Smartphones

Το Nokia 3310 σημειώνει επιτυχίες, η εταιρεία μεγαλώνει ξανά

Η Nokia ετοίμαζε μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Mobile World Congress, το νέο και ανανεωμένο Nokia 3310, αν και ήδη γνωρίζαμε για την ανακοίνωση του. Φαίνεται πως ο κόσμος αναμένει πολλά από τον πνευματικό διάδοχο του θρυλικού πρώτου 3310, το οποίο έκανε την εμφάνιση του 17 χρόνια πριν.

Μάλιστα, χιλιάδες καταναλωτές έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, προ-παραγγέλνοντας την συσκευή. Εκτός αυτού, η εταιρεία βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της, κάτι που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου στο “πρόσωπο” της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι καταναλωτές έχουν υποδεχθεί το Nokia 3310 με ιδιαίτερη θερμή. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων Carphone Warehouse άρχισε να δέχεται στον ιστότοπο της φόρμες προ-παραγγελίας του κινητού πριν ακόμα έρθει το διαθέσιμο απόθεμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Andrew Wilson, το νέο Nokia 3310 έχει σημειώσει την μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλο feature phone μέχρι σήμερα. Ο ίδιος σημείωσε πως τελικά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά την παρουσίαση της συσκευής ήταν ουσιαστικό και όχι απλά “hype”, με τον κόσμο να θέλει να την αποκτήσει.

Εκτός των εξαιρετικών πρώτων ενδείξεων του 3310 στην αγορά, παρατηρείται μια επαναφορά του Nokia brand name στο προσκήνιο. Η εταιρεία ερευνών Captify υποστηρίζει πως το γενικό ενδιαφέρον για την Nokia εκτοξεύθηκε μετά και την έκθεση MWC 2017. Οι αναζητήσεις που αφορούσαν την Φινλανδική εταιρεία (άσχετα αν πλέον οι συσκευές κατασκευάζονται από την HMD) αυξήθηκαν κατά 800 τοις εκατό σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Επιπλέον, ο κόσμος αναζητούσε στο διαδίκτυο και τους παρόχους που συνεργάζονται με την Nokia, κάτι που δικαιολογεί και την κινητικότητα στις προ-παραγγελίες.

Αναμφίβολα η Nokia έχει κάνει αισθητή την επιστροφή της. Με αξιόλογα smartphones, φημολογούμενες επερχόμενες ναυαρχίδες και φυσικά την επανακυκλοφορία του 3310, η εταιρεία μοιάζει να βρίσκει τον παλιό της εαυτό. Ας ελπίσουμε πως τόσο οι τωρινές, όσο και οι επόμενες συσκευές της θα της δώσουν μια μεγάλη ώθηση στην αγορά, ώστε να δούμε την Nokia ξανά στην θέση που της αξίζει και αυτή είναι στην κορυφή, μαζί με τα αλλά μεγάλα ονόματα του χώρου.

Πηγή

Σχόλια

  • Η μόνη συσκευή με...
    Τεράστια αυτονομία,
    Αποσπώμενη,
    Ράδιο, (επιτέλους),
    Ανθεκτικότητα,
    Και παίζει άνετα...αχακάριστη συσκευή.

    Άνετα παραγγελία μόλις βγεί.
    Στηρίζουμε ουσιαστικές και ποιοτικές συσκευές.

  • Εγω μια ψευτικούρα βλέπω...Καμμία σχέση με την ποιότητα υλικών της...προηγούμενης δεκαετίας. Και μην μου πείτε ότι είναι ελαφρύ. Είναι σαν παιδικό παιχνιδάκι... Λόγω ονόματος θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο "σοβαρό"...

  • @ChristosT : Δεν είναι η μόνη συσκευή με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, ουσιαστικά υπάρχουν πάρα πολλά feature phones με αυτά τα χαρακτηριστικά! Απλά η συγκεκριμένη έστρεψε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του ονόματος της Νοκια και του θρυλικού 3310! Σαν design πάντως καμία σχέση με το πρωτότυπο, αυτό όντως φαίνεται τελείως ψεύτικο όπως γράφει και ο Λεωνίδας! Υπάρχουν άλλα feature phones πολύ καλύτερα...

