Motorola RAZR 2019: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούν φήμες και leaks για το επερχόμενο Motorola RAZR 2019. Με δεδομένο ότι η επίσημη ανακοίνωση του είναι πρό των πυλών, πάμε να δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το foldable smartphone της Motorola.

Σχεδιασμός

Με βάση renders, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και το πρόσφατο teaser της εταιρείας, γνωρίζουμε ότι το Motorola RAZR 2019 θα έχει clamshell σχεδιασμό. Το συγκεκριμένο design έχει ως αποτέλεσμα το foldable smartphone να καταλαμβάνει λιγότερο όγκο όταν είναι κλειστό, τουλάχιστον σε σύγκριση με όσα μοντέλα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Στην εξωτερική οθόνη φαίνεται ότι θα προβάλλονται ειδοποιήσεις, η ώρα και άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, ακριβώς πάνω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει μία κάμερα που μάλλον θα χρησιμοποιείται τόσο ως κύρια όσο και για τη λήψη selfie. Τέλος, δεν έχουμε ιδέα για το πως θα είναι ο μηχανισμός αναδίπλωσης του foldable smartphone, διότι μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα concept render βίντεο.

Χαρακτηριστικά

Περιμένουμε η εσωτερική οθόνη του Motorola RAZR 2019 να είναι 6,2 ίντσες με OLED πάνελ και ανάλυση 876×2.142 pixels, και η εξωτερική να έχει ανάλυση 600×800 pixels. Κατά πάσα πιθανότητα, η κύρια οθόνη θα υποστηρίζει HDR10+ και θα έχει notch το οποίο θα φιλοξενεί κάποιους αισθητήρες και το μικρόφωνο.

Στο εσωτερικό του Motorola RAZR 2019 αναμένεται να υπάρχει ο Snapdragon 710 τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB μη επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης. Ωστόσο, περιμένουμε να κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση, με πιο ισχυρό επεξεργαστή, περισσότερη RAM και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Σε επίπεδο καμερών, το RAZR 2019 θα έχει μόνο μία κάμερα η οποία θα παίζει τον ρόλο της κύριας και της selfie. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου φήμες για αυτό το στοιχείο του foldable smartphone.

Τέλος, το Motorola RAZR 2019 θα έχει μπαταρία 2.730mAh με υποστήριξη TurboPower γρήγορης φόρτισης 27W και θα τρέχει Android 9 Pie.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η εταιρεία θα παρουσιάσει το Motorola RAZR 2019 στις 13 Νοεμβρίου. Το foldable smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο, και να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Τέλος, η τιμή του περιμένουμε να κυμαίνεται περίπου στα 1.500 ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.