Nokia 1, 1 Plus και 2.1: Θα αναβαθμιστούν στο Android 10 Go Edition

Η Google πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του λογισμικού της Android 10, και νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα τη νεότερη Go έκδοση. Αρκετές εταιρείες όπως η OnePlus και η Huawei έχουν ανακοινώσει ποιες από τις συσκευές τους θα πάρουν το Android 10 και έχουν δώσει ένα σχετικό χρονοδιάγραμμα. Τώρα, η HMD Global που κατασκευάζει τα Nokia smartphones ανακοίνωσε τις συσκευές που θα ενημερωθούν στο Android 10 Go edition.

Η πρώτη συσκευή της HMD Global που θα ενημερωθεί στο Android 10 Go edition είναι το Nokia 1 Plus και αυτό θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2020 Ύστερα, το δεύτερο τρίμηνο το 2020 θα λάβουν την ενημέρωση τα Nokia 1 και Nokia 2.1.

Όπως ανέφερε η Google, το Android 10 Go edition θα είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές σε σχέση με την Pie έκδοση του λογισμικού, ενώ οι εφαρμογές θα ανοίγουν κατά 10% γρηγορότερα.

Και οι τρεις συσκευές κοστίζουν περίπου 100€, οπότε είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε μία εταιρεία να ενημερώνει entry level συσκευές οι οποίες κυκλοφόρησαν μέχρι και 1 χρόνο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν εταιρείες που δεν ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση ιδιαίτερα ακριβών συσκευών.

Αναφορικά, η Counterpoint Research στο παρελθόν είχε βρει ότι η HMD Global κατέχει τον θρόνο των ενημερώσεων έχοντας 96% από τις συσκευές της ενημερωμένες στο Android 9 Pie. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει βάλει στόχο να πιάσει το 100% με το Android 10.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Σεπτεμβρίου 2019 17:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.