  • Σαν 2ο σίγουρα θα το πάρω ! Μετά θα περιμένουμε και σειρά 6 κλπ ... και κάπου εκεί θα ψαχνόμαστε για λειτουργικό γιατί στο 3310 θα παίζει Symbian...

  • "Η εταιρεία μεγαλώνει ξανά" ;;;
    Ποια εταιρεία ρε παιδιά; Μην τρέφετε αυταπάτες. Η Nokia δεν υπάρχει πια. Έπαψε να υπάρχει πριν αρκετά χρόνια, όταν πουλήθηκε στη Microsoft.

  • Για 2 κινητό και για ανθρώπους που δεν θέλουν smartphone η για ηλικιωμένους μια χαρά είναι
    μακάρι η nokia να ανακάμψει και να δώσει ενα γερο μάθημα
    προσωπικά θα την ήθελα με δικό της λειτουργικό οχι με android

  • Ρε μας δουλεύετε!;;;
    Το κινητο ιδιο με αυτο που πουλαν οι γύφτοι στα πανηγύρια και το πηραν οσοι τρελοι θελουν να διακοσμησουν το δωματιο! Θα ξανακανει τη ψευτικη κινεζικη νοκια μεγαλη σε εναν ανταγωνιστικό κοσμο ραγδαιας εξελιξης ,αυτον της τεχνολογιας ..!?

  • Φαντάσου το καημένο έχει 49 ευρώ για αυτά που δίνει και ορισμένοι (άποψή τους φυσικά) και λένε...
    Πού και να είχε παραπανω τι θα λέγανε...
    Στα 1000άρια δεν βλέπω την ίδια αυστηρότητα...
    τυχαίο;

  • Ελεος αυτο δεν ειναι 3310 - σιγα μην εχει τα ιδια υλικα με το παλιο αυτο το πραγμα

  • Αναρωτιέμαι, θα γινόταν αυτός ο ντόρος εάν δεν λεγόταν 3310? Γιατί η Nokia βγάζει εδώ και αρκετά χρόνια feature phones με παρόμοια χαρακτηριστικά.

  • Το ωραίο είναι ότι μόνο το όνομα έχει σχέση με το παρελθόν. Τίποτε άλλο. Δεν ανακάμπτει καμία εταιρεία, είναι άλλη εταιρεία

  • Ρε παιδια τόσο δύσκολο ειναι να καταλαβαιτε οτι ειναι ένα καλοστημένο marketing ολο αυτο;;;
    Σιγουρα υπάρχουν και καλύτερα feature phones απο το 3310 αλλα δεν ειναι αυτο που στοχευει η εταιρία....θελει απλα να κυκλοφορήσει τόσο πολυ ώστε να δείξει την επιστροφή του ονόματος NOKIA!
    Με λίγα λόγια ειναι το τέλειο δολωμα😝

  • @Blats:
    Απόλυτα σωστός. Η οποία Nokia φυσικά, δεν υφίσταται ως εταιρεία featurephones και smartphones από το 2011. Από τότε δηλαδή που το mobile division εξαγοράστηκε από τη Microsoft. Τόσο απλά.

  • Συμφωνω με @ChristosT . Φυσικα και δεν ειναι το παλιο , αλλα το θυμιζει, οτι κι αν ειναι αυτο, ειναι ενα χαρουμενo feature phone και απευθυνεται στους νοσταλγους γι'αυτο και το ονομα , δεν ειστε υποχρεωμενοι να το αγορασετε, οποιος θελει να το παρει το παιρνει, δεν το παιρνει με λεφτα απο την τσεπη σας, ουτε λεει η νοκια οτι ειναι καποια ναυαρχιδα , ειναι αυτο που ειναι και οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει για ποιο λογο βγηκε αυτο το τηλεφωνο , ολοι το ζητουσαν. Τωρα φυσικα και ειναι μαρκετινγκ για να πουλησει το κινητο και να προωθησει τα καινουργια μοντελα για να ανεβει ,οποια νοκια και αν ειναι αυτη , αλλα και ποια εταιρεια δεν κανει μαρκετινγκ, μεχρι και τα σαμπουαν διαφημιζονται , μη το κανετε θεμα , για αλλες εταιρειες ορισμενοι δεν το κανουν θεμα , που εχουν και ηλιθιες τακτικες, πιανεις Internet με lte , ειναι καλυτερο απο υπολογιστη και δεν κολλαει ιους. Μπορει αυτοι η ανθρωποι να εχουν οραμα και να θελουν να συνεχισουν αυτο που ηταν καποτε , να την ανεβασουν , οχι απλα να εκμεταλλευτουν το ονομα , μπορει να θελει να βγαλει κατι πρωτοτυπο και ποιοτικο ,αλλα θελει και υποστηριξη , εγω λεω να περιμενουμε πρωτα να δουμε , να δωσουμε μια ευκαιρια και αν ειναι μουφα ,τοτε ας κραξουμε ολοι μαζι.

