Motorola RAZR 2019: Τα πρώτα hands-on video από το foldable smartphone

Το Motorola RAZR 2019 είναι εδώ και συνδυάζει την καινοτομία του σήμερα με το retro design και μας φέρνει αναμνήσεις από το 2004 και το πρώτο RAZR V3. Πρόκειται για ένα foldable smartphone με οθόνη 6.2 ιντσών OLED Flex View ανάλυσης 2142×876 pixels και αναλογία 21:9 (όπως το Xperia 5 και το Xperia 1).

Το Motorola RAZR 2019 έχει ακόμα μια οθόνη εξωτερικά με διαγώνιο 2.7 ιντσών και ανάλυση 600×800 pixel, η προορίζεται για να εμφανίζει ειδοποιήσεις και να βοηθάει στη χρήση της κάμερας για τη λήψη selfie αλλά και την εκτέλεση φωνητικών εντολών με το Google Assistant. Ο επεξεργαστή του είναι ο Snapdragon 710 με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Κάτω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει η κύρια κάμερα που είναι 16 Megapixel με την selfie κάμερα να βρίσκεται στο εσωτερικό του foldable smartphone και να αγγίζει τα 5 Megapixel.

Το Motorola RAZR 2019 έχει μπαταρία 2.510mAh η οποία υποστηρίζει 15W Turbopower γρήγορη φόρτιση, θύρα USB Type-C, κλασσικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, και τρέχει Android 9 Pie. Θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική από την Verizon στις 26 Δεκεμβρίου με τιμή 1.500 δολάρια Αμερικής. Εκτός ΗΠΑ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

, Motorola RAZR 2019: Τα πρώτα hands-on video από το foldable smartphone

, Motorola RAZR 2019: Τα πρώτα hands-on video από το foldable smartphone

, Motorola RAZR 2019: Τα πρώτα hands-on video από το foldable smartphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

απο τα πιο ωραια fold για εμενα…

παπαροκας

επειδή είμαι ποιμένας ασκητής και εχω ιστορικό στις προφητείες θα σας πω απο τωρα οτι η apple οταν αποφασισει να παει στα folds μετα απο τέσσερις γενιες iphone θα επιλέξει αυτη την υλοποίηση και οχι της samsung – huawei!

Sifis

Τέσσερις γενιές?? Πολύ βιαστικό σε βρίσκω, ακόμα στη notchάρα είναι! Ακολουθεί μικρότερο notch, μετά τρυπούλα, αργότερα σκέτη οθόνη και μετά βλέπουμε.

noname

Θεωρώ ότι είναι το foldable κινητό με το ωραιότερο και πρακτικότερο disign. Βέβαια, όλα τα υπόλοιπα specs αντιπροσωπεύουν κινητά που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 400-450 ευρώ. Όσο σκέφτομαι ότι έχουν τοποθετήσει μία από τις κάμερες του oneplus 6 χωρίς ois, μπαταρία που πιθανότατα (μη πω βεβαιότατα) δεν μπορεί να βγάλει τη μέρα, οθόνη hd και επεξεργαστή κινητών αξίας 190-400 ευρώ, θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσεις 1500 ευρώ μόνο για την αίσθηση νοσταλγίας και για το πανέμορφο disign. Η ίδια εταιρία στα 400 ευρώ δίνει το one zoom με 48mp ois camera, μπαταρία 4000 mha και έναν αρκετά κοντά σε επιδόσεις επεξεργαστή (snapdragon 675). Τουλάχιστον, θα μπορούσε να τοποθετήσει τoν 48 mp IMX586 Exmor RS φακό της Sony (Tον έχουν κινέζικα κινητά από 250 ευρώ). Πρώην και αρκετά ευχαριστημένος χρήστης motorola moto z.

Στυλιανός

Από ότι βλέπω ξεκινάει μία καινούργια γενιά smartphone πιο νοικοκυρεμένη και συμμαζεμένη όχι αυτά τα βατραχοπέδιλα που βγαίνουν τα καινούργια

Πετρούλα

Ένα μπράβο στν μότο,επιτέλους να αρχίσουν να βγάζουν κάτι διαφορετικό , έχω βαρεθεί με όλα να έχουν το ίδιο σχέδιο, θα το αγοράσω από το άμαζον.

George

Δεν μπορείς να πεις όμως, η Motorola έμεινε πιστή στο δόγμα του original Razr…τρομερό design, σωστό execution, αστεία specs, camera άλλης εποχής και τιμή στο Θεό!

Petros

Η αμήχανη στιγμή που η lenovo πουλάει κινητό με 1500 ευρώ, ποσό φθηνό μοιάζει τώρα το fold τις samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.