Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια

Για όσους είχαν την απορία αν θα βλέπαμε νέο κινητό με το λογότυπο της θρυλικής Nokia, η Microsoft δίνει την απάντηση. Πήρε το Nokia 105 από τις αρχές του 2013 και το ανανέωσε κρατώντας την ίδια ονομασία. Το νέο Nokia 105 feature phone έρχεται σε μια αγορά που κατακλύζεται από smartphones και απευθύνεται σε όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την τεχνολογία.

Το πρώτο Nokia 105 του 2013, σύμφωνα με την εταιρεία πουλούσε 100 κομμάτια ανά λεπτό, οπότε ακόμη και στην οικονομική τιμή που διατίθεται φέρνει κέρδη στα ταμεία. Η τιμή των 20 δολαρίων (προ φόρων) και οι βελτιώσεις που έχουν γίνει, το κάνουν μια αξιοπρεπή επιλογή για την κατηγορία του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Nokia 105 έχει Series 30+ UI, οθόνη 1.45 ιντσών έγχρωμη με ανάλυση 128×128 pixels, έχει καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις, ήχο κατά 20% βελτιωμένο ενώ χωράει μέχρι και 2000 επαφές. Έχει φακό, microUSB charging connector, αποσπώμενη μπαταρία 800mAh που δίνει 15 ώρες ομιλίας και 35 μέρες stand-by. Επίσης έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα παιχνίδια Snake Xenzia και Bubble Bash 2

Όπως είπαμε απευθύνεται σε χρήστες που είτε για πρώτη φορά αγοράζουν κινητό είτε ανήκουν στην κατηγορία που θέλουν κάτι αξιόπιστο,ανθεκτικό και με καλή μπαταρία. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από αυτόν τον μήνα ανά τον κόσμο και θα βγαίνει σε μαύρο, λευκό και γαλάζιο. Υπάρχει η επιλογή για μια ή δυο κάρτες SIM και τα δυο θα είναι στα 20 δολάρια (προ φόρων).

Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια, Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια

Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια, Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια

Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια, Nokia 105: Το νέο feature phone της Microsoft στα 20 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Parastas

Υπάρχει και η κατηγορία που θέλει ένα φτηνό δεύτερο κινητό.

Εγω τα γουστάρω αυτα τα feature phones έχω την έκδοση του 2013 και είναι τέλειο για λίγη απεξάρτηση που και που…

zois

και να φανταστης ενα τετοιο κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα το περναμε καποτε για ναυαρχηδα και το πληρωναμαι 150 με 200 χιλιαδες δραχμες εδω και αν κολλαει κλεω τα λευτα μου αλα δυστηχος ετσι ειναι η τεχνολογια τι να κανουμε και ενο ξερουμε για παρεδειγμα οτι και το s6 καποτε δεν θα αξιζει ουτε 100 ευρω σημερα το αγοραζουμαι με 750 γιαυτο τουλαχιστον αυτα τα 2 χρονια που θα περναει η μπογια τους να κοιταμε να χαιρομαστε της ναυαρχηδες μας οσο περισσοτερο γινεται.

Gvirginia

Ότι πρέπει για στρατό. Το “αντίπαλο” Samsung E1200 του 2012 έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά, όμως το Nokia έχει και ράδιο. Πάντως είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά με το μοντέλο του 2013, άρα μάλλον η μόνη αναβάθμιση που κάνανε ήταν στον ήχο-τηλεφωνία.

Vagelis

Ελεος, και αυτό αντιγραφή του 5c!!
(Just kidding).

TrollPost

Τι bezels ειναι αυτα θεε μου! απατο θα παει!! 😛

ΓιαννηςΡ

Ας κοιταξου το σαρ σε τετοιες συσκευες στη Νοκια και τα λεμε!

Spiros

Η οθονη του θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον οσο ειναι ολοκληρο το μαυρο περιθωριο πανο απο τα κουμπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.