Το Nexus 5 με Android KitKat εμφανίζεται σε μπαρ

Το επόμενο Nexus 5 ακούγεται ότι θα είναι κατασκευής LG και ότι θα έχει δυνατή φωτογραφική μηχανή με την φροντίδα της Nikon. Πρώτη φορά το πήραμε γραμμή πριν δύο εβδομάδες και σήμερα εξακολουθούν οι διαρροές φωτογραφιών αλλά και μερικών βίντεο ελάχιστων δευτερολέπτων.

Παρακάτω ακολουθούν οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα τις οποίες και “πειράξαμε” λίγο για να φανεί το κινητό καλύτερα. Το επόμενο Nexus 5 αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone με την νέα έκδοση Android KitKat.

Πηγή

Σχόλια

    • eleni, δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα. Τα τσέκαρα τώρα από υπολογιστή, tablet και smartphone.

  • το μόνο που με ανησυχεί είναι με όλα αυτά που έχει εαν μείνει σε χαμηλή τιμή, γιατί το θέλω για επόμενο κινητό!

  • ελπίζω να μην είναι έτσι το τελικό σχέδιο της συσκευής (nexus 5), γιατί o προκάτοχος το nexus 4 είναι πολύ όμορφη συσκευή.

  • Κατανταει αηδια αυτο με τα μπαρ και τα λεωφορια που ξεχνανε κινητα που δεν εχουν βγει ακομα.Και ακομα δεν εχουμε 4.3 και θα βγει το 4.4???πατε καλα μωρε?τι σας ποτιζουν εκει περα?

  • Αρχισανε οι διαρροες παλι? Δεν κουραστηκαν ολοι αυτοι οι μεθυσμενοι υπαληλοι βρε παιδι μου ?:P

  • Παρατηρώ πτώση στην ποιότητα κατασκευής ή μου φαίνεται; Αν πρόκειται να είναι έτσι η τελευταία εικόνα της συσκευής θα προτιμήσω το τωρινό nexus 4 με το γυαλί μπρός πίσω, άλλο πράγμα το πλαστικό και άλλο το γυαλί!

  • Συμπερασμα:Ο φετιχισμος των ψηφιακων μεσων και ο αλκοολισμος δεν διαφερουν και πολυ,τα θυματα δε και των δυο καταληγουν παντα σε ενα μπαρ!!!.Πλακα στην πλακα, εεε?

  • Συμφωνώ για το πλαστικό, αν είναι όντως, ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει και το 4άρι έιναι πολύ καλύτερο και επίσης μια χαρά 4.3 έχουμε και πολύ ωραία να βγει και η 4.4 (κάτοχος Nexus 4 :P )....Αν ήταν να περίμενε η Google τους κατασκευαστές για να βγάλει καινούργια έκδοση θα ήμασταν ακόμη στο 4.1.2!!

  • το Nexus 5 οδεύει πλήρως ανανεωμένο προς την αγορά στα μέσα Οκτωβρίου, μαζί με την κυκλοφορία του νέου Android 4.4 (aka KitKat).

    - Θα φοράει τον νέο κορυφαίο τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3 GHz.

    - θα είναι στα 3GB RAM

    - Η διαγώνιος της OLED οθόνης θα μεγαλώσει στις 5,2 ίντσες, με ανάλυση 1920x1080p και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο.

    - Ο φωτογραφικός αισθητήρας θα είναι 16 Megapixel.

    - Ο μπροστινός φωτογραφικός αισθητήρας θα είναι 2.1 Megapixel.

    - Θα είναι πλέον δυνατή η σύνδεση σε LTΕ δίκτυα.

    - θα έχει μπαταρία 3300mAH

    - θα βγει στα 16GB , 32GB και 64GB

  • @tsele η ποιοτητα κατασκευης ειναι λογικο να πεσει αν ο Giorgos εχει δικαιο με τα παραπανω specs ειναι λογικο να ριξουν την ποιοτητα κατασκευης για να κρατησουν την τιμη, αλλα δεν με πειραζει αυτο. ριξε και μια ματια στην samy
    @wrech το android ειναι λογικο να βγαλει νεες εκδοσεις android για να μπορεσει να βελτιωθει, η google δεν ευθυνεται αμα εσυ εχεις αρχαιο κινητο ή η εταιρια σου δεν μπορει να σου παρεχει αναβαθμησεις. σαν χρηστης nexus 4 και 10 χαιρομαι να βλεπω συνεχεια αναβαθμησεις στο android

  • Συγνωμη αλλα επειδη καποιος ανεφερε οτι το 4 δηθεν ειχε ποιοτητα κατασκευης. Ωραιο ανεκδοτο. Σαν τεχνικος ανοιξα 2 φορες το 4αρι κ ητανε πλαστικο απο βουτυρο με κινδυνο ζημιας 80%. Απο ποτε LG κ ποιοτητα κατασκευης συμβαδιζουνε??????
    @nexus φιλε πρεπει να εισαι φανατικος της Google.......

  • @ katw ta florakia σε πηρα χαμπαρι ποιος εισαι και ασε τις χαζομαρες, ειναι μια απο τις καλυτερες συσκευες εκει εξω. και παλι το προτιμω απο κατι κινεζιες που βλεπω να σχολιαζουν κατι μπατακια σε κατι forums

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.