  • Είναι δεδομένο πως αν δεν του έδιναν την ονομασία 3310 θα είχε πάει άπατο. Η ονομασία έφερε ντόρο, ο ντόρος θα φέρει πωλήσεις και οι πωλήσεις του πιθανόν να δώσουν ώθηση στις επόμενες συσκευές της εταιρίας. Προσωπικά είμαι εντελώς ενάντια σε τέτοιες μαρκετινίστικες π.....ιές. Και στα αυτοκίνητα υπάρχουν αναβιώσεις θρυλικών μοντέλων αλλά οι αναβιώσεις αυτές είναι ποιοτικές και δυνατές και όχι σακαράκες που απλά τους κόλλησαν το θρυλικό όνομα για να κοροϊδέψουν τον καταναλωτή.

  • Αξίζει ένα μπράβο στην Nokia που κατάφερε πόλλους χιλιάδες (κορόιδα) να το προπαραγιλουν!παιδιά το κινητό είναι 99% κινέζικο και το 1% είναι το όνομα τπ άλλο!πάω στοίχημα αν είχε κάποια άλλη όνομασια δεν θα το περνε ούτε ένας!

  • @bezilys

    Η Nokia με κάποιες σωστές κινήσεις θα απειλήσει στο τέλος την ίδια τη Samsung. Αυτό είναι που φοβάστε και τρέμετε...

  • Παίδες μιας και μου αρέσει το συγκεκριμένο και σκέφτομαι να το αγοράσω για δεύτερο αν και ποτέ δεν είχα το original 3310, μπορείτε να μου πείτε με κόστος 50-60 ευρώ που θα παίξει το συγκεκριμένο Ελλάδα, κανένα άλλο καλύτερο feature phone που όπως λέτε υπάρχουν πολλά;
    Δεν αντιλέγω, απλά για να μάθω. Αλλά με σημαντικές υπεράνω δυνατότητες στα ίδια λεφτά πάντα. Thanks.

  • Πολυ ντόρος για ένα απλό feature phone, πέρα από νοσταλγία δεν δείχνει τίποτα νέο.

  • Δεν βρίσκω κανένα νόημα για να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Μόνο για το όνομα θα το αγόραζα. Κατά τ' άλλα, είναι όμοιο με κάτι άλλα Nokia των 20€ που πουλιώντουσαν πριν 2,5 χρόνια. Αν ψάξεις στο eBay, βρίσκεις δεκάδες από τα original μέχρι 40€ και κάποια είναι ολοκαίνουργια. Αν αγόραζα κάτι τέτοιο, σίγουρα το πρώτο. Δεν συγκρίνεται με το καινούριο. Θα σας ρίξω ένα link άμα θέλετε: https://m.ebay.com/itm/NOKIA-3310-riconfezionato-per-sbloccato-qualsiasi-operatore-caricabatterie-/252232742756?hash=item3aba3e3764%3Ag%3AEqMAAOSwBLlVToZt&_trkparms=pageci%253Aaec16218-0416-11e7-9140-74dbd1809b91%257Cparentrq%253Aae9b86a315a0a6a5ca2296cdfffe7be4%257Ciid%253A22 Αυτό είναι ολοκαίνουργιο με 30€.

