Motorola Razr: H τρίτη γενιά foldable έρχεται με καλύτερο επεξεργαστή

Η Motorola ετοιμάζεται να παρουσιάσει την τρίτη γενιά του Razr, η οποία θα είναι εφοδιασμένη με καλύτερο επεξεργαστή. Ο ανταγωνισμός στα foldables έχει φτάσει στα ύψη και η Motorola ετοιμάζεται να ανταποκριθεί με το νέο της Razr.

Την είδηση αποκαλύπτει ένα στέλεχος της Lenovo, στην οποία ανήκει η Motorola, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Κίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Motorola Razr με τη σύγχρονη μορφή του, δηλαδή την αναδιπλούμενη οθόνη έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2019, σε μία εποχή που η λέξη foldable ήταν εντελώς έξω από την τεχνολογική δημόσια σφαίρα.

Στην αναφορά του στο Razr, το στέλεχος της Lenovo σημειώνει όλα όσα έκανε με διαφορετικό τρόπο το foldable της Motorola, τονίζοντας ότι πλέον βρισκόμαστε στη φάση όπου θα βελτιώσει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά στην τρίτη γενιά, με τη βοήθεια ενός καλύτερου επεξεργαστή, χωρίς, όμως, να γίνεται αναφορά στο ποιος θα μπορούσε να είναι ο επεξεργαστής αυτός.

Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν έναν δεδομένο στόχο που δεν είναι άλλος από το Samsung Galaxy Z Flip 3.

Επεξεργάστηκε την 28 Δεκεμβρίου 2021 10:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.