg

Με τιμή 309€ δεν χρειάζεται να το πω, εννοείται πως θα πάει άπατο, ούτε προσφέρει κάτι περισσότερο και κυρίως σε σχέση με τα άλλα κινητά αυτής της κατηγορίας τιμής μάλλον προσφέρει λιγότερα, ειδικά αν πας σε Huawei, Honor και Xiaomi με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα αγοράζεις μακράν καλύτερο κινητό, παράδειγμα υπάρχει άνθρωπος που ανάμεσα σε Huawei Mate 20 Lite 4/64 και το Motorola Moto G7 Plus θα πάρει το Motorola ??? μην τρελαθούμε. (υγ. Κώστα για το δώρο μια απλή θήκη σιλικόνης που έγραψες είσαι σίγουρος πως θα υπάρχει μέσα στην συσκευασία? ή απλά την έβαλαν γιατί το έστειλαν σε δημοσιογράφο? γιατί μου έχει τύχει σε κινητά που παρουσίασες και ανέφερες ότι έχουν δώρο θήκη σιλικόνης ή ακόμα και μέσα στην συσκευασία να υπάρχουν ακουστικά και εν τέλη στα επώνυμα μεγάλα καταστήματα της Ελλάδας μέσα στην συσκευασία να μην έχει τίποτα παρά μόνων το κινητό, τον φορτιστή, το καλώδιο USB και το βιβλιαράκι των οδηγιών, τίποτε από θήκες και ακουστικά)

Ιωάννης jb

Χουαγουει, χαομι, χονορ.. Πετάς 3 εταιρίες που ξέρεις και που έχουν τεράστια προώθηση εδώ στη χώρα μας.. Δε λες τίποτα μιλάς γενικά και αόριστα..
P30 lite 330 αρχική..
Honor 10 είχε αρχική 479!!!
Redmi note 6 pro 259.. Το 7αρι θα κοντεψει τα 300!!! Μη κοιτάς που το έφεραν ήδη καποιοι και έπεσε στα 200!
Τα 3 κατοστάρικα αρχική του g7 plus είναι μια χαρά σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Δες πρώτα τι μπορεί να κάνει και μετά μίλα για Χαβάη και χαομι..
Ήδη στο ίντερνετ το βρίσκεις με λιγότερα και σε λίγο καιρό θα κάνει κάπου στα 200 ευρώ

Νικολοπουλος Γιώργοσ

Αν και 7 μηνες αργότερα τα λες σωστα.

Αντωνης

Τα Motorola είναι πολύ καλά tuned κινητά. Το hardware με το Software είναι πολύ δουλεμενο να λειτουργεί άψογα. Έχω το moto z2 style κ είναι υπερβολικά καλό. Σε απόλυτες τιμές χάνει από πολλά. Αλλά σε edu με έχει βγάλει ασπροπροσωπο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος κ με το τμήμα εξυπηρέτησης. Σε μια ανάγκη όλα τα παιδιά ,ευγενεστατα, με βοήθησαν αμέσως. Άμα ξέρεις γιατί να πάρεις Moto δεν απογοητευεσαι.

Δημήτρης

Καλησπέρα έχω το motorola g6 plus το πήρα το Νοέμβριο στη black Friday 199. Βλέπω ότι το g 7 πέραν από κάμερες και 0.2 ιντσες περισσότερο οθόνη δεν προσφέρει κάτι άλλο. Περίμενα η εταιρία να βγάλει g6s αναβάθμιση αλλα δεν. Άφοβα παιδιά motorola επιλογή πολύ καλή αξιόπιστη και σε ήχο ακούς και σε ακούν καμπανα από ακουστικό Bluetooth ανοιχτή ακρόαση όλα καλά. Από κάτι αλλά γνωστά κινέζικα πέραν του δείκτη sar που είναι στα ύψη ακούς σαν σε πηγάδι. Σκεφτείτε και ψάξτε πριν αγόρασε δεν είναι λίγα τα χρήματα.

Pavlougio

Ρε παιδια που μπορούμε να βρουμε-δουμε τα g7; Ενώ έχει κυκλοφορήσει δελτίο τύπου εδώ και εβδομάδες που αναφέρει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε public και Γερμανο, όσες φορές έχω ρωτήσει δεν γνωρίζουν το παραμικρό! Ούτε αν θα τα φέρουν κάποια στιγμή! Που διάολο θα τα βρούμε; Ξέρετε κανένα κατάστημα στην Αττική στο οποίο θα Μπορούσα να δω το g7+;

Αεκ 14

Οι κάμερες των xiaomi k huawei είναι ανύπαρκτες καθώς κ η ποιότητα υλικών, με λίγο καλύτερη την huawei. Επειδή έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια όλες τις παραπάνω εταιρείες η moto σε αυτά τα λεφτά είναι σαφώς καλύτερη.

Δημήτρης

Παιδιά όταν η Motorola ασχολιόταν με τηλεπικοινωνίες (ασύρματους γουοκι τοκι )οι Κινέζοι δεν είχαν γεννηθεί. Τα κινητά των Κινέζων έχουν απλά πολύ προώθηση και χρήμα. Και τα sangyong είναι τζιπαρες πολύ φθηνές αλλά δεν είδα να παίρνουν πολλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.