Smartphones

Nokia: Επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση της επόμενης συσκευής

Την ημερομηνία παρουσίασης του επόμενου Nokia προϊόντος της επιβεβαίωσε έμμεσα η HMD Global μέσω πρόσκλησης στα ΜΜΕ.

Η HMD Global απέστειλε προσκλήσεις όπου η εταιρεία αναφέρει ότι στις 25 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν το MWC 2018 ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις συσκευές του.

Στις προσκλήσεις αναγράφεται: « Πηγαίνεις στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη; Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να σε δούμε. Έλα μαζί μας στο Σπίτι των Nokia τηλεφώνων για μια ιδιωτική κι αποκλειστική αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Βαρκελώνης.

Να υπενθυμιστεί ότι πρόσφατα ο Επικεφαλής Προϊόντων της HMD, Juho Sarvikas υποσχέθηκε ότι στη Βαρκελώνη θα επιδείξουν κάτι φοβερό. Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα επιδείξει στο MWC 2018 τα Nokia 6 (2018) και Nokia 7 (και τα δύο κυκλοφορούν στην Κίνα) καθώς και τη ναυαρχίδας της το Nokia 9.

Επίσης το Nokia 8 (2018) αναμένεται μέσα στο έτος, το οποίο θα είναι bezel-less και νέες φήμες θέλουν μέσα στο 2018 να κυκλοφορεί και ένα smartphone με 5 αισθητήρες κάμερας στην πλάτη. Τα δύο όμως αυτά smartphone δεν θα τα δούμε πιθανότατα στο MWC 2018.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2018 14:04

Σχόλια

  • καθε τι νεο που παρουσιαζεται στον mobile χωρο ειναι καλοδεχουμενο ειτε ειναι κατι το συρναπαστικο ειτε το απογοητευτικο!
    Ετσι ειναι η τεχνολογια!
    Αν ανακοινωνε κατι τετοιο η Samsung η η Apple θα ηταν εξελιξη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.