Nokia 2.3: Έρχεται με Helio A22, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Nokia 2.3, Nokia 2.3: Έρχεται με Helio A22, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Το Nokia 2.2 ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2019. Πρόκειται για ένα entry-level smartphone με τον τετραπύρηνο MediaTek Helio A22 και 5,71 ίντσες HD+ οθόνη με waterdrop notch. Τώρα, η HMD Global ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του, που θα ονομάζεται Nokia 2.3.

Τι αποκαλύπτουν οι διαρροές

Σύμφωνα με αναφορές, τα δεδομένα της βάσης ενός διανομέα αποκαλύπτουν το επερχόμενο smartphone. Στην ίδια βάση δεδομένων είχε εντοπιστεί και το Nokia 7.2 λίγο πριν την κυκλοφορία του. Οπότε, μπορούμε να θεωρήσουμε τις πληροφορίες που παρέχει ο διανομέας ιδιαίτερα αξιόπιστες.

Η καταχώρηση στη βάση δεδομένων αποκαλύπτει ότι το Nokia 2.3 έχει αριθμό μοντέλου TA-1206, υποστηρίζει dual SIM και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα Sand, Cyan Green και Charcoal.

Nokia 2.3, Nokia 2.3: Έρχεται με Helio A22, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αριθμό μοντέλου TA-1206. Παλαιότερα, είχε εμφανιστεί στην FCC ένα smartphone της HMD Global με αυτόν ακριβώς τον αριθμό μοντέλου. Τότε είχε θεωρηθεί ότι το smartphone θα ονομάζεται Nokia 5.2. Όπως όλα δείχνουν, τελικά θα είναι το Nokia 2.3.

Χαρακτηριστικά

Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα χαρακτηριστικά του Nokia 2.3, περιμένουμε να είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του Nokia 2.2. Το τελευταίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, σε σχέση με το Nokia 2.1, αντικατέστησε τον 28nm Snapdragon 425 με τον 12nm MediaTek Helio A22, και ανέβασε τη μνήμη RAM στα 2GB/3GB και τον αποθηκευτικό χώρο στα 16GB/32GB. Η HMD Global αναβάθμισε ακόμη και την πίσω κάμερα από τα 8MP πήγε στα 13MP, αλλά μείωσε τη χωρητικότητα της μπαταρίας από τα 4.000mAh στα 3.000mAh.

Οπότε, αναμένουμε το Nokia 2.3 να έχει ελαφρώς αναβαθμισμένο επεξεργαστή ή να διατηρήσει τον MediaTek Helio A22, η μικρότερη έκδοση να έχει 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, η κάμερα να αντικαταστήσει με κάποια στα 16MP και να έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.