  • Ελάτε τώρα που αυτό είναι ένα Nokia 3310... Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν "τεχνολογάκηδες" που έχουν γουστάρει με αυτό το έκτρωμα. Τι κοινό έχει με το θρυλικό 3310 ώστε να το θεωρήσουμε έστω σαν ένα remake; ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τα πλήκτρα με τους αριθμούς!!!
    Όπως και να το κάνουμε Νokia 3310 = Πανοπλία, ΤΕΛΟΣ! Αυτό είναι ένα πλαστικό παιχνιδάκι... Ο Ζερβουδάκης πουλάει παρόμοια ZERphones. Ιεροσυλία, λοιπόν, μόνο και μόνο που χρησημοποιεί το όνομα αυτό η Nokia!
    Ποιό πολλά κοινά βλέπω να έχει με ένα Nokia 222, το οποίο έχω αγοράσει της μάνας μου, με μόνη διαφορά ότι το μαϊμού 3310 έχει ελαφρώς τις καμπύλες του θρυλικού 3310.
    Επίσης μεγάλο φάουλ που το λειτουργικό του δεν έχει κάποιες πινελιές που να θυμίζουν το αντίστοιχο του θρυλικού 3310. Εδώ καλά καλά δεν κάτσανε να του φτιάξουν ένα ρετρό κλώνο του κλασσικού πολυαγαπημένου "Φιδάκι". Να χέσω τότε τα remake και τα λοιπά μαρκετινίστικα κολπακια της HMD. Πήρανε εκεί ένα πλαστικό παιχνιδάκι, του φορέσανε ένα λειτουργικό Series 30+ και παρ'το το νέο 3310.

    Δηλώνω απογοητευμένος και είμαι ακόμα κάτοχος θρυλικού Nokia 3310 το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ελπίζω από κοντά όταν το δω να σώσει την κατάσταση γιατί μοιάζει πολύ "φθηνή" πλαστικού τα.

  • Παιδιά εγώ λέω αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας μην κρίνετε,όπως είπε καί ο φίλος ποιο πάνω αν είναι μούφα το κινητό να κραξουμε όλοι μαζί

  • Κράζετε ένα κινητό των 49 ευρώ που στο κάτω κάτω κανείς δεν σας είπε να το πάρετε...
    Πόσο κομπλεξισμός ακόμη;
    Δηλαδή κινητά απλά των 50 ευρώ δεν πουλιούνται εκεί έξω σαπάκια της Samsung και της κάθς άλλης εταιρείας;
    ΠΡΩΤΗ φορά βλέπω τόση επίθεση σε ένα κινητό των 459 ευρώ λές και τους πήρε μερίδιο απο τις μετοχές των αγαπημένων εταιρειών τους...
    Μετά σας λένε μετόχους και παρεξηγείστε...
    έλεος...
    Δηλαδή το Nokia 3310 ζηλέψατε;
    Λογικό θα μου πέι κανείς...αφού ναυαρχίδες δεν έχουν ΚΑΝ αποσπώμενη και ράδιο...
    Δώσε πόνο Nokia πρώτος θα το πάρω μόλις έρθει...

  • Κράζετε ένα κινητό των 49 ευρώ που στο κάτω κάτω κανείς δεν σας είπε να το πάρετε...
    Πόσο κομπλεξισμός ακόμη;
    Δηλαδή κινητά απλά των 50 ευρώ δεν πουλιούνται εκεί έξω σαπάκια της Samsung και της κάθς άλλης εταιρείας;
    ΠΡΩΤΗ φορά βλέπω τόση επίθεση σε ένα κινητό των 49 ευρώ λές και τους πήρε μερίδιο απο τις μετοχές των αγαπημένων εταιρειών τους...
    Μετά σας λένε μετόχους και παρεξηγείστε...
    έλεος...
    Δηλαδή το Nokia 3310 ζηλέψατε;
    Λογικό θα μου πέι κανείς...αφού ναυαρχίδες δεν έχουν ΚΑΝ αποσπώμενη και ράδιο...
    Δώσε πόνο Nokia πρώτος θα το πάρω μόλις έρθει...

  • Πλαστικούρες λέει ο άλλος...30 ευρώ λέει ο άλλος...θρυλικού λέει ο άλλος...ότι νάναι...
    Σας δίνει ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ...και...να μην πώ τί...δεν έχει όρια.
    Πού να είχε και 1000 ευρώ...ά, ξέχασα...αυτά έχουν 20 πυρήνες και 40 ram...

  • @ChristosT
    Πότε ξεκινάει πάλι η εξεταστική?
    Έχεις κουράσει και με τις απόψεις σου και με τη επιβολή της γνώμης σου, σε κάθε άρθρο που δημοσιεύει το techblog
    Έλεος μερικα άτομα εδω μεσα. Δεν σέβεστε τιποτα πια. Οπως έχετε γνωμη, έχουμε και εμείς εδώ μέσα

    iphone 7 plus(αν έβγαινε θα το ξαναέπαιρνα)

  • Δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου αλλα 3310 δεν ειναι. Με παιχνίδι για παιδάκια μοιάζει.
    Αφήνω στην άκρη την ομοιότητα στην εμφάνιση. Αν μου πέσει 2-3 φορές κάτω θα αντέξει; Δεν το νομίζω. Το σήμα κατατεθέν του 3310 ήταν η αντοχή.

  • @legend
    [Πότε ξεκινάει πάλι η εξεταστική?]
    Μαζί με την δική σου.

    [Έχεις κουράσει και με τις απόψεις σου και με τη επιβολή της γνώμης σου, σε κάθε άρθρο που δημοσιεύει το techblog
    Έλεος μερικα άτομα εδω μεσα. Δεν σέβεστε τιποτα πια. Οπως έχετε γνωμη, έχουμε και εμείς εδώ μέσα].
    Και εσείς, αλλά τις διαβάζω με πολύ προσοχή και σεβασμό.
    Νομίζω δεν σου στέρησε κανείς το πληκτρολόγιο ούτε το βήμα.
    Είδες πόσο εύκολα να την πέις.
    Κανείς δεν επιβάλλει την γνώμη του απλά την παραθέτει.
    Μην κλαψουρίζεις σάν κανά σχολιαρόπαιδο...
    Βλέπεις σου γράφω εν "ωρα μαθήματος"...

  • @ChrisK (aka ChristosT): Αρχίσαμε βλέπω πάλι τις προσωπικές επιθέσεις. Μυαλό γιόκ δηλαδή...
    Όσο καινούριο και νεανικό λειτουργικό είναι το λειτουργικό της MediaTek, Series 30+, (απλή μετεξέλιξη του S30 της Νokia πίσω στο 2003) τόσο καινούριο και καθόλου "κομπλεξισμο" (χαχα ακόμα να μας πει ο ποιητής, αν είναι δικιά του αυτή η λέξη) έχεις εσύ.

    "ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ"
    - Υπάρχουν και στα: Nokia 150 (με μικρότερη μπαταρία κιόλας δίνει ακριβώς την ίδια stand-by, talk time και music play αυτονομία) στα 30€, το κουκλί Nokia 222 που έχω πιάσει στα χέρια μου (τα specs του είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με μόνη διαφορά την ελαφρώς χειρότερη αυτονομία) στα 40€ και το Nokia 216 (που έχει κι αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά, με μονες διάφορες την VGA κάμερά του και την χειρότερη αυτονομία του) στα 40€ επίσης.

    Στα λέω έτσι για να μην περιμένεις άδικα το 3310. Υπάρχουν ήδη αυτά που ζητάς από την ίδια εταιρία.

    Κι αν θες μπορώ να ψάξω να σου πω και ανάλογα "ελληνικά" ZERphones του Ζερβουδάκη αν υπάρχουν ακόμα και δεν τα ξεστόκαρε.

    Υ.Γ.: Όλη μας η απογοήτευση δεν είναι ούτε από τα φράγκα, ούτε από φανατισμούς. Είναι από την απογοήτευσή μας για το τι τελικά μας έδωσε η Nokia και τι περιμέναμε όλοι μας όταν ακούστηκαν οι πρώτες φήμες για ένα remake του θρυλικού 3310. Στην τελική μας πασαρε ένα Nokia 222 με άλλη ονομασία και εσείς κάνετε τεμεναδες. Ντροπή! Περα από την ποιότητα κατασκευής, που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά (αλλά κατά 99% σαν τα υπόλοιπα νέα απλά κινητά Nokia που κυκλοφορούν), δεν έκανε ούτε καν προσπάθεια λίγο στο να παραμετροποιήσει το λειτουργικό ωστε να έχει κάποιες πινελιές του παλιού 3310 έτσι για την νοσταλγία. Συνεπώς είναι ένα μούρα remake, ένα φθηνό μαρκετινίστικο κόλπο και τέλος. Καλορίζικο σε όσους το περιμένουν από προπαραγγελία και όσους το γλυκοκοιτάζουν.

  • @ChristosT

    Μην τους δίνεις σημασία, αρκετοί είναι πολύ νέοι και δεν πρόλαβαν εκείνες τις χρυσές εποχές της κινητής τηλεφωνίας, οπότε δεν μπορούν να μας καταλάβουν εμάς τους δύο που θα το αγοράσουμε πρώτοι.

  • @Panos7GR όταν απευθυνθώ στο πρόσωπό σου τότε θα μου απαντάς.
    Μόνο οι κομπλεξικοί κάνουν προσωπικές επιθέσεις και στην συζήτηση δεν ήσουν μέσα.
    Άν ποτέ νοιαστώ για την άποψή σου θα σε ρωτήσω.
    Απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις όταν μου γίνονται.
    Μην μας το παίζεις Οσία εδώ μέσα...
    Μέχρι τότε...αδιαφορώ για το πρόσωπό σου και για τα πολλαπλά προφίλ σας.
    Δεν σε βάλαμε police man εδώ μέσα.
    Ότι θέλεις πάρε.

  • ChristosT.. Θα γίνεις η μασκότ έτσι όπως το πας...
    Είπαμε περιμέναμε περισσότερα από το νέο 3310!
    Τι δεν καταλαβαίνεις;
    Χωρίς λόγο είσαι υπέρ μιας συσκευής που αποτελεί ντροπή για το αξεπέραστο 3310!

  • @Ιωάννης jb άντε βρέ σύ που θα γίνω μασκότ...
    Εσύ που είσαι ήδη πώς θα σε αντικαταστήσουμε;
    Αδύνατον. Σεβασμός στον παλιό...

    "Είπαμε περιμέναμε περισσότερα από το νέο 3310!"
    Ναί..όπως 20 πυρήνες, 40 ραμ, Android O, 15000mah, κατασκευή Τιτανίου και γυαλιού, και κάμερα Slow Motion 2500 fps...
    Όλα αυτά σε πακέτο των 49 ευρώ;
    Σωστά;
    Α, Ξέχασα...να βγάλει και την 3.5mm και να συνοδέυεται απο Infinity Display...
    Έτσι θα σου άρεσε;

  • Nokia 3310 και τα μυαλά στα κάγκελα. Όσοι μονίμως κράζετε οτιδήποτε δεν ανήκει στη μοναδική εταιρεία που έχετε αφιερωθεί, να κοιταχτείτε σε ψυχίατρο. Έχετε εμμονικές διαταραχές.

  • Προσπερνάω την ανταπόδοση..
    Κ σου ξαναλεω...
    Σταμάτα της χαζομαρες...
    Έχουμε βαρεθεί τις τελευταίες μέρες να σε βλέπουμε να δίνεις ρεσιτάλ χαζομαρας..
    Δεν ζήτησε κανείς 800 πυρήνες!!
    Αυτό που ζητάμε είναι μία συσκευή αντάξια του ονόματος!!
    Ας έκανε κ 79 ας έκανε κ 99 αλλά τουλάχιστον να είχε κάτι το εντυπωσιακό... κάτι!!!
    Σου μιλάω σοβαρά αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου να απαντήσεις αναλόγως

  • Προσπερνάω την ανταπόδοση...επειδή την προσπέρασες...

    [Σταμάτα της χαζομαρες…]
    Το ίδιο σου λέω αλλά δυστυχώς...δεν...

    [Έχουμε βαρεθεί τις τελευταίες μέρες να σε βλέπουμε να δίνεις ρεσιτάλ χαζομαρας...]...
    Επίσης.

    [Δεν ζήτησε κανείς 800 πυρήνες!!]
    Χαίρομαι.

    [Αυτό που ζητάμε είναι μία συσκευή αντάξια του ονόματος!!]
    Όπως; Αυτό περιμένω...εδώ και τόσα σχόλια.

    [Ας έκανε κ 79 ας έκανε κ 99 αλλά τουλάχιστον να είχε κάτι το εντυπωσιακό… κάτι!!!]
    Τί είναι αυτό το κάτι;
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 3310!
    Άν είχε κάτι άλλο θα σου έλεγε...6663.

    [Σου μιλάω σοβαρά αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου να απαντήσεις αναλόγως]
    Αυτό κάνω.
    Ότι παίρνω...δίνω.

  • @Ιωάννης jb

    Αν έγραφε πάνω Sony θα έκανες κωλοτουμπες. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι Καραγκιοζάκο... Ότι δεν είναι Sony για σένα είναι μάπα. Εξέταση από ειδικό χρειάζεσαι

  • @Γιάννης Άχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
    Ωραίος!
    +1.

    Αφού του λές (και ΟΛΩΝ των άλλων)...το κινητό έχει...
    “ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ”...
    ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ 3310...ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΤΟ ΡΊΞΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΏ ΠΟΥ;
    ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 3310ααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
    Όταν αγοράζατε το τότε 3310 σε δραχμές θυμάστε πόσο στάζαμε;
    Σας το δίνει τώρα με 49.

    Ε-ΛΕ-Ο-Σ...

  • @ChristosT

    Άλλοι το υποβαθμίζουν γιατί δεν έζησαν την παλιά δοξασμένη Nokia, είναι πολύ νέοι σε ηλικία και δεν καταλαβαίνουν. Άλλοι όπως βλέπεις λόγω εμμονών. Τους πρώτους δεν τους παρεξηγώ, γιατί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από την χρυσή εποχή της κινητής. Τους δεύτερους όμως τους κράζω και με το παραπάνω.

    Να είσαι σίγουρος όμως ότι το κινητάκι θα κάνει τρελές πωλήσεις στις ηλικίες 30 και πάνω.

  • @Γιάννης έχεις δίκαιο.
    εγώ το θέλω και για βασική χρήση.
    Υπάρχει ένα μικρό drop test στο youtube του καινούριου.
    Δείχνει να έχει καλής ποιότητας πλαστικό και ανθεκτικό.
    Μιά χαρά σε όλα.

    όποιου του αρέσει θα το πάρει.
    όποιου όχι...
    όπως λέει και η παροιμία...
    όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει...

  • @ChristosT

    Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι το S7 θα πάθαινε τη μεγαλύτερη ζημιά, όπως και έγινε.

  • Γιάννης.. Ντροπή να μιλάς με αυτό το τρόπο..
    Καραγκιόζης φαίνεται ποιος πραγματικά είναι..
    Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3210, 3330, 3410 κ πολλά ακόμη...
    Έχω αυτή την άποψη διότι βάζω ψηλά το 3310 σαν συσκευή κ αυτό που βλέπουμε το ξαναλεω είναι μετριότητα..
    Sony ε?
    Sony ericsson θα έλεγα εγώ....
    Αν κάνει καμιά προσπάθεια να ξαναβγάλει ένα τηλ σαν το t28, t29 βλέπουμε... Προς το παρόν δε μπορώ να σκεφτώ όπως εσύ.. αν ήταν sony! Δεν είναι

  • Έλα ρε Τζόνι...η πλειοψηφία απο εμάς πήρε ένα κάρο τα Nokia.
    Όπως είπες...
    προσωπικά είχα...5110 το πρωτο μου, 3210, 3310, 3330, 6310, 3410 (που το έδωσα σε λίγους μήνες), το φανταστικό 5800 ΧΜ κ.ο.κ...
    Τί θα πέι τώρα αυτό;
    Οτι χωρίς να δούμε το καινούριο 3310 (δηλαδή μία ΑΝΑσχεδιασμένη έκδοσή του) λέμε ότι μας κατέβει;
    Σου αρέσει; Πάρτο.
    Δεν σου αρέσει, άστο.
    Θα το πάρει κάποιος άλλος.

    @Γιάννης το ίδιο.

  • @ChristosT

    Πέρα από το 3310, αν η Nokia, όπως ακούγεται, παρουσιάσει στην πορεία αξιόλογες προτάσεις σε ναυαρχίδα, οι βαρώνοι του Android π.χ. Samsung θα αρχίσουν να φοβούνται (όπως ήδη έχει γίνει). Το όνομα Nokia έχει τεράστια ιστορία και μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού περιμένει πως και πως κάτι αξιόλογο ώστε να πέσει με τα μούτρα.
    Δεν είναι τυχαίο που ο πόλεμος εναντίων της Nokia έχει ήδη ξεκινήσει. Όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται μήπως τελικά σταδιακά ξαναγράψει ιστορία όπως κάποτε.

  • @Γιάννης εδώ φοβούνται το 3310. Μην τους κόψει πωλήσεις ή μην ορθοποδήσει η εταιρεία.
    Φαντάσου τι έχει να γίνει με άλλα...
    Τόση τρεμούρα...δηλαδή...
    μέτοχοι είναι όλοι εδω μέσα;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.