Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Πλησιάζει ο Οκτώβριος ο μήνας όπου όλα τα νέα high-end smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στην Ελλάδα και η μάχη προβλέπεται τεράστια. Οι φίλοι των smartphones θα μπορέσουν να επιλέξουν από μια πλούσια γκάμα μοντέλων smartphones με ποικιλία σε λειτουργικά συστήματα όπως Android, iOS και Windows Phone. Παρακάτω ακολουθούν οι επίσημες τιμές λιανικής αυτών.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.

Samsung Galaxy Note 3 τιμή 799 ευρώ

Sony Xperia Z1 τιμή 749 ευρώ

Sony Xperia Z Ultra τιμή 749 ευρώ

Nokia Lumia 1020 τιμή 699 ευρώ

LG G2 τιμή 599 ευρώ

Huawei Ascend P6 τιμή 399 ευρώ

Update: Αποκλειστικό: Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

iPhone 5S τιμή ?

iPhone 5C τιμή 629 ευρώ

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2013 10:24

Σχόλια

  • ενταξει αυτεσ ειναι τιμες πλαισιο..σε σκρουτζομαγαζα ειναι και φθηνοτερα τα συγκεκριμενα :)

  • ρε παιδια πανε καλα? τι τιμες ειναι αυτες? κινητα ειναι.. ελεος πια ουτε ενα καλο pc δεν κοστιζει τοσο ακριβα! εδω δεν θαχουμε να φαμε σε λιγο.

  • Oppo find 5 με 400 € και αντε γεια στους υπόλοιπους. Και δεν είναι απλά καλύτερο vfm απο τα περισσότερα flagships, είναι απλά καλύτερο, period.

  • Η πιο καλή επιλογή για κατόχους tablet ειναι το iphone 5C, για τους υπόλοιπους προτείνω iphone 5S. Apple 4ever!!!

  • Παμε για Galaxy Note III..ειναι η αγαπη μου η μεγαλη !!!
    Στανταρ ομως δεν θα το παρω το πρωτο 3μηνο και στανταρ δεν θα το παρω απο Σκρουτζ γιατι τα "ξενα" ΝΟΤΕ εχουν θεμα με το πενακι και τα Ελληνικα του.
    Κατοχος Galaxy Note II

  • Εξαιρετικό το G2,στην ίδια τιμή είχε ξεκινήσει και το g κ μέσα σ'ενα 5μήνο έφτασε τ 320, ελπίζουμε να γίνει το ίδιο.
    Πάντως στο πλάισιο το χει αναρτήσει στο site 649(λέει αναμένεται σύντομα) και στο vnp 599(κατόπιν παραγγελίας)

  • ρε παιδια ειχα παρει τηλεφωνο σε ενα απο τα μεγαλα αυτα μαγαζια δε θελω να πω σε πιο και τους ρωτησα που ωφειλεται το μεγεθοσ της τιμης σχετικα με τα αλλα μαγαζια..και μου ειπαν Η ΕΓΚΥΗΣΗ..Σαν λογιστης λοιπον επιασα το νομοθετικο πλαισιο της ΕΕ για να δω αν επιτρεπεται να μπει οτιδηποτε χωρις εγκυηση απο τον προμηθευτη σε ενα κααταστημα..απαγορευεται ρητα λοιπον βαση νομου..κοροιδεια σκετη ειναι αυτα τα μεγαλα μαγαζια..support στη μικρομεσσαια κινηση με προσιτες τιμες για ολους :)

  • Σωστά τα λέει ο φίλος Spukie #19..
    Μόνο να έχετε το νου σας στα παραεισαγωγής που ΔΕΝ είναι από E.E και στο Note(λόγο Ελληνικών και πένας) που δε θα αναγνωρίζει το λογισμικό του την Ελληνική γραφή.
    *Η Samsung πάντως δέχεται ΟΛΑ τα κινητά της ανεξαρτητου χώρας

  • Πω πω αυτα ειναι! Παντως Ζ1 για εμενα τρωει Χ μιας και ο προκατοχος του στα 400 που ειναι τωρα αξιζει πολυ περισσοτερο απτο Ζ1 (+300Ε για καλυτερη καμερα και οθονη?) Το LG G2 για εμενα ειναι το καλυτερο κινητο (τουλαχιστον στις ιντσες του). Αρκει και να υποστηριχθεί απο την LG

  • Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου το Huawei Ascend p6 σε ροζ χρώμα αλλά δεν το βρίσκω στην Έλλαδα,ξέρεις κανείς πως μπορώ να το βρω? αν οχι σιγα δεν πειράζει και σε άσπρο χρώμα μια χάρα είναι....

  • Εγώ είμαι ανάμεσα G2 με Z1 αλλά περισσότερο για G2 σαν θέμα κινητού, αυτό που είναι τρελό μείον είναι ότι έχει μόνο 16G και τα 32G άγνωστο πότε θα έρθει, αν καθιστεριση πολύ πάω για SONY.

  • wow το huawei p6 στα σκρουτζομάγα κάνει 345 , 400 στα μεγάλα... πανέμορφο,αλουμίνιο, τετραπύρηνο, HD οθόνη, 2gb ram σε τέτοια τιμή? τι άλλο να ζητήσεις... και το G2 επίσης πολύ καλή τιμή γι αυτά που δίνει αλλά το p6 χαλαρά το καλύτερο value - for - money που υπάρχει αυτή τη στιγμή μαζί με το nexus 4

  • Lg g2 αξια 600ε
    Να δουλευεις να καταναλωνεις και σε οτι συμβαινει γυρω σου να εισαι θεατης,αξια ανεκτιμητη.

  • Nokia lumia 1020 απλά τέλειο :)
    Α και μετά Lg G2, φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή (σε σχέση με τα υπόλοιπα) και πολύ καλό after sales που δε σου βγάζουν την πίστη για να σου φτιάξουν το κινητό.

  • Ειναι πολυ ευχαριστο που η LG κρατα χαμηλα την τιμη (αν ειναι δυνατον να θεωρουμε πλεον τα 600 λιγα) με τα πολυ καλα χαρακτηριστηκα του, ετσι ωστε (ελπιζω) να οδηγησει σε οικονιμικο ανταγωνισμο με ολους τους αλλους που ζουνε στην δικια τους πραγματικοτητα...Ευκαιρια το LG G2!!!

  • Mε χιλια το lg g2 κι απο εμενα!!! Γι αυτα που σου δινει ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο τους αλλους...

  • Με τη σειρα optimus g, gPro κ τωρα το g2 η LG με το πολυ καλο software κ τη πολιτικη τιμων που εχει επιλεξει θα θρεθει κορυφη σε προτιμησεις καταναλωτων στο μελλον.Απο τι γνωριζω ειναι η μοναδικη made in korea ενω οι αλλοι china.Αν κανω λαθος διορθωστε με.

  • Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνίσω μαζί σας ως προς το G2. Ενώ είναι ένα εξαιρετικό κινητό δεν θα προχωρούσα στην αγορά του για τους παρακάτω λόγους:
    1 16 GB εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Βάλε 8GB το λειτουργικό σύμφωνα με το παραπάνω από το gsmarena και μας μένουν 8GB διαθέσιμα για χρήση.Με τα 13MP κάμερα που έχει και με μέσω όσο 4MB η φωτογραφία καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρέπει να γράφει και να σβήνει συνέχεια.
    2 Υποστήριξη. Τo G Pro βγήκε με 4.1.2. και τόσους μήνες μετά παραμένει στην ίδια έκδοση λειτουργικού. Άρα για πιό λόγο να δώσω τα παραπάνω χρήματα όταν ξέρω ότι το κινητό μου δεν θα αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση λειτουργικού ή αν συμβεί αυτό θα είναι πολύ καιρό αργότερα. Και για αν μην παρεξηγηθούμε δεν είμαι Fan των συνεχών και προβληματικών κάποιες φορές αναβαθμίσεων (κυρίως Sony και Sammy) αλλά όταν μια συσκευή είναι (και κοστόλογείται επίσης) ως high end έχω και κάποιες απαιτήσεις.
    3 Τιμή. Ναι μεν είναι το χαμηλότερο σε τιμή σε σχέση με όλα τα παραπάνω αλλά η γρήγορη πτώση τιμής φέρνει μικρή μεταπωλητική αξία. Και ενώ για κάποιους αυτό είναι καλο για όσους αλλάζουν σχετικά γρήγορά τα κινητά τους αυτό σημαίνει ασύμφορη αγορά.(άσε που δείχνει ότι η LG και η κάθε αντίστοιχη εταιρεία υπερτιμολογεί τα προιόντα της).
    4 Το G ήρθε 1 χρόνο σχεδόν στην Ελληνική αγορά μετά την παρουσίαση του και μετά από λίγο καιρό(περίπου ένα μήνα) η τιμή του έπεσε και μάλιστα κατά πολύ. Αυτό και αν αποτελεί κοροιδια προς τους πελάτες της.(Ας το έφερνε από την αρχή πιο φτηνά)
    5 Την ίδια περίοδο που θα έρθει στην Ελληνική αγορά,αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο Nexus που θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Για όλους τους παραπάνω λόγους γιατί να προβεί κάποιος σε αγορά του παραπάνω κινητού?

  • φιλε dark master 1. υπαρχει κ 32GB 2.Το G PRO δουλευει 4.1 ακομη, αλλα καλυτερα απο τα περισσοτερα 4.2 εκει εξω το ειπες κ συ με το τροπο σου.θα παρει αναβαθμισεις εστω κ αργα αλλα οχι προβληματικες φανταζομαι.οντως χρειαζεται γρηγοροτερη ανταποκριση εκει αλλιως παιρνεις Nexus.3.οτιδηποτε εκτος iphone χανει γρηγορα τι τιμη του.αν δε παρεις αμεσως ενα κινητο οταν βγαινει δινεις λιγοτερα κ χανεις λιγοτερα.μετραει βεβαια κ η αρχικη τιμη εκκινησης αλλα παντα χαμενος εισαι.4.συμφωνω μαζι σου αν κ νομιζω τωρα παιρνει μπρος η LG.5.το Nexus 5 θα ερθει με το νεο ετος απο χαρακτηριστικα δεν θα ειναι ακριβως τα ιδια,μιλαμε για τελειως διαφορετικα τηλεφωνα.ο καθενας γνωριζει τι ταιριαζει για τον εαυτο του.φιλικα κ καλο βραδυ

  • @ Jon επίσημα Ελλάδα θα έρθει η έκδοση με τα 16GB.Και λέω επίσημα γιατί στην παράλληλη αγορά παίζει ρόλο από ποια χώρα θα φέρεις το κινητό και από ποια εταιρεία γιατί παρουσιάζονται μικρά προβληματα ασυμβατότητας με τα εδώ δίκτυα(MMS,70 χαρακτήρες στα SMS).
    Το G Pro μπορεί να δουλεύει απροβημάτιστα αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στην 4.3 και τον επόμενο μήνα παρουσιάζεται η 4.4 μαζί με το νέο Nexus(κάτι ακούγεται για 10/10). Οπότε είναι ήδη 2 εκδόσεις πίσω και πάει για 3 όταν όλοι οι ανταγωνιστές της είναι ήδη στην 4.2.2 και αναβαθμίζονται σε 4.3.Υπό κανονικές συνθήκες να συμφωνίσω μαζί σου για την απρόβλημάτιστη λειτουργία αλλά μην ξεχνάς επίσης πως μιλάμε για τη ναυαρχίδα της εταιρείας (άρα το πιο προβαλλόμενο μοντέλο της)
    Και επειδή πιάσαμε το πονεμένο θέμα των αναβαθμίσεων να σου θυμίσω ότι υπάρχει το One που αναβαθμίστηκε από 4.1 σε 4.2.2 και ήδη από ότι ακούγεται πάει σε 4.3 αυτό το μήνα. Και το κυριότερο δουλεύει απροβλημάτιστα. (Για να μη μιλήσω για Xiaomi με αναβαθμίσεις κάθε παρασκευή).
    Όσον αφορά τη πτώση τιμής θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά η LG και έπειτα η Sony είναι οι εταιρείες που οι ναυαρχίδες τους είναι αυτές με τη μεγαλύτερη πτώση τιμής στο 3μηνο ή 6μηνο (όχι μόνο σε skroutzομαγαζα αλλά και στα λεγόμενα "μεγάλα" καταστήματα).
    Η Samsung και κυρίως η HTC κρατάνε σταθερές τις τιμές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  • Εγώ εάν ήταν να αγοράσω κάποια από αυτές τις συσκευές αυτή θα ήταν η το g2 (με μόνο του μειονέκτημα ότι δεν δέχεται κάρτες microsd) η το note που είναι κορυφή από όλες τις απόψεις..! Τα Sony δεν μου αρέσουν γιατί θεωρώ ότι έχουν απαράδεκτες διαστάσεις και οθόνες. Το Nokia είναι αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή λόγο κάμερας αλλά μόνο για αυτό..! Και τα iPhone.... τι να πω..?Βασικά γελάω...! Δεν τα θεωρώ καν smartphones πλέον αλλά αξεσουάρ για κοριτσάκια...!!

  • dark master παιρνεις το nexus 5 που θα ναι κ πυραυλος κ απο αναβαθμισεις εισαι αρχηγος...! Αν θες το G2 περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του, αφου το ξερεις κιολας, οτι θα πεσει κ το αγοραζεις.! Αλλιως αν δεν εχει προβλημα η τσεπη σου κ δεν μπορεις να περιμενεις τα σκας οπως κ οι αιφονακηδες για το αξεσουαρ τους. Ειναι θεμα του τι θες. Αν το θες κ σου αρεσει ΕΣΕΝΑ τι σε νοιαζει μετα τι θα το κανεις. Εγω θα το κρατουσα στην συλογη μου. Σιγα μην πουλουσα τετοιο κοσμημα. Αν το προσεχεις θα το πουλησεις σε καλη τιμη κ αν προσεξεις μετα απο καποιο διαστημα οι τιμες ξανα ανεβαινουν κ αρκετα μαλιστα λες κ παιζεις σε χρηματιστηριο.

  • Εμενα μου κανει εντυπωση οτι οι τιμες που βλεπω στο γερμανικο το αμαζον ειναι τα περισσοτερα 100€ πιο κατω,πχ LG g2 489 ,Lumia 1020 625 και παει λεγοντας,βεβαια θα μου πεις ελλαδα ειναι αυτη και οι φοροι ειναι διαφορετικοι οκ...Οσο αφορα τις συσκευες τι γινεται με αυτο το κολοχοναμι και κανει τοσα λεφτα?ελεος σιγα το κινητο το ειδα εδω στο βερολινο που ειμαι απο κοντα στην εκθεση,πολυς ντωρος για κατι που δεν ξεπερνα τα ορια,πιστευω σαν κατοχος Lumia 920 εαν θα βγαζαν το 1020 σε κοκκινο οπως εχω το δικο μου θα το αγοραζα σημερα κι ολας,αν οχι θα παρω το μαυρο οταν πεσει η τιμη....

  • Εγω θα περιμενω τις νεες συσκευες που θα βγουν σε μικροτερο μεγεθος ( τυπου GS 3 )

    Εως τοτε με καλυπτει το GS 3 μου,νομιζω δεν εχουν διαφορες τα μηχανακια πλεον.

    Επισης το κινεζικο δεν ξερω αν θα παρει αναβαθμισεις οποτε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.