Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

https://youtu.be/Uyle2xtDoSw

Είναι ήδη γνωστό ότι η Motorola θα αναβιώσει το εικονικό της σήμα RAZR με την κυκλοφορία ενός νέου αναδιπλούμενου smartphone, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Μέχρι στιγμής έχουμε δει κάποια renders του Motorola RAZR 2019, τα οποία μας επέτρεψαν να πάρουμε μία γεύση για το σχεδιασμό της συσκευής. Επίσης, αποκάλυπταν μερικά βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

Τώρα, έκανε την εμφάνιση του ένα νέο 360 βίντεο, το οποίο δημιούργησε το γνωστό @waqarkhantech και δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Το βίντεο αυτό δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι σχεδιασμένος και πώς να λειτουργεί ο μηχανισμός αναδίπλωσης του Motorola RAZR 2019.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

Σύμφωνα με το Engadget, το συγκεκριμένο βίντεο χρησιμοποιήθηκε από την Lenovo σε μία συνέντευξη τύπου. Αν και δεν είναι επίσημο render από τη Lenovo, το γεγονός ότι η εταιρεία το χρησιμοποιεί το κάνει πιο σημαντικό. Επιπλέον, το render μοιάζει αρκετά με το πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Motorola για ένα foldable κινητό.

Στο βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι η Motorola ίσως επιλέξει να βάλει ένα μικρότερο πλαίσιο ώστε να θυμίζει την αρχική σειρά RAZR. Η εξωτερική οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξουμε τις ειδοποιήσεις μας.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

Σύμφωνα με προηγούμενα leaks και φήμες, το Motorola RAZR 2019 θα είναι εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 710 και θα έχει 2.730mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει 27W TurboPower φόρτιση.

Λέγεται ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ή με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αναμένουμε το Motorola RAZR 2019 να έχει OLED 6,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 876 x 2.142 pixel, και η εξωτερική οθόνη θα έχει ανάλυση 600×800 pixels.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

Η συσκευή λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, κόκκινο και μπλε χρώμα. Σύμφωνα με αναφορές η τιμή του Motorola RAZR 2019 θα κυμαίνεται γύρω στα $1.500 ή 1.330€.

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Νέο render 360 βίντεο αποκαλύπτει τον μηχανισμό αναδίπλωσης

Προς το παρόν όλα αυτά είναι απλά ικασίες, οπότε θα ήταν καλό να μην τα θεωρήσουμε δεδομένα και να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.