MWC 2019: Το foldable smartphone Huawei Mate X διέρρευσε

Huawei Mate X, MWC 2019: Το foldable smartphone Huawei Mate X διέρρευσε

Πριν λίγες ημέρες στο Unpacked event που πραγματοποίησε η Samsung μας παρουσίασε το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, το Samsung Galaxy Fold. Επίσης, η Huawei είχε κάνει teaser το δικό της αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το οποίο περιμένουμε να το παρουσιάσει στην MWC 2019.

Νωρίτερα σήμερα, ένας χρήστης του Twitter ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την MWC 2019, δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας αφίσας στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei.

Η αφίσα μας αποκαλύπτει αρκετά σε σχέση με τη συσκευή. Αρχικά, δείχνει το τηλέφωνο πλήρως ανοιχτό, εντελώς κλειστό, και σε ενδιάμεση κατάσταση. Επίσης, η αφίσα επιβεβαιώνει το όνομα της συσκευής που δεν είναι άλλο από το Huawei Mate X. Το τελευταίο στοιχείο που περιέχει η αφίσα είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η Huawei για το συγκεκριμένο smartphone “World’s first foldable 5G phone”.

Ο σχεδιασμός του Huawei Mate X είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν του Samsung Galaxy Fold. Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung έχει την κύρια εσωτερική οθόνη, και μία εξωτερική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η συσκευή είναι διπλωμένη. Από την άλλη, το Huawei Mate X έχει μία ενιαία οθόνη η οποία αναδιπλώνεται στο εξωτερικό του τηλεφώνου, και όταν η συσκευή είναι κλειστή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης.

Σίγουρα ο σχεδιασμός του Huawei Mate X είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά ξέροντας καλά την Huawei σίγουρα η εταιρεία έχει κρυμμένο κάποιο άσσο στο μανίκι της. Υπομονή μέχρι αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, που η εταιρεία θα αποκαλύψει τα πάντα για τις νέες τις συσκευές.

Το TechBlog βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη για την MWC 2019 και θα σας κρατά ενήμερους με όλα τα νέα από την έκθεση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τρία Λιοντάρια

Απάντηση Apple: Ξεστοκάρισμα iPhone SE

Flagship_killer

Αν και πιστός στη Samsung…. αυτό μου αρέσει περισσότερο…
Όπως και να χει θέλω να δω το RZRv4… αν ισχύουν τα σχέδια, μιλάμε για το μακράν ομορφότερο

CaptainTech

“World’s first foldable 5G phone”??????

Αυτό δεν είναι το Samsung galaxy fold?

kagouro

@CaptainTech η Samsung το μονο 5G που εβγαλε ειναι το S10 5G. Το Fold και τα υπολοιπα s10 ειναι 4G αν δεν κανω λαθος.

Gabriel

@CaptainTech: Μάλλον δεν το περίμεναν όταν ετοίμαζαν την αφίσα.

@kagouro: Θα έχει και 4G και 5G έκδοση.

τακης

Νταξει εχουν ξεφυγει εκει στη Huawei και δεν είναι τυχαιο που ξεπερασε την apple σε πωλήσεις.

@Τρια Λιονταρια αφου ξεπουλησαν το iPhone 6 στα 199ευρω οποτε κατι πρεπει να στεστοκαρουν

Petros

Εδω τις γυρισαν ολα τα mate 20 pro με οθόνες πράσινες, το foldable την μάραναν!!!

John Real

@Petros
Ολες οι εταιρειες εχουν κατασκευαστικες αστοχιες πχ Note 7 που επιαναν φωτια , iphone που λυγιζαν και δεν επιαναν καλο σημα κτλ

πετρακος

απλα εσβησε το fold.το εκανε να μοιαζει με προηγουμενης γενιας!τωρα αν ειναι και αξιοπιστο που θα φανει τους επομενους μηνες μιλαμε για τι μεγαλο μπαμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.