Motorola One Vision: Renders επιβεβαιώνουν τη κύρια κάμερα και αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Motorola ετοιμάζει ένα ακόμη Android One smartphone με το όνομα Motorola One Vision. Ωστόσο, ένα νέο leak μας έδωσε μία γεύση ενός νέου χρώματος και επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά της κύριας κάμερας.

Σύμφωνα με προηγούμενα leaks, το Motorola One Vision θα έχει μία 6,2 ιντσών οθόνη με αναλογία 21:9 και ένα punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Τα renders αποκαλύπτουν δύο πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1.7 και OIS. Ο ρόλος της δεύτερης κάμερας παραμένει άγνωστος, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αισθητήρας βάθους.

Στο εσωτερικό του Motorola One Vision θα υπάρχει ο Exynos 9610, που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στο Samsung Galaxy A50 και έχει παρόμοιες επιδόσεις με τον Snapdragon 660. Το smartphone θα είναι το πρώτο της εταιρείας το οποίο θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Samsung. Επιπλέον, φήμες αναφέρουν ότι το Motorola One Vision θα έχει 3 ή 4 GB μνήμης RAM και 3.500 mAh μπαταρία.

Τα renders αποκαλύπτουν ένα ακόμη χρώμα, το σκούρο μπλε, το οποίο θα συνοδεύει την σκούρα καφέ παραλλαγή, η οποία διέρρευσε πριν λίγες ημέρες. Η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 15 Μαΐου